>
В наявності
6799 грн
5600 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

286 шт.
3 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
8998 грн
7448 грн
+ =
10598 грн
8792 грн
+ =
13998 грн
11648 грн
+ =
9498 грн
7868 грн
+ =
11098 грн
9212 грн
+ =
16298 грн
13580 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Приєднуйтесь до захоплюючої битви в небесах над Ніндзяго Сіті та світі Prime Empire разом з Цифровим Ллойдом та Каєм проти жахливого чорного дракона Унагамі! На вас чекає сутичка з кігтями та крилами-лезами дракона, а також пострілами його потужних кулеметів. Чи зможуть відважні герої ніндзя здолати дракона, врятувати Кей-Тану та втекти з лап Унагамі?

Про набір

Цей ігровий набір LEGO NINJAGO Імперський дракон (71713) - новинка січня 2020 року, створена спеціально для дітей віком від 8 років. Він заснований на 12-му сезоні мультсеріалу Ніндзяго і дозволяє втілити круті екшн-сцени з гри Prime Empire. У наборі ви знайдете 286 деталей, включаючи мініфігурки: Ллойда, Кая та Унагамі, ігрові аксесуари та покрокову інструкцію зі збирання.

Набір поставляється з друкованими інструкціями, але діти також можуть використовувати приголомшливі цифрові інтерактивні інструкції Plus у мобільному додатку LEGO Life для створення ще більш захоплюючих пригод.

Імперський чорний дракон Унагамі

Головним елементом набору є чудова модель дракона. Дракон має рухливі елементи, такі як голова, лапи та рот, що дозволяє йому приймати різні пози та брати участь у динамічних битвах.

Зберіть чорного дракона з цифровими мечами, який охороняє призову Кей-Тану, та насолоджуйтесь битвою! Крім того, в комплект входить холодна зброя для кастомізації персонажів, щоб ваша гра була ще більш захоплюючою та різноманітною. У кабіну можна помістити фігурку Унагамі для бою з Кібердраконом Джея. Одна з переваг цієї іграшки-конструктора – вона не потребує батарейок! Вона працює виключно на уяву дитини, що дозволяє чудесам світу NINJAGO продовжуватись вічно!

Розміри моделі дракона: 14 сантиметрів заввишки, 39 сантиметрів завдовжки і 14 сантиметрів завширшки.

Захоплюючі пригоди проти зла

Ігрові набори LEGO NINJAGO відчиняють двері у світ, де діти можуть об'єднатися з героями-ніндзя для захоплюючих пригод проти зла. Відтворіть найкращі битви із серіалу NINJAGO за допомогою цього ігрового набору.

Цей набір стане ідеальним подарунком для всіх маленьких фанатів NINJAGO, які мріють стати справжніми ніндзя та поринути у фантастичний світ, де пригоди ніколи не закінчуються! Пориньте в захоплюючий світ LEGO NINJAGO, де діти можуть відчути справжні фантастичні пригоди, залишаючи екрани і занурюючись у таємничий світ, де їм доведеться битися зі злом.

Чудова якість кубиків LEGO, вже понад шістдесят років радують дітей та дорослих, гарантує, що вони завжди надійно з'єднуються та роз'єднуються, дозволяючи вашим маленьким будівельникам втілювати свої найсміливіші ідеї. Всі кубики LEGO NINJAGO відповідають найсуворішим міжнародним стандартам безпеки, що означає, що ваша дитина завжди в надійних руках, коли вирушає у свої пригоди з улюбленими мініфігурками.

 

Придбати ігровий набір LEGO NINJAGO Імперський дракон (71713) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари