>
В наявності
1699 грн
1430 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

187 шт.
3 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2058 грн
1707 грн
+ =
2998 грн
2509 грн
+ =
2328 грн
1915 грн
+ =
5698 грн
4510 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

“Принцеса, звичайно ж, виросте гарною та доброю, всі на світі любитимуть її. Але не встигне зайти сонце в день її шістнадцятиліття, вона вколе палець об гострий кінець веретена на прядці... і ПОМРЕ!» - Малефісента

Незважаючи на таке страшне прокляття, Аврора все ж таки змогла зустріти свого судженого і прибрати дію чарів, адже шлях до звільнення лежав через щиру любов. Приєднуйтесь до святкування на цю честь у наборі LEGO “Замок Аврори”, але не забувайте і про Малефісенту, яка причаїлася поблизу.

​​​​​​

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 43211 було випущено у рамках серії LEGO Disney Princess. Він містить 187 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 4 років. Тематика набору – принцеси.

Особливості серії. Серія LEGO Disney Princess відрізняється наявністю безлічі наборів, пов'язаних з мультфільмами, принцесами та казковими героями. Вони дають можливість відчути себе частиною чогось більшого та чарівного.

Казкові мініфігурки набору

Набір збирає в собі 3 мініфігурки - головний героїв історії про Сплячу красуню. Вони розділені на 3 пакетики, разом зі своїми збираннями. Завдяки цьому дитина може відразу розпочати гру, не закінчивши складання цілком.

  1. Аврора - головна героїня, яка була проклята. Принцеса має розкішне волосся, яке підкреслюється золотою короною. Також на ній рожева довга сукня та підвіска;
  2. Філіп - чоловік Аврори. Хлопець, який зруйнував закляття в оригінальному мультфільмі, одягнений у коричневий костюм для походу і чорні туфлі;
  3. Малефісента – могутня темна фея. Лиходійка має чорні роги на голові і довгу чорну сукню з рожевими смужками.

Усі фігурки мають рухливі у плечах руки, і навіть можуть сидіти, зігнувшись у талії.

Крім людей, у наборі також є 2 жовті метелики.

Чарівні пригоди

Основою для набору ЛЕГО 43211 послужило відразу 2 мультфільми. Перший з них – “Спляча красуня” 1959 року, а другий – “Малефісента” 2014 року. В обох, хоч і на різний лад, розповідається про те, як Малефісента прокляла Аврору, а пізніше закляття було знято.

Даний набір пропонує розіграти будь-яку зі сцен уже з дорослою Авророю, Малефісентою та принцом Філіпом. Це стає можливим завдяки доданим у набір збіркам: замку Аврори та трону Малефісенти. Починаючи з рожевого замку, він має 2 поверхи та високі вежі. З другого ярусу можна спуститися вниз сходами, або з'їхавши гіркою. Внизу розташований трон Аврори, а також місце для бенкету з солодощами. За бажанням, замок можна розділити на 2 половини. Поруч із замком розташовані гойдалки. Щоб скористатися ними, потрібно посадити мініфігурку і трохи підштовхнути. Остання частина набору – трон Малефісенти. Він виконаний у чорному кольорі та має зелені кристали. Як і у випадку з гойдалкою, на нього можна посадити мініфігурку чаклунки і дати їй у руки палицю.

Відсвяткуйте хеппі енд в історії Аврори в наборі ЛЕГО "Замок Аврори" і придумайте, що трапиться з нею та Філіпом далі, щоб вони жили довго та щасливо.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    4 лют, 2023
    Три мініфігурки представляють Сплячу Красуню, Принца Філіппа та Малефісенту, розміщених у королівському середовищі замку, з танцполом, що обертається всередині, троном, гойдалкою, кухнею, балконом, гвинтовими сходами та гіркою. На додаток до цього є безліч аксесуарів, в числі яких кекси, метелики, кубки, казан з зіллям та декілька рослин. Запросто можна розіграти сцену з накладенням закляття та його зняттям, хоча і нема ліжка з веретеном. Якість Lego хороша, і вам не потрібно возитися з наклейками, оскільки дизайни попередньо надруковані на деяких деталях.
    Достоинства:
    Великі деталі замку для початківців. Рухливі деталі всередині будівлі та маленькі аксесуари, які можна дати в руки фігуркам. Окрім замку Аврори, ігровий набір включає: рожево-блакитні гойдалки та чорний трон Малефісенти з полум’ям, зеленими дорогоцінними каменями, рогами та чарівним казаном. Наліпки відсутні.
    Недостатки:
    Не вистачає ліжка для відтворення казки.
  • 5.0

    4 лют, 2023
    Моя донька 5 років спробувала зібрати замок, і вона виявила, що це досить просто, хоча за меншими дітьми певно треба буде наглядати. Інструкції з малюнками і більшість компонентів знаходяться в пакетах для певної конструкції. Єдине, що нас спантеличило, це зображення на малюнку, де у вас є компонент і біла цегла із символом «+». Спочатку ми подумали, що це означає, що вам потрібно додати якийсь стандартний блок Lego, але виявилось, що потрібно просто взяти цю деталь з пакету з більшими елементами. Як тільки ми це зрозуміли, далі вже проблем не виникало. Персонажі виглядають добре і легко впізнаються. До того ж добре, що є окремий трон для Малефісенти та замок для Аврори з Філіппом.
    Достоинства:
    Яскраві, додатково принтовані деталі. Відкрита задня частина замку, що спрощує гру. Сходинки, гірка та гойдалка, з якими можна грати. Деталі смаколиків. Трон Малефісенти з кристаликами та казаном для варки зілля.
    Недостатки:
    Складність з розумінням конкретного кроку для дитини.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари