>
В наявності
4349 грн
3363 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 038 шт.
6 шт.
54 × 5.9 × 28.2 cm
9+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
8348 грн
6723 грн
+ =
11548 грн
9411 грн
+ =
7048 грн
5631 грн
+ =
8648 грн
6975 грн
+ =
13848 грн
11343 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Оскільки Імперіум існує за рахунок енергії драконів, уся політика світу ґрунтується на пошуку таких істот. Здебільшого цим займаються підлеглі імператриці Беатрікс. Однак у наборі LEGO "Дракон стихій проти робота Володарки" тенденція змінюється, адже почувши про знаходження стихійного дракона, вона особисто вирішила долучитися до його затримання. Зі свого боку завдання ніндзя - не допустити цього. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71796 був випущений в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 1038 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований на 9 років. Тематика набору - істоти.

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Усе це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною. 

Масштабне протистояння

Битву в наборі ЛЕГО 71794 не дарма можна назвати масштабною, адже в ній бере участь відразу 6 персонажів. Сили розділені порівну, тому кожна зі сторін може перемогти. 

  1. Джей - Майстер Блискавки. У наборі хлопець одягнений у синє кімоно із золотими деталями. На голові капюшон, що переходить на плечі. Вираз обличчя змінний;
  2. Зейн - Майстер Льоду. Другий ніндзя з основної команди має біле кімоно з блакитними вставками. На ньому аналогічний капюшон, тільки білого кольору і під ним також приховано 2 вирази обличчя;
  3. Сора - Майстер Технологій, одна з учениць Ллойда. Дівчина одягнена в білий костюм з безліччю барвистих ремінців і деталей. На спині зображення кішки, а на голові капюшон з котячими вушками. Голова двостороння;
  4. Лорд Рас - колишній командир фракції Кігтів. Антропоморфний тигр для відтворення свого персонажа в наборі має спеціальну голову. У питанні одягу на ньому червоно-золота накидка. Також є золота наплічна броня. 
  5. гвардієць Імперіуму - основа охорони. Він має переважно золоту броню з незначними червоними деталями. На голові шолом і присутня деталь наплічної броні; 
  6. імператриця Беатрікс - тоталітарна правителька Імперіуму. Дівчина має чорне вбрання, яке вказує на її статус. Обов'язкова деталь - наплічна броня. 

Стандартні мініфігурки в наборі розбавляє маленький дракон Рію. 

Нехай спалахне битва

Дракони і роботи - те, чим підкуповує і за чий рахунок часто розширюється серія LEGO Ninjago. Однак не так багато наборів, які б зіштовхували настільки різних супротивників. У наборі вони приблизно одного розміру, наскільки це дозволяє їхня загальна конструкція. Хоча якщо порівнювати фактичні розміри, то мех однозначно програє. 

Збірка робота виконана з чорних і золотих деталей - кольорів, якими славиться Імперіум і мисливці на драконів. Робот рухомий, має гігантський меч, руку-бластер і відкриту кабіну з Беатрікс усередині. Друга модель набору - це дракон стихій на ім'я Джиро. Він є важливою ціллю для Імперіуму, оскільки володіє силою жовтого дракона, яка представлена перламутровою сферою. Дракон блакитного кольору і має ефект блискавок, які вириваються з його тіла, рота і хвоста. Дракона можна поліпшити за рахунок невеликого літального апарату. Спочатку його пілотує Джей, проте леза і шутери легко від'єднуються і встановлюються на змія. При бажанні, їх можна залишити окремо і тоді Ви отримаєте робота, дракона і літальний апарат. 

Зайшовши так далеко, правителі Імперіуму не відмовляться від свого задуму і не здадуться просто так. Тому в наборі ЛЕГО "Дракон стихій проти робота Володарки" їх потрібно переконати або знищити за допомогою дракона Джиро. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 чер, 2023
    Мій син був дуже радий отримати цей набір ніндзяго і додати їх до світу лего. Він так любить цю серію та із задоволенням провів свій день, будуючи тепер вже свій найбільш улюблений набір. Все як завжди - є інструкція, деталі розкладені по пакетикам. Подобається, що флаєр можна розділити на частини, які можна використовувати для модернізації дракона. Також вони можуть бути і окремо та круто виглядати. Робот Імператриці дуже стильний, з гарною артикуляцією, що я ще можу сказати, вона - лиходійка і це видно одразу. Фігурки саме те, що очікуєш від такого набору - 9 персонажів з фантастичними принтами.
    Достоинства:
    Одразу очевидна історія протистояння; контрастність кольорів; величезний дракон стихій; рухливість шарнірів; багато деталей зброї; фігурки з дуже крутими деталями, особливо потішила Імператриця.
    Недостатки:
    Для мене немає.
  • 4.0

    18 чер, 2023
    Наскільки я зрозумів, наразі це найбільший набір по новому мультсеріалу. До дракона взагалі немає питань, він величезний, з рукомими частинами та можливістю апгрейду. Особливо подобаються жовті напівпрозорі деталі, які ніби світяться. З іншої сторони, дещо розчаровує робот. Для такого набору він надто малий та непримітний. Одразу стає очевидним, на чиєму боці перевага. Так, він також рухливий, однак надто худенький. Можливо, моя оцінка була б гірша, якби не мініфігурки. Можливість отримати Беатрікс, Лорда Раса та Сору в одному наборі справді приваблива. Ще й враховуючи те, що їх супроводжують Джей, Зейн, гвардієць та дракончик.
    Достоинства:
    Один з найкрасивіших драконів Ninjago в історії. Супротивник у вигляді стилізованного під фракцію мисливців на драконів робота. Цікава концепція, яку варто було б робити частіше. Фігурки нові та виглядають чудово.
    Недостатки:
    Розчарування для найбільшого транспортного засобу Імперіуму в цій хвилі. Функція покращення дракона досить крихка.
  • 5.0

    18 чер, 2023
    Я купила цей набір для своєї одержимої драконами доньки і допомогла їй зібрати його. Дракон має рухомі кінцівки та чудову форму. Він міцніший і стабільніший, ніж більшість великих персонажів, проте світло-жовті вигнуті плитки на хребті легко збити. Дизайн дракона, використання деталей та функціональність увімкнення живлення створюють відчуття, що він є найкращим драконом EVO, демонструючи, що ця ідея живе відповідно до свого потенціалу. Фігурки теж класні, оскільки вони виявились новими для нас і просто неможливо не відмітити дракончика Рію - чудове доповнення.
    Достоинства:
    Неймовірно кольоровий та деталізований дракон. Поєднання жовтого та синього очевидно в тренді. Проведена паралель “добро та зло” як через мініфігурки, так і через збірки. Є можливість закріпити фігурки на драконі, роботі та літальному апараті.
    Недостатки:
    -Жовті плитки на хребті тримаються не так міцно, як того хотілось.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари