>
Уточнити наявність у постачальника
4299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

780 шт.
6 шт.
54 × 7.9 × 28.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Настав час переміститься у всесвіт Ніндзяго і влаштувати справжній бій на катамаранах. Якраз це і допоможе здійснити набір LEGO Ninjago 71748 Морський бій на катамаранах.

Чим же набір може здивувати?

У коробці знаходиться 780 деталей, з яких збираються два великих катамарани. Вони мають яскравий зовнішній вигляд, глибоку деталізацію навіть найдрібніших елементів, а також деякі цікаві функції.

Катамаран Хранителів обладнаний двома гарматами з пружинним механізмом і може розправитися на три окремі човни. При цьому на одному з них є невелика в'язниця, а на іншому — дві гармати та кошик з алмазами.

Катамаран ніндзя теж має дві гармати з пружинним механізмом, а також може бути зібраний у двох режимах — швидкісному і бойовому.

Таким чином, можна придумувати різні ігрові сюжети, насолоджуватися складанням моделей чи просто ганяти по всій кімнаті на крутих катамаранах.

Це ще не все! У наборі ЛЕГО 71748 можна знайти ще й цікаві мініфігурки відомих героїв:

  • Джея;
  • Зейна;
  • Кая;
  • вождя Мамматуса;
  • Хранителя гуркоту;
  • Хранителя грому.

Всі вони відрізняються своїм унікальним зовнішнім виглядом і крутою зброєю: меч, лук і стріли, спис і т.п.

Неможливо обійти стороною і цікаві аксесуари, які роблять гру ще цікавіше.

Що потрібно знати?

Конструктор відмінно взаємодіє з іншими наборами цієї серії. Більш того, він прекрасно підходить для гри як наодинці, так і разом з друзями. Всі деталі конструктора зроблені з високоякісного пластику, тому їм не страшні падіння, подряпини та інші неприємності.

Разом з тим ЛЕГО розвиває дрібну моторику рук, уяву, логіку, концентрацію і цілий ряд інших якостей. Відмінний варіант, щоб поєднати приємне з корисним.

Щоб купити конструктор, досить просто оформити заявку на сайті чи зателефонувати нам.
 

  • 5.0

    31 бер, 2021
    Це дивовижний набір для покупки. Тому якщо ви досі в пошуках, раджу обрати саме його. Обидва катамарани абсолютно дивовижні та барвисті. Я побудував цей комплект зі своїм 6-річним сином. Він почав з катамарану Кая, поки я працював з більшим. У нього не було проблем з його створенням, хоча наліпки все ж клеїв я. Після цього, ми разом працювали над меншими човнами, які кріпляться до катамарану. Коли все було завершено, син негайно захопив Джея, і ми почали гонку на килимі, нашому уявному океані :)
    Достоинства:
    Останнім часом мене дуже радує цінова політика лего, можна дозволити собі значно більше наборів. Як бачите, нам вдалося і весело провести час, збираючи набір, а пізніше - граючи з ним.
    Недостатки:
    Ні я, ні син нічого негативного не виявили.
    • 1 кві, 2021
      Ахах, цікаво, хто ж врешті-решт переміг?)
  • 5.0

    5 бер, 2021
    Серьезно? Бой на катамаранах? Они у меня точно не ассоциируются с серией. Ну хорошо, что хоть не мотоциклы опять. В любом случае это самый большой набор серии из вышедших в марте. Внутри 6 минифигурок, но ни одна из них не уникальна. Злодейский катамаран, определенно, мой любимый, с двумя дополнительными лодками сбоку, которые можно отсоединить. Хотя они оба выглядят свежо и интересно. Как я заметил, лего ударились в морскую тематику, надеюсь так будет и в дальнейшем.
    Достоинства:
    Абсолютно новые для серии катамараны, еще и так хорошо сделаны. Аж 6 новых минифигурок. Есть даже некий функционал.
    Недостатки:
    Серия по прежнему грешит наклейками.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

840 шт.
9+