>
В наявності
5999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 265 шт.
5 шт.
37.8 × 6.7 × 25.8 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO Ideas Офіс (21336)

8799 грн
7392 грн
=
14798 грн
13391 грн
+ =
14998 грн
13559 грн
+ =
16498 грн
14819 грн
+ =
20598 грн
17971 грн
+ =
32998 грн
28679 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Іноді найменші речі займають найбільше місце у вашому серці", — Вінні-Пух.

Зворушила ця цитата? Згадали, як в дитинстві дивилися Вінні-Пуха? Бажаєте познайомити з ним дитину? Без розуму від цих милих звіряток? Або може просто шукаєте цікавий набір? Якщо хоч щось з цього відповідає Вам, то саме час придбати набір ЛЕГО "Вінні-Пух". 

Опис набору

Набір ЛЕГО 21326 є 34-м фан-проектом серії ЛЕГО Ідеї. Заснований він на пригодах Ведмедя Пуха і його приятелів в Сотні акрів лісу. Будинок відмінно підходить для будівництва на самоті або з сім'єю, з другом або в компанії. Для цього, всередині коробки запропоновано 1265 деталей, 2 листи наклейок та інструкція з експлуатації.

Пакування

Упаковка набору ЛЕГО "Вінні-Пух" відповідає наборам 18+. Це означає мінімалістичний чорний фон, стримані логотипи і барвиста смужка по дну коробки. На передній стороні зображена збірка повністю. На зворотному боці коробки зображений інтер'єр будинку Пуха, де персонажі насолоджуються чаєм в невимушеній обстановці. Це коробка з відкидною кришкою, що робить подання вмісту трохи цікавішим, ніж зазвичай.

Інструкція

Одна з кращих речей в таких масштабних наборах — інструкція. Кілька сторінок в інструкції набору ЛЕГО "Вінні-Пух" присвячено історії ведмедика, карті лісу, інтерв'ю з ідейним натхненником Беном Адлером, розповідям дизайнера, а вже далі йдуть кроки збірки. Також, одне з корисних нововведень — колір сторінок змінений з чорного на сірий, що безумовно зробить досвід складання більш приємним. Всього для збірки моделі Вам запропонують 160 сторінок.

Мініфігурки

У набір ЛЕГО "Вінні-Пух" включені культові персонажі всесвіту Алана Мілна. Щоб максимально точно відобразити їх зовнішність, були спеціально створені голови.

  • Вінні-Пух. Зірка цього набору виглядає просто чудово в принтованій червоній футболці. А фірмова червона куля готова допомогти йому спробувати зібрати трохи меду з верхніх гілок.
  • П'ятачок. У поросяти класична рожева майка і червоний шарф - данина оригінальному твору. На випадок, якщо раптом буде починатися дощ, у П'ятачка є чорна парасолька.
  • Іа. Ослик тут абсолютно нова мініфігурка, яка сумно сидить на землі. Крім знімного рожевого бантика, це цілісна мініфігурка. Однак, це зовсім не заважає йому бути до біса чарівним.
  • Кролик. Яскраво-жовтий кролик має грушоподібний принт, який імітує пузико. Для того, щоб перекусити під час пригод, він має морквину, для якої використовується нова трьохлистна зелень.
  • Тигра. Тигра тут з'являється з принтами по всьому тілу і знімним хвостом. Ймовірно, він тільки що прибув в ліс, оскільки з аксесуарів у нього палиця з мішечками.

Збірка

Набір ЛЕГО 21326 є досить масштабним, але при цьому не займе багато місця. Умовно, набір можна розділити на 3 зони:

  1. Ліс. Напрямок до Сотні акрів лісу вкаже спеціальний покажчик. Потрапивши туди, Ви виявите невелике багаття і поліно, на якому Пух може сидіти; кам'яну доріжку; гриби; горщики з медом; невеликого равлика.
  2. Масивний дуб. Дерево можна по праву вважати центром всієї збірки. Величності йому надає коріння і товстий стовбур. Листя на дубі досить багато, серед неї навіть сховались 2 вулика з бджолами.
  3. Будиночок Пуха. Котедж досить невеликий, але виглядає дуже мило. На вікнах ставні, а на даху кілька опалого листочків. Ззаду будинок відкривається, даючи доступ до інтер'єру. З цікавого: ящик з пуховими паличками, камін, крісло, портрет двох бджіл, комод, карта лісу, підставка для парасольок, дзеркало, ліжко і БАГАТО-БАГАТО МЕДУ.

Напевно, в світі немає такої людини, яка б не любила милого ведмедика і його друзів. Тому позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації наборі ЛЕГО 21326 гарантовані.

Придбати набір LEGO Ideas "Вінні-Пух" (21326) Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться враженнями у відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

  • 5.0

    20 сер, 2021
    Пока не забыл, не могу не отметить прекрасные картинки в описании к этому набору. Мне понравился этот набор и та ностальгия, которую он дал. Это была очень интересная сборка, во многом благодаря удивительным крошечным деталям, которые в нее включены. Мне понравилось отсутствие повторов, за исключением листвы. Медведь Пух и его друзья могут читать, спать, сидеть, пить, есть вместе в уютном домике или на бревне вместе с улитками, божьими коровками, пчелами и грибами. Может следующим набором станет домик Совы? Скрестим пальцы.
    Достоинства:
    Очень красивое описание к набору вместе с этими картинками. Любимые всеми персонажи из детства. Сам дом довольно большой и имеет множество скрытых отсылок, в том числе много меда.
    Недостатки:
    Если не будет набора с Совой, я расстроюсь...это логичное продолжение.
  • 5.0

    20 сер, 2021
    Создавать этот набор было так весело. Уникальные техники, использованные при создании кустов и большого дерева, были просто великолепны. Использование кусочков кораллов в качестве листьев деревьев было отличным решением. Также я дополнительно купил желтые детали листьев, чтобы подготовить дерево к осени. Внутри детали со стулом, кроватью, шторами и куку-часами. А на улице, помимо самих минифигурок, есть пчелы и улитки.
    Достоинства:
    Интересные техники для сборки дерева. Крыша дома очень привлекательна. Внутри много деталей из мультика, те же зонтики.
    Недостатки:
    Не хватает ключевых персонажей.
  • 5.0

    20 сер, 2021
    Я должен сказать, что это один из моих самых любимых наборов после завершения. Я знаю, что многие хотели бы видеть всех персонажей в форме минифигурок (и я тоже), но я вполне доволен выбором. Я добавил цветы на дереве, чтобы придать им более «весенний» вид, потому что по какой-то причине Винни-Пух всегда напоминает мне весну. Лего открыли возможности для развития других идей, таких как дом Иа, каменный мост через ручей, дом Кролика. Не говоря уже о сезонных изменениях самого дерева.
    Достоинства:
    Включены почти все знаковые персонажи. Все мелочи великолепны, например, дополнительные горшочки с медом и пуховые палочки. Ветви можно перемещать.
    Недостатки:
    Не хватает только Кристофера.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари