>
В наявності
6999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

567 шт.
5 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Конструктор LEGO NINJAGO Зелений енерджі дракон Ллойда 70593 знову повертається в магазини, що безсумнівно обрадує фанатів даної серії. Датська компанії випустила набір ще в 2016 році, а тепер він отримав другий шанс, стати улюбленою іграшкою справжнього цінителя «цегляного» Всесвіту! Хочете допомогти команді ніндзя Кружитцу перемогти сили зла і стати персонажем захоплюючих пригод? Тоді вирушаємо в дорогу!

Стислий опис 

Набір Зелений енерджі дракон Ллойда 70593 з лінійки LEGO NINJAGO був створений за мотивами однойменного мультсеріалу про хоробрих ніндзя, які борються з темними силами. За сюжетом однієї з серій воїн ордена Кружитцу – Зелений ніндзя Ллойд на своєму Драконі вступає в бій з членами Армії Небесних піратів, щоб відвоювати у них викрадений клинок Джинів. 

Конструктор призначений для користувачів віком від 8 років. У комплекті міститься 567 «цеглинок», 5 мініатюрних фігурок, різні аксесуари для будівництва і персонажів. Також в коробці є докладна, яскрава інструкція по збірці. Крім того, є можливість використовувати її цифровий варіант – додаток LEGO Builder. 

Особливості

Розглянемо ряд особливостей унікального набору LEGO NINJAGO Зелений енерджі дракон Ллойда 70593:

• Основні конструкції, які можна зібрати із запропонованих деталей: катапульта Небесних піратів, Зелений Дракон Ллойда, оглядова вежа.

• Габарити катапульти складають: 11/10/13 см (ширина, висота, довжина). 

• Розміри оглядової піратської вежі: 12/12/5 см (довжина, ширина і висота).

• Механічний Енерджі Дракон має багато рухомих частин: голова, великі крила, довгий хвіст з шутерами-шипами. На рухомих лапах є великі, гострі кігті. На спині у казкової істоти є місце для наїзника – Ллойда. Розміри Зеленого Дракона – довжина 37 / висота 15 / ширина 21 см (з розкритими крилами - 57 см). 

• Зброя з набору: золота катана, посох Ллойда, клинок Джина, шаблі піратів. 

Мініфігурки 

Комплектація раритетного конструктора Зелений енерджі дракон Ллойда 70593 з лінійки LEGO NINJAGO містить 5 мініфігурок:

  • Ллойд Гармадон – Майстер Енергії (Зелений ніндзя). Персонаж одягнений в чорно-зелене кімоно. На його шиї можна побачити позолочені наплічники зі спеціальними кріпленнями для катан. На обличчі фігурки намальована зелена маска з золотим візерунком. 
  • Коул – Чорний ніндзя (Майстер Землі). Голова цього воїна покрита банданою, на чорному тулубі символ стихій Землі, малюнок плавно переходить на спину. 
  • Кірен – член команди Небесних піратів. Зачаровує ворогів своїм співом. Вона одягнена у класичний костюм Небесного пірата: коричневий брючний комплект із зеленою бронею на торсі і ногах, на грудях є червоні ремені і знак піратів. Одне око персонажа закрите чорною пов'язкою. 
  • Скіффі – Небесний пірат з рудою бородою і золотими зубами. На голові зелена бандана, око закрите пов'язкою. Одягнений у стандартну піратську форму. 
  • Дублон – ще один пірат з команди капітана Надакана. Колись він був людиною, але потім змінився: замість лиця у нього дві маски з чорними очима і кликастим ротом, які обертаються (весела або сувора емоції). Персонаж теж одягнений у костюм Небесних піратів, на голові самурайський шолом з рогами. 

Поспішайте стати володарем оригінального набору LEGO NINJAGO Зелений енерджі дракон Ллойда 70593! Замовте набір в нашому магазині і отримаєте заряд позитивних емоцій! Таємничий і загадковий Всесвіт вже чекає на своїх герої

 

  • 5.0

    10 січ, 2020
    Молодший син дуже просив у мене цей набір і врешті-решт я його купив в подарунок на день народження. Збирали конструктор разом і я відзначив у нього ряд переваг. По-перше, зроблений набір з нетоксичного пластику, а це безпечно для дітей, по-друге, зібрати його не складно і процес дуже захоплюючий і веселий, а в третіх, у всіх деталей і фігурок просто відмінна якість, а дракон - це просто шедевр! Він великий і всі його кінцівки рухаються. Син тепер цілими днями придумує всякі різні ігри з цим конструктором і на мій погляд це просто відмінний подарунок для хлопчиська.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари