>
Уточнити наявність у постачальника
8499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 060 шт.
7 шт.
48 × 37.8 × 7.05 cm
9+
0 шт.

Опис

Залишатися на суші вже не варіант, тому саме час пірнути під воду і трохи охолодитися з набором LEGO "Храм безмежного моря". Досліджуйте величезний храм з безліччю кімнат, боріться з принцом Кальмааром і дістаньте такі бажані амулети.

Опис набору

Набір LEGO 71755 був випущений 1 червня 2021 року. Сам же він створений за мотивами 15 сезону мультсеріалу, коли ніндзя відправляються на дно океану. Коробка досить велика. Спереду зображений храм і підводний човен, а ззаду — більш детально храм і мініфігурки. Всередині Ви виявите 1060 деталей, роздільник деталей і 7 мініфігурок.

Вікова група

Набір LEGO "Храм безкраї моря" має в собі дрібні деталі, тому дітям до 3 років давати його заборонено. Найкраще, як і зазначено на упаковці, запропонувати його дитині від 9 років, оскільки збірка все ж не зовсім проста. Однак, верхньої межі немає і навіть якщо Вам далеко вже не 9, набір все одно зможе Вас порадувати.

Мініфігурки

Всього в наборі LEGO "Храм безмежного моря" є 7 мініфігурок:

Всього в наборі LEGO "Храм безмежного моря" є 7 мініфігурок:

  • Нія. Вона злилася з водою, тому і виглядає відповідно. Нії навіть не потрібна спеціальна маска, щоб дихати під водою. У неї прозоро-блакитне волосся, блакитна пов'язка, принт хвилі на синьому торсі. Ще Нія може приймати спеціальну форму;
  • Кай. Ніндзя вогню готовий трохи загасити себе і також відправитися на дно океану. На ньому червоний костюм для плавання і чорна маска;
  • Бентомаар. Брат Кальмаара насправді не такий жорстокий, як його родич, можливо, він навіть допоможе ніндзя. У нього розкішне чорне волосся і сіре тіло з принтами;
  • Кальмаар. Він настільки жорстокий, що вбив свого батька, тому він не зупиниться ні перед чим, щоб отримати бажане. Кальмаар весь бузковий, з впізнаваною зовнішністю і бірюзовими принтами;
  • 2 Маарайских вартових. Вони вірні прислужники принци Кальмаара, які весь час переслідують Нію. У них голова змії з блакитними деталями. Костюм чорний з жовтим, а на ногах ласти. Досить небезпечні противники;
  • Липкий. Він вчений, який працює на Кальмаара. Нижні кінцівки і ліва рука замінені на протези. Зовні нагадує стражників.

Також в наборі LEGO 71755 є фігурка ската.

Приготуйтеся, з цими хлопцями Ви точно не занудьгуєте!

Морська серія

Новинка цього літа — набори серії Ninjago з морською тематикою. Крім цього набору LEGO "Храм безмежного моря", зверніть увагу на:

  1. "Гідроробот Ллойда" (71750);
  2. "Водяний дракон" (71754);
  3. "Підводний дарунок" (71756).

Збірка

Храм вперше був показаний в 4 епізоді 14 сезону. Назва серії — "Зуб Вохіри". Там ніндзя вперше зіткнулися з цим величезним драконом. Більшу частину всієї збірки в наборі LEGO 71755 займає храм. В ньому є:

  • Лабораторія Липкого, де той намагається винайти заміну Амулету Шторму.
  • В'язниця, де Кальмаар тримає себе неугодних;
  • Змій Вохіра в кайданах — одна з найнебезпечніших істот, з якими стикалися ніндзя. Тулуб і паща в неї рухливі.

Для переміщення можна використовувати підводний міні-човен, в який поміщається 1 мініфігурка.

У наборі LEGO "Храм безмежного моря" є безліч зброї, так що кожен підбере собі щось до смаку. А також, що дуже важливо, тут є 2 амулета з дисплеєм: хвилі і бурі.

Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає мініфігурки цього набору сьогодні. Хто ж забере амулет на цей раз? Постарайтеся розправитися з охоронцями Маараі і принцом Кальмааром. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

Придбати набір LEGO Ninjago (71755) "Храм безмежного моря" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари