>
В наявності
2699 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

321 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Таємничий світ битв ЛЕГО Ніндзяго
Цей набір LEGO NINJAGO Бойовий дракон Ву (71718) для дітей з двома міні фігурки напевно сподобається любителям ніндзя. Вони можуть використовувати його для створення своїх власних оригінальних історій з серіалу NINJAGO. Ви можете переміщати крила, хвіст, ноги і голову цього дивного регульованого дракона. Кращий набір для створення драконів
За допомогою 2 фігур Хелда Ву і Глека, які вони можуть побудувати самі, шанувальники ніндзя можуть зануритися в таємничі підземелля Сінтаро і боротися за Меч Визволення зі слонової кістки. Творчі діти будуть зачаровані, коли побачать У, який сидить на його летючому драконові.Кращі ігрові набори для ніндзя
За допомогою LEGO NINJAGO, яка будує іграшки для дітей, вони дізнаються все про благородних цінностях ніндзя, вступаючи в таємничий світ, де вони можуть битися в уявних битвах між героями і злом. Шанувальники NINJAGO будуть годинами веселитися з цією цікавою іграшкою, в яку входять дракони, транспортні засоби та міхи.


Особливості:
Цей набір драконів містити бойового дракона і 2 міні фігурки: Герой Ву і Глек, а також Меч Визволення зі слонової кістки. Діти можуть придумати свої власні цікаві історії, щоб побачити, хто з цих персонажів в кінцевому підсумку переможе!
Цей прекрасно деталізований бойовий дракон має регульованою головою, ногами, крилами і хвостом і спроєктований так, щоб ви могли помістити Хелд Ву на спину. Глек озброєний арбалетом, з якого він стріляє гвоздиками.
Цей будівельний набір LEGO з 321 предмета пропонує хлопчикам і дівчаткам від 7 років захопливе будівельне випробування і є фантастичним подарунком на день народження або будь-який інший випадок.


Про продукт

Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці й розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

  • 19 чер, 2020
    Классная игрушка. Покупаешь детям, а иногда сам удивляешься, до чего доходит игровая индустрия. Родители, покупайте детям лего, это намного лучше, чем очередная компьютерная игра. С магазином конструкторс подружились уже давно, так как лучших консультантов я еще нигде не видел. Спасибо за то, что новинку я смог купить одним из первых.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Ми замовили новинку за раннє і отримали її раніше за інших, дуже задоволені магазином за класних консультантів які доставляють все в строк. рекомендуємо
  • 5.0

    10 чер, 2020
    Отличный набор! Цена оправдана, дракон замечательный! У него конечно голова не очень красивая да и ноги обладают малой подвижностью, но фигурки и детали с ценой компенсируют эти проблемы. Советую всем любителям драконов и естественно фанатам Ниндзяго.
  • 5.0

    10 чер, 2020
    Дракон выполнен из качественных материалов. Особенно понравились крылья. В полете они переливаются, создаётся эффект реальности. К тому же если не смотреть инструкцию можно создать самому своего неповторимого дракона.
  • 5.0

    10 чер, 2020
    Замечательный набор за свою цену (да и сам по себе он классный). Все в нем хорошо - эксклюзивный Ву и прикольный гоблин. Деталь меча прекрасна! Дракончик хороший. Ноги конечно мало подвижные, да и голову могли сделать получше, но это не главное и дело вкуса. Минусы есть, но 5 звезд он заслуживает. Рекомендую всем фанатам Ниндзяго (Сенсей Ву и гоблин идеально впишутся в вашу коллекцию), а также любителям драконов.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари