>
В наявності
2199 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

204 шт.
3 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
6+
0 шт.
4.7

Опис

Злітайте високо-високо, разом із Каєм та його драконом у наборі LEGO "Вогняний дракон Кая EVO". Декілька разів покращіть дракона, помістіть на нього Кая і воюйте з двома зміїними воїнами.

Інформація про набір

Набір LEGO 71762 – новинка січня 2022 року, що вийшла в рамках серії LEGO Ninjago та орієнтована на дітей від 6 років (а також, можливо, їхніх батьків). Саме тому набір підійде маленьким фанатам мультсеріалу про ніндзя та даного конструктора. Набір поставляється в невеликій картонній коробці, на передній стороні якої зображений дракон, що летить, а на зворотній - етапи складання. Усередині Ви виявите: 204 деталі (4 пакетики), 3 мініфігурки та друковану інструкцію на 92 сторінки. Наклейки не додані.

Ніндзя проти зміїних воїнів

У наборах серії Ninjago не буває такого, щоб життя протікало спокійно. Обов'язково знайдуться вороги, які не дадуть ніндзя розслабиться. Тут є:

  • Кай - Майстер вогню і Червоний ніндзя. Він традиційно отримав своє червоне кімоно та червоний капюшон із жовтими акцентами. Але тут його захищає ще й наплічна броня. Атакувати Кай буде за допомогою червоної катани;
  • Удав-руйнівник – новий потужний змій 2022 року. Він помаранчевого кольору, з бронею по всьому тілу та особливою захисною бронею на руках, шиї та голові. Цей лиходій поставляється зі знімним льотним рюкзаком та гаком для захоплення;
  • Кобра-механік – винахідник, що з'явився у 2022 році. Цей помаранчевий змій має броню трохи іншого типу, а в руках тримає детонатор, який ось-ось спрацює.

Виходить, шанси зрівнялися: Кай та дракон проти двох нових зміїв. Хто ж стане переможцем та забере бажаний прапор?

Дракон Кая

Збірка дракона в наборі LEGO “Вогняний дракон Кая EVO” проходить кілька етапів, на кожному з яких Ви щось додасте та покращите свого дракона:

  • "компаньйон" (1 і 2 пакетик з детальками);
  • "готовий до польоту" (3 пакетик з детальками);
  • "готовий до битви" (4 пакетик з деталями).

У готовому вигляді він буде понад 32 сантиметри завдовжки. Дракон має модульну конструкцію, з'єднану шарнірами, за рахунок чого дракон дуже рухливий. В області ніг знаходяться шарніри, що защіпаються, щоб при необхідності зробити дракона стійким. Кольори дракона відповідають одягу Кая, аж до коричневих «черевиків» на обох. До того ж, ніндзю можна посадити на дракона, коли буде додано сідло в режимі "готовий до битви" та розмістити переможний прапор.

Отримайте прапор

Метою набору LEGO 71762 є отримання колекційного прапора хоробрості, на якому зображений вогняний дракон і ніндзя, що летить. Для того щоб його отримати, потрібно виконати місію набору і хоча вона офіційно ніде не сформульована, очевидно, що Вам доведеться перемогти зміїв і врятувати місто. Отриманий прапор можна розташувати біля себе на драконі та милуватися у подальших пригодах.

Не думайте, що змії просто так візьмуть і здадуться в наборі LEGO "Вогняний дракон Кая EVO". Вони озброїлися потужною зброєю і готові виступити проти Червоного ніндзі та його дракона. Прийміть бій і виграйте прапор хоробрості.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    30 січ, 2022
    Ефекту ВАУ від набору не було. В мене є набір Напад вогняного дракона (71753) і він в свій час вразив більше. Саме тому цей, напевно, завезу хрещенику. Але не подумайте що він поганий, просто трохи дитячий для мене. Задумка та реалізація з покращенням роботу чудові і це дійсно працює, хоча на першій стадії дракон виглядає як ящірка. Фігурки, можливо, навіть залишу собі, оскільки ці нові Змії чудові. Я хоча і не бачив серії з ними, проте поєднання помаранчевого та принтів дуже класне.
    Достоинства:
    Дракона можна двічі покращити, додати крила та броню. Стяг та фігурки дуже класно зроблені.
    Недостатки:
    Дракон трохи мультяшний, немає тої міці, яку я хотів побачити.
  • 4.0

    30 січ, 2022
    Честно говоря, я рассматривал и купил этот набор только потому, что дракон достойный. Вот несколько моих мыслей по поводу набора после его получения и окончания сборки. С минифигурками все в порядке, вы получаете 3. Набор выглядит красиво, особенно лицо дракона. Одна большая проблема: крылья пластиковые! LEGO могли бы убрать боковую сборку и вместо этого включить тканевые крылья. В общем, отличный набор для детей.
    Достоинства:
    Набор был в наличии, быстро заехал и забрал. 3 варианта того, как дракон может выглядеть. Эксклюзивный флаг и пока что, новые змеи.
    Недостатки:
    Крылья очень расстроили. Надеялся получить тканевые. А так, набор больше детский.
  • 5.0

    30 січ, 2022
    Честно говоря, фотографии не передают всего. Сборка довольно быстрая и простая, каждая сумка довольно маленькая. Первые два пакетика собирают основного дракона, два других дают «режим полета» и «режим битвы». Также включает в себя оба типа врагов-змей, которые отличного качества и очень похожи на стражей Маарай из наборов «Бесконечный океан». Не смотря на небольшой размер, могу смело рекомендовать дракона к приобретению.
    Достоинства:
    Как всегда, отличная фигурка Кая и 2 новые Змеи. У одной из них даже специальный летательный аппарат. Дракон большой, яркий, красивый.
    Недостатки:
    Маленький дрон тут ни к чему, достаточно и дракона с фигурками.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари