>
В наявності
359 грн
281 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

89 шт.
1 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
5+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2058 грн
1709 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Зачаруйте дітей від 5 років новинкою зі світу принцес Діснея LEGO Disney Princess Рапунцель, що обертається (43214) – механічною ЛЕГО-скринькою з міні-лялечкою Рапунцель.

Танок принцеси

У коробці ігрового набору на вас чекає:

  • міні-лялечка принцеси Рапунцель у фіолетовій "кришталевій" сукні;
  • спеціальна підставка-скринька з декоративними елементами, прикріпленим ключем та будиночком для хамелеона Паскаля;
  • фіолетова парасолька, яка з'єднується з "кришталевою" сукнею Рапунцель і утворює ємність для зберігання міні-лялечки.

Активуйте механізм скриньки за допомогою фіолетового ключа, поверніть його кілька разів і Рапунцель закрутиться у чудовому таночку. Потім від'єднайте кришталеву спідницю Рапунцель від скриньки, з парасольки зніміть ручку – і вуаля!, – перед вами ємність для зберігання міні-лялечки у вигляді дорогоцінного фіолетового каменю. Буде зручно зберігати лялечку і всюди брати її з собою.

Граючи та збираючи ігровий набір LEGO Disney Princess Рапунцель, що обертається (43214) кожен шанувальник мультфільму "Рапунцель: Заплутана історія" набуватиме нових навичок конструювання, проявлятиме свою уяву та творчі здібності, відтворюватиме знакові сцени з мультфільму, а також вигадуватиме свої власні істоії. Комбінуйте набори серії LEGO Disney Princess в одну велику та чарівну пригоду. Запрошуйте друзів для захоплюючих ігор у світі принцес Дісней.

Що в коробці?

Конструктор LEGO Disney Princess Рапунцель, що обертається (43214) складається з 89 елементів та кубиків ЛЕГО, міні-лялечки Рапунцель, зрозумілої інструкції в картинках. Конструктор має компактні розміри, що дозволяє брати із собою іграшку куди завгодно. Набір разом з коробкою та міні-лялькою наступних розмірів: висота – 11 см; ширина – 6 см; глибина – 5 см.

Зберіть усі п'ять наборів колекції – LEGO I Disney Princess Diamond Dress Assortment, де різні принцеси кружляють на механічних скриньках у кришталевих сукнях.

Ігрові набори серії ЛЕГО Дісней Принцес стануть відмінними подарунками для всіх шанувальників найпопулярніших принцес у світі, а саме: Ельзи та Анни, Рапунцель, Раї (мультфільм "Рая та останній дракон"), Аріель, Попелюшки, Моани, Аврори, Жасмін, Мірабель (мультфільм "Енканто"), Белль, Тіани, Мулан, Білосніжки та Меріди (мультфільм "Відважна").

Великий вибір наборів серії ви знайдете на нашому сайті.

Новий спосіб для конструювання

Використовуйте безкоштовний мобільний додаток LEGO Building Instructions для ще більшого задоволення від процесу складання ігрових наборів ЛЕГО. За допомогою простих інструментів та інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу додатку ви можете змінювати масштаб готової споруди у форматі 3D, зберігати свої досягнення та відстежувати особистий прогрес у навичках конструювання.

Якість кубиків ЛЕГО безкомпромісна. Починаючи з 1958 року всі елементи конструкторів LEGO проходять низку випробувань та відповідають усім суворим світовим стандартам якості та вимогам безпеки.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари