>
В наявності
719 грн
603 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

134 шт.
3 шт.
20.5 × 5.9 × 19 cm
5+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2418 грн
2031 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Надихайтеся на нескінченну сюжетну гру з відомими персонажами мультфільму "Русалонька" від студії Дісней. Книга пригод Русалоньки (43213) спеціально представлена до виходу на екрани нового повнометражного музичного фантастичного фільму "Русалонька" (The Little Mermaid) 2023 року.

Відкривайте оригінальну ЛЕГО-книгу з спеціальним золотим ключем і поринайте в деталізований мікросвіт казкового підводного простору. Ігровий набір подарує масу вражень кожному шанувальнику підводної принцеси Аріель старше 5 років. Вигадуйте захоплюючі сюжети для гри, відтворюйте культові історії з мультфільму та багато іншого.

Портативний розмір книги дозволить брати захоплюючі пригоди з собою, куди б ви не відправились. А коли закінчиться гра, всі аксесуари набору і мініфігурки можна скласти в книгу і закрити спеціальним ключем. Розміри ігрового майданчика, при відкритій книжці наступні:

  • Висота – 7 см;
  • Ширина – 22 см;
  • Глибина – 12 см.

Про набір

Ігровий набір LEGO I Disney Princess Книга пригод Русалоньки (43213) складається з 134 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, інструкції зі складання та збірки захоплюючих історії про Русалоньку та її друзів.

Для гри по периметру книги передбачені відразу три ігрові зони з аксесуарами для трьох головних диснеївських персонажів (мініфігурок):

  • лігво для злодійки Урсули з троном з мушель;
  • бібліотека для принца Еріка із секретною книгою та картою;
  • печера для принцеси Аріель з поворотною статуєю, ключем та ігровою фігуркою краба Себастьяна.

​​​​​​

Ігровим набором LEGO I Disney Princess Книга пригод Русалоньки (43213) ви зможете грати окремо як самостійною іграшкою, так і комбінувати набір з іншими наборами серії LEGO Disney Princess.

У колекції ЛЕГО-книг ви зможете побачити: книгу казкових пригод Анни та Ельзи, книгу казкових пригод Ельзи та Нока, книгу казкових пригод Аріель, чарівні двері Ізабелли та багато інших. Зберіть свою колекцію ЛЕГО книг вже зараз.

Цифровий світ будівництва LEGO

Використовуйте цифровий прогрес навіть у складання конструкторів, вирушайте у світ інтуїтивно зрозумілих цифрових інструкцій від компанії ЛЕГО. Встановіть на свій гаджет мобільний додаток - LEGO Building Instructions та насолоджуйтеся практичними інструментами. Змінюйте масштаб своєї будівлі, повертайте під будь-яким кутом у форматі 3D на екрані вашого смартфона, відстежуйте свій прогрес у будівництві та багато іншого з безкоштовним мобільним додатком LEGO Builder Instructions.

Розвивайте творчу фантазію та важливі життєві навички разом із ігровими наборами LEGO. Якість кожного набору не залишає сумнівів, починаючи з 1958 року, кожен кубик, деталь, елемент відповідає всім світовим стандартам якості та безпеки. Це є стовідсотковим гарантом надійної та безпечної іграшки для ваших дітей.

  • 5.0

    2 тра, 2023
    В мене з Русалочкою пов’язані якісь особливі спогади. Пам’ятаю, коли почали з’являтись пазли і мені подарували величезну картину з нею, Флаундером, Себастьяном, морськими кониками. На додачу донька любить цей мультик. Тому стосовно купівлі навіть не думала. В першу чергу набір зручний через те, що у формі книги. Це означає, що його можна відкрити, розставити всі фігурки та предмети, пограти, а після - закрити. І нічого не розкидано по кімнаті, краби чи пляшечки не згубляться. Набір розділений на 2 частини - блакитна належить Аріель та наповнена речами з поверхні. Друга половина - фіолетова є власністю Урсули. З цікавого - це діамант та контракт. Ці 2 частини розділені аркою, яка в той же час є ніби виходом на поверхню, де чекає принц Ерік. Основні фігурки усі представлені - це вже згаданий Ерік, Аріель, Урсула та краб Себастьян (хоча у формі просто краба, а не мультяшного персонажа).
    Достоинства:
    Впізнавані та гарно зроблені мініфігурки. Не зважаючи на хвости та щупальця, вони можуть стійко стояти на поверхні. Набір зроблений у форматі книги, тому всі вміщається в середину. Основні атрибути мультику представлені, тому можна розіграти його з дитиною.
    Недостатки:
    З якоїсь причини Себастьян у наборі - це простий червоний краб.

Рекомендуємо подивитися ці товари