>
Під замовлення
5180 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 137 шт.
6 шт.
48 × 7.1 × 37.8 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Найбільший набір першого півріччя 2017 року серії LEGO Ninjago дозволить нам зібрати лігво міфічного Дракона, потривожити спокій якого зібралися відважні самураї - Кай, Нія, майстер Рей і Майя. Їм доведеться зіткнутися з безліччю потайних пасток Кузні Дракона і з підступністю своїх ворогів - генерала Раггмунка і Cлекджева. Спокій Кузні також охороняє м'язистий напівробот-напівзмія Баффміллон, який дуже чуйно реагує на будь-яких порушників спокою. В арсеналі самураїв є техніка - великий механічний дракон з рухомими щелепами, крилами і лапами, здатний подолати великі відстані в найкоротші терміни. Сама Кузня Дракона є невеличкою будівлею, яка може розгортати стіни для зручності гри всередині неї. З "цікавинок" тут можна відзначити велику кількість холодної зброї, тайники з артефактами, ковадла та плавильну піч. Безсумнівно, такий великий сет послужить відмінним подарунком кожному фанату серії LEGO Ninjago. У наборі також є помаранчевий сепаратор деталей.

  • 5.0

    8 січ, 2019
    Очень красивый набор. Была очень рада получить этот "раритет" на Новый год
  • 2 лис, 2018
    Набор очень большой и определенно стоит своих денег. Мой сын был реально в восторге от набора "Кузница Драконов" уже вторую неделю в него играет и не надоедает. Очень хороший магазин, сервис обслуживания на высоте.

Рекомендуємо подивитися ці товари