>
В наявності
6199 грн
4794 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 739 шт.
6 шт.
58.2 × 8.7 × 37.8 cm
9+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
8398 грн
6642 грн
+ =
12198 грн
9834 грн
+ =
8498 грн
6726 грн
+ =
9998 грн
7986 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Корабель під назвою Дарунок Долі неодноразово рятував ніндзя і після руйнування Монастиря Кружітцу навіть став штаб-квартирою. У наборі LEGO "Дарунок долі — перегони з часом" він знову приходить на допомогу, допомагаючи ширяти над паралельними світами і боротися з Імперіумом.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71797 був випущений в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 1739 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований на 9 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Все це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною. 

Фігурки на борту і за бортом

Набір ЛЕГО 71797 включає 6 мініфігурок, частина з яких, згідно із задумом, розміщується на борту Дарунка, а частина - окремо. 

  1. Кай - Майстер Вогню. У наборі він з'являється в червоному кімоно і в капюшоні, який спускається на плечі. Вираз обличчя змінний; 
  2. Ллойд - Зелений ніндзя. Він також одягнений у кімоно, що має такий самий вигляд, як і в Кая, проте в зеленому кольорі. Також присутній капюшон і альтернативний вираз обличчя;
  3. Сора - Майстер Технологій. Вона має білий костюм із ременями та зображенням кішки на спині. Капюшон синього кольору та з котячими вушками;
  4. Арін - один зі студентів Ллойда. Хлопець одягнений у жовте кімоно, по колу якого обвивається дракон. Капюшон жовтого кольору, однак, на відміну від інших, має пов'язку з невеликими ріжками;
  5. Майстер Ву - вчитель і наставник ніндзя. Персонаж має одяг ніндзя, який поєднує біле кімоно та пісочного кольору накидку. На голові присутній капелюх;
  6. Раптон - мисливець на драконів і лідер фракції Кігтів. Єдиний лиходій набору одягнений у золотисто-чорну броню своєї фракції. Також він має чорну наплічну броню. 

Компанію мініфігуркам у наборі складає маленький дракон блакитного кольору на ім'я Рію, який є супутником ніндзя. 

Літаючий корабель

Корабель з цього набору називається Дарунок Долі і збирається з переважно червоних деталей. Його повні розміри: 23 сантиметри заввишки, 53 завдовжки і 31 завширшки. Передня його частина відведена дракону, середня - вузька - являє собою перехід, а ззаду розташована триповерхова будівля. Внизу розташована каюта ніндзя з телевізором, крейдяною дошкою і двома ліжками. Наступною йде навігаційна кімната з кресленням корабля на стіні та великим відкритим вікном. Верхній поверх призначений для малюка Рію, включно з м'ячиком і кісточкою, з якими він може грати. Важлива особливість корабля - вітрила, що розправляються. 

Кожен із показаних кораблів, який носив назву Дарунок Долі, включав декоративну голову дракона спереду. У цьому наборі її немає, проте на заміну приходить дещо набагато краще - повноцінний дракон, який гніздиться всередині передньої половини корабля. Він блакитного кольору з жовтими крилами та іншими деталями. Зверху розташована турель із сидінням, яка може слугувати додатковою зброєю для корабля, коли дракон на ньому.

У Раптона з набору ЛЕГО "Дарунок долі — перегони з часом" буквально немає шансів протистояти кораблю, дракону і п'ятьом ніндзя, тому, якщо кардинально нічого не зміниться в процесі Вашої гри, то в цій битві Імперіум буде переможений. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 чер, 2023
    Этот набор - не первый, который предлагает корабль Дар судьбы, поэтому для опытных фанатов набор не имеет достаточно новых функций, чтобы оправдать покупку. Тем не менее, новички в этой теме, что более, чем вероятно с началом нового мульсериала, найдут много интересного в наборе “Дар Судьбы: Гонки со временем”. Здесь есть достойный интерьер, хороший выбор минифигурок (но еще одна со стороны охотников на драконов была бы замечательной) и красивый дизайн, который станет центральным элементом вашей коллекции. Если так подумать, я бы посоветовал взять набор любому, конечно, если есть такая возможность и желание.
    Достоинства:
    Один из лучших интерьеров на сегодняшний день. Стреляющие пушки, регулируемые паруса и вращающиеся двигатели. "Живая" фигурка дракона как инновация для размещения на корабле. Милые детали, как стол для чаепития.
    Недостатки:
    Слабый выбор минифигурок по сравнению с более дешевыми наборами.
  • 4.0

    18 чер, 2023
    Набір не тільки чудово виглядає, але й добре функціонує як іграшковий корабель. Мій молодший брат полюбив цей набір, він практично грає з ним щодня! Він більше 50 сантиметрів у довжину та має відповідний дизайн ніндзя. Однак є деякі недоліки. Фігурки фізично не можуть переходити з одного боку корабля на інший, що обмежує можливості гри. І коли ви виймаєте дракона, в корпусі корабля залишається величезна щілина. Можливо, дизайнери могли б покласти кілька пластин внизу корпусу, щоб він не виглядав таким порожнім, і ви могли б також зберігати фігурки там внизу.
    Достоинства:
    Червона колірна гама з жовтими акцентами. Крила, які можна регулювати. Шутери, встановлені на драконі. Може стріляти або в польоті, або з корабля. Пристойний перелік персонажів.
    Недостатки:
    Занадто вузький перехід між частинами корабля. Коли дракон на борту - все супер, однак коли його немає, лишається надто багато незаповненого простору.
  • 5.0

    18 чер, 2023
    Цей набір виглядає приголомшливо для демонстрації, а інтер'єр дійсно зручний для гри. Особливо добре зроблені кімнати, одна з яких призначена для дракончика. Мені подобається той факт, що в корабель може поміститися справжній дракон, знову ж таки, добре для гри. Колірна гамма чудова. Вибір мініфігурок класний, адже тут є майже всі головні герої нового шоу. Не вистачає лише Нії (Зейн був у шоу лише один епізод, тому не страшно). Можливо хотілось би ще одного злодія у наборі, тому що у одного Раптона шансів дуже мало. В цілому, я рекомендую цей набір усім.
    Достоинства:
    Неймовірна конструкція довжелезного корабля. Яскраві червоні кольори. Рухомі вітрила. Більшість фігурок з серіалу. Крюк Аріна нарешті стає корисним та може допомагати висіти. Дракончик Рію.
    Недостатки:
    Потрібен ще один злодій.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари