>
В наявності
1849 грн
1461 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

349 шт.
5 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
8+
0 шт.
4.5

Опис

Кожне з випробувань Турніру трьох чарівників залишило слід на його учасниках, а для Седрика одне з них стало останнім. Але поки до цього ще близько півроку, час приєднатися до випробування з порятунком в'язня в наборі LEGO “Тричаклунський турнір: Чорне озеро”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76420 було випущено у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 349 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – пригоди.

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім управляє магія та міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не лише в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Персонажі під водою

У наборі ЛЕГО 76420 представлено відразу 2 пари тих, хто проходить випробування, тому його можна успішно завершити двічі. Але й без небезпек не обійдеться, адже русалки не дуже хочуть віддавати тих, хто потрапив в їхні пута.

  1. Гаррі Поттер – наймолодший учасник Турніру. На ньому червона майка та чорні штани. Під час запливу, його голову можна розгорнути на альтернативну зі зображеними жаброслями, а на ноги прикріпити ласти. Також Гаррі має чарівну паличку;
  2. Рон Візлі - друг Гаррі, який чекає на його допомогу. Хлопець одягнений у чорний шкільний одяг та має альтернативне підводне обличчя;
  3. Віктор Крам – другий учасник Турніру. На ньому зелена майка та червоні штани. Оскільки для проходження випробування він скористався перетворенням на акулу, то для нього в наборі припасена окрема деталь акулячої голови, а голова повертається і стає величезним ротом;
  4. Герміона Грейнджер - дівчина, яка чекає на порятунок Віктора. На ній така сама шкільна форма, як і на Роні. Вона також має альтернативне обличчя як під водою;
  5. русалка – захисниця озера. Фігурка виконана у зеленому кольорі і замість ніг має хвіст. Голова двостороння - спокійний вираз обличчя та розлючений. У руках у неї тризуб.

Крім стандартних мініфігурок, у наборі також представлена маленька істота - гріндилоу, жовтий краб та риба.

Так почнеться випробування

Сам набір умовно розділений на 2 частини: пірс на березі та підводна арка із закріпленими в'язнями. При цьому вони можуть бути як один над одним, так і окремо. Пірс виконаний у формі вежі, маючи на самому верху місце із зіллями (включаючи зелені жаброслі), а нижче дошку, з якої учасники Турніру можуть пірнати у воду. При цьому в набір включена спеціальна функція, задіявши яку дошка нахилитися вперед і учні, що занадто замислилися, полетять вниз.

Друга частина набору – це ділянка озера. Вона має збірну арку, яка, ймовірно, є залишком якоїсь стародавньої будівлі. Навколо ростуть водорості, проте найцікавіше – закріплені студенти. Вони фіксуються чорними деталями за спиною, проте ланцюги, що звисають, створюють враження, ніби друзі прив'язані за щиколотку і ось-ось спливуть на поверхню. Закінчує складання коричневий човен із веслами, на якому можна забрати врятованих.

Спробуйте свої сили у Турнірі трьох чарівників та врятуйте друзів, ув'язнених під водою у наборі “Тричаклунський турнір: Чорне озеро”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    13 бер, 2023
    Це чудове оновлення і мені подобається, наскільки він компактний і все ще такий детальний та креативний. Моя улюблена частина - це те, як підводна частина зроблена так, ніби персонажі і листя плавають. Існує також унікальна фігурка персонажа Грінділо, яка була справжнім подарунком. Мені подобається, що я отримав карету кілька років тому з Флер та її сестрою, яка навіть має зачароване підводне обличчя. Завдяки цьому я зміг розширити сцену та зробити її більш відповідною. Сподіваюся, ми отримаємо третє завдання у одному з майбутніх наборів. Думаю, лабіринт можна було б непогано втілити з деталей.
    Достоинства:
    Фігурки розділені на пари та мають двосторонні обличчя. Маленька фігурка Грінділо. Невеликий годинник на вежі. Сховок із жаброслями. Водорості, а також достатньо бірюзових деталей під водою.
    Недостатки:
    Поки єдиний мінус - це відсутність набору з третім випробуванням.
  • 4.0

    13 бер, 2023
    Після частини з філософським каменем, ця - моя улюблена. Тому я був дуже радий отримати цей набір, однак, він не включає всіх персонажів з цієї сцени. Нам не вистачає 2 чемпіонів та їхніх загублених друзів. І взагалі, я думаю, що більшість фанатів погодилися б прибрати Рона та Гаррі, проте натомість отримати Чо, Седрика, Флер і Габріель замість них. Я вже потопаю у фігурках Гаррі, оскільки він є у КОЖНОМУ наборі. Проте перейдемо до позитиву. Загалом збірка добре відображує сцену і мене її розміри влаштовують. Верхню її частину можна зняти і розмістити окремо, а у сам пірс вбудована функція стрибка. Те, як закріплені фігурки під водою також є вдалим рішенням. З одного боку це надійно, а з іншого виглядає по-справжньому.
    Достоинства:
    Розміщення Рона та Герміони на маленьких паличках таким чином, ніби вони плавають. Акуляча голова для Віктора. Маленькі штрихи предметів у будівлі, наприклад, маленький контейнер для зяброслей. Можливість розділення будівлі надвоє.
    Недостатки:
    Мініфігурки такі як і у більшості наборів. Вже або б додавали усіх зі сцени, або більш рідкісних.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари