>
Передзамовлення
2099 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

479 шт.
5 шт.
38.2 × 5.65 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Для всесвіту Ніндзяго бачити дракона далеко не в новинку. Вони є союзниками ніндзя і постійно рятують жителів. Один із таких зміїв з'являється в наборі LEGO "Вулканічний Дракон, що трансформує Хітвейва", щоб допомогти перемогти Імперіум. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71793 було випущено в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 479 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і розрахований від 8 років. Тематика набору - дракони. 

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Усе це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною. 

Протистояння ніндзя з Імперіумом

Набір ЛЕГО 71793 включає досить багато мініфігурок - 5 штук, які допоможуть створити епічні пригоди. Навіть без урахування дракона, перевага в кількості на боці ніндзя.

  1. Кай - Майстер Вогню. Мініфігурка має принти червоного кімоно, також капюшон і наплічну броню. Завдяки броні є можливість закріпити за спиною 2 катани. Обличчя двостороннє;
  2. Ллойд - Зелений ніндзя. Для появи в наборі персонаж також обрав традиційне вбрання - зелене кімоно. Подібно до Кая, він має капюшон, наплічну броню та 2 катани. Обличчя двостороннє;
  3. Вайлдфаєр - Майстер Тепла. Учениця ніндзя одягнена в зелений топ і коричневі штани. У волоссі прикраса у вигляді місяця. Аксесуар - згустки тепла. Обличчя одностороннє;
  4. Лорд Рас - високопоставлений мисливець на драконів. Фігурка має спеціальну голову, що відображає екранного персонажа, а також червону броню з металіком. Окрема деталь представлена наплічною бронею. Зі зброї у Лорда молот. Обличчя одностороннє;
  5. Мисливець кігтів - солдат армії Імперіуму. Член армії в наборі з'являється в золотій броні з чорними рукавами. Він має шолом і наплічну броню. Зброя - меч Імперіуму. Обличчя одностороннє.

Дракон зі стихією вогню

За такої назви, як у цьому наборі, не дивно, що його основна збірка - це дракон. Як вогняний змій, він здебільшого використовує червоні деталі, проте несподіваного розмаїття надають жовті та фіолетові акценти. Якщо Ви подумали, що у дракона проблеми з поставою, то це не так. Насамперед це його природний зовнішній вигляд. А також у цьому полягає головна функція набору - трансформація. Вона передбачає перевертання дракона догори дриґом і обертання голови та ніг для надання йому зовсім іншого вигляду. Це його бойовий режим із доступом до ядра, що стріляє, як його атакуючої здатності. Постріл робиться за допомогою невеликого важеля з використанням деталей Technic.

Дракону протистоїть літаючий транспортний засіб Імперіуму з клешнею для захоплення дракона в повітрі. У нього легко поміщається фігурка разом зі зброєю.

Дракона з набору ЛЕГО "Вулканічний Дракон, що трансформує Хітвейва" краще не злити, адже в помсту можна отримати постріл енергетичним ядром. Однак у випадку з ворогами з Імперіуму не шкодуйте пострілів і переможіть негідників. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    29 лип, 2023
    Великий набір лего, з 5 персонажами, 1 транспортним засобом і 1 великим драконом. Загальний час складання у мене і мого 7-річного сина зайняв 3,5 години, хоча ми не поспішали. Інструкція показує кожен необхідний блок і покрокові інструкції, як його розмістити. Нам дуже сподобалась обтічність дракона та я б не сказав, що у нього проблеми з осанкою, виглядає як середньостатистичний змій (на мою суб’єктивну думку🙃). Навіть коли він перевертається та стріляє, то ніби готується для стрибка, що теж ок. Конструкція машини Імперіуму теж непогана, але ну шансів у неї майже немає. Хоча вона теж може стріляти дисками.
    Достоинства:
    Сподобалась конструкція дракону, його луска, саме блакитне ядро, задум з трансформацією, відмінна стилістика для Імперіуму, мініфігурки, кількість золотої зброї.
    Недостатки:
    Не сподобалась кількість наліпок.
  • 5.0

    29 лип, 2023
    Мій син був на сьомому небі від цього Lego! Як великий фанат Lego Ninjago, цей набір був, безумовно, захоплюючим! Сподобалась бойова поза дракона та як він змінюється - це просто клас. Деталізація в цьому наборі чудова! Від самих ніндзя до луски дракона! У комплекті є маленькі диски, якими можна стріляти з транспортного засобу, в той час як дракон відповідає пострілом ядра. Завдяки різноманітності персонажів, зброї та рухомих деталей, з цим набором можна грати як з одним, так і змішувати з іншими наборами Лего Ніндзяго. Є трішки запасних деталей на випадок, якщо деякі з них загубляться. Загалом, чудове доповнення до колекції.
    Достоинства:
    Цікаві фігурки з нового мультсеріалу, тому не настільки поширені. Великий простір для фантазії та гри. Міцна конструкція, завдяки чому від дракона нічого не відпадає під час трансформації. Функції пострілу як в дракона, так і в транспорту Імперіуму.
    Недостатки:
    Наліпки - одни неправильний рух і конструкція виглядає не так як задумано.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари