>
В наявності
2699 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

667 шт.
0 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Чарівні лісові пригоди чекають на фанатів диких тварин у наборі LEGO "Лісові тварини: Руда лисиця", з можливістю зібрати лисицю, сову і білку. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 31154 був випущений в рамках серії LEGO Creator. Він містить 667 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - тварини. 

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дають змогу з одних і тих самих деталей створити кілька збірок. Водночас є частина великих наборів, які присвячені одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до пам'яток і космічних кораблів. 

Тварини, зібрані з конструктора ЛЕГО

Набір ЛЕГО 31154 - це компанія з 3 тварин, яких можна збирати по черзі, оскільки для них використовуються одні й ті самі деталі. Переважно вони виконані в помаранчевому і білому кольорі. 

  1. лисиця. Перша зі збірок, якій і присвячений набір, починається з тулуба з безліччю точок з'єднання для ніг, голови та хвоста. Далі до нього приєднуються шия та мордочка з піднятими вухами. Під час цього починає проявлятися текстура хутра тварини, яка далі пошириться всюди. Це відбувається з використанням безлічі нахилів, вигинів, клинів і навіть зубців. Наступний етап - формування 4 ніг. Хоча лисиця може стояти на витягнутих ногах, інструкцією запропоновано побудувати її в сидячому положенні. Створення закінчується, коли додано головну особливість - хвіст. Лисиця може рухати головою, шиєю, лапами, лапами і хвостом. Додатковою збіркою виступає молода сосна, що росте із засніженого пня;
  2. сова. Увійшовши в азарт із лисицею, подальші збірки відбуваються швидше, але від того не менш захопливо. Безліч текстурованих нахилів і клиноподібних пластин створюють оперення на грудях птаха. Далі йому додаються крила, кігті та хвіст. В останню чергу у сови збирається голова з великими чорними кулями-очима. Голова може повертатися на 360 градусів. Незважаючи на те, що птах може легко стояти, для нього в наборі передбачена гілка сосни;
  3. білка. Традиційно, її складання також починається з тулуба. Окремо створюється задня частина, яка стане закрученим хвостом, і з'єднується шарніром із рештою частини моделі. Далі голова набуває правильної форми і формуються передні з задніми лапами. Аналогічно попереднім тваринам, за допомогою різних деталей підкреслюється її хутро. На голові виділені вуха та чорні очі. У готової моделі може рухатися голова, вуха та лапи. Також вона легко може сидіти як на задніх лапах, так і спиратися на чотири. Образ доповнено збірним жолудем, який білка може взяти в лапи. 

Перенесіться в зимовий сосновий ліс з його дивовижними жителями, зібравши кілька з них у наборі ЛЕГО "Лісові тварини: Руда лисиця".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    21 бер, 2024
    Такі набори зустрічаються не так часто. Всі три моделі мають як ігровий, так і виставковий потенціал, до такої міри, що я все ще вагаюся між лисицею та совою, яка з них моя улюблена. Майстерність дизайнера сяє яскраво, і цей блиск проявляється протягом усього процесу складання, коли з'єднуються петлі та створюються текстури. Хоча палітра деталей не містить нічого особливого, в ній є багато найнеобхідніших деталей у чудових кольорах. Вам точно сподобається і процес складання, і кінцевий результат, при чому можете обрати будь-який з трьох.
    Достоинства:
    Форма і текстура тварин виглядає чудово з будь-якого кута. Дизайн (особливо лисиці) дає вам безліч варіантів різних поз - сидячи, стоячи, ходячи, розтягуючись тощо. Вони виглядають міцними та стабільно стоять навіть у сумнівних позах.
    Недостатки:
    Здається, хвіст у лиса може відпадати через його вагу.
  • 5.0

    21 бер, 2024
    Набори LEGO 3-в-1 - одні з моїх улюблених, особливо за своєю ціною, а їхні створіння, які можна скласти, останнім часом справді чудові. Лісові тварини не розчаровують: всі три моделі фантастичні, їх було дуже приємно складати, і вони чудово виглядають на виставці. Кожній з них вдається передати унікальні характеристики лісових мешканців, а артикуляція робить їх цілком придатними для того, щоб позувати так, як ви хочете. Наразі сова стоїть у моїй вітальні, але я підозрюю, що незабаром її буде демонтовано і замінено на лисицю, яка є улюбленою твариною мого сина.
    Достоинства:
    Блискучий набір з трьома фантастичними моделями, які приємно будувати і які чудово виглядають на виставці. Відмінна артикуляція. Чудова деталізація хутра та пір'я.
    Недостатки:
    Жодного, хіба що потрібна більша кількість подібних наборів.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари