>
В наявності
829 грн
652 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

198 шт.
3 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
4828 грн
4012 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У своєму бажанні підкорити світи, Імперіум не зупиняється ні перед чим. Завдання назавжди втихомирити загарбників лягає на плечі ніндзя. Однак у наборі LEGO "Імперський гончак мисливця драконів" все не так просто, адже їм також протистоїть величезний звір - гончак. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71790 було випущено в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 198 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 6 років. Тематика набору - істоти. 

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Все це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною. 

Мініфігурки комплекту

Набір ЛЕГО 71790 пропонує компанію з 3 мініфігурок. Однак справжньою компанією їх не назвеш, адже серед них двоє ніндзя і їхній ворог - прислужник Імперіуму. 

  • Ллойд - Зелений ніндзя. Він відповідає своєму титулу і в наборі з'являється в зеленому кімоно з жовтими і золотими деталями. Також у нього є капюшон і пов'язка, що закриває рот і плечі. Двостороннє обличчя включає рішучість і чорну маску;
  • Джей - Синій ніндзя. Як і Ллойд, він має кімоно із золотистими деталями, проте його основний колір синій. Голова також закрита капюшоном і пов'язкою. Один із варіантів обличчя розсерджений, а другий у масці; 
  • генерал Кігтів Імперіуму - підлеглий Лорда Раса. Персонаж має 2 пари очей і золоті з чорним принти на тулубі. Окремою деталлю є чорний шолом, що переходить у наплічники. 

Грізний противник

Єдина збірка цього набору - це сам гончак у броні. Однак у більшості він демонструє своє чорне хутро. У нього тонке тіло і броня, інтегрована в дизайн. Невеликими, але обов'язковими деталями є відкрита паща, невеликі вуха, грізні пазурі, шипи та хвіст. Цікавим штрихом є природна горбатість гончака, що позиціонує його так, ніби він завжди на полюванні. Також він має шарніри та спеціальні з'єднання, які забезпечують рухливість голови, лап і хвоста. Нагорі у гончака є місце, на яке можна посадити Генерала в сідлі, а також встановити спеціальний прапор. Повні розміри істоти становлять 10 сантиметрів заввишки, 20 завдовжки і 13 завширшки.  

Незважаючи на те, що основним завданням гончака є полювання на драконів, йому доведеться задовольнятися ніндзя в наборі. Однак вони теж не збираються так просто здаватися і ставати обідом і захищатимуться за допомогою золотих катан. 

Покажіть Імперіуму, що не все вирішується за допомогою страхітливого зовнішнього вигляду і великих кігтів. Набагато важливіше тренування і знання технік, що дозволяють протистояти різним стилям бою. Щоб довести це - переможіть чудовисько з набору ЛЕГО "Імперський гончак мисливця драконів" і випередіть супротивників у гонитві за енергією драконів.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    21 чер, 2023
    Набор с имперской гончей содержит всего 198 деталей, но по детализации определенно соперничает с некоторыми из более крупных наборов по новому сериалу. Дизайн гончей впечатляет, в первую очередь из-за ее необычной формы и стойки, которые придают зверю свирепый вид. Голова и броня также привлекают внимание. Было приятно получить в этом наборе сразу 3 минифигурки с оружием. Мне понравился генерал, однако я до конца не могу решить, был бы я больше рад охотнику на дракона. Дело в том, что в сериале охотники действуют группами и поэтому хотелось бы иметь несколько их. С другой стороны, генерал тоже детализированный и так же нужен.
    Достоинства:
    Уникальная и устрашающая форма тела гончей. Использование черных, золотых и красных деталей - как у всего Империума. В основном хорошая подвижность. Установленный коллекционный флаг. Фигурки с новыми принтами и множеством оружия.
    Недостатки:
    Ограниченная артикуляция задних ног. Тем, кто ориентируется на создание армии, в наборе больше бы понравился охотник.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари