>
В наявності
7199 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

493 шт.
4 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
7548 грн
7468 грн
+ =
9898 грн
9467 грн
+ =
13998 грн
12775 грн
+ =
7548 грн
7475 грн
+ =
11548 грн
10548 грн
+ =
14198 грн
13079 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Величезний синій дракон «Вісник бурі» з сету LEGO 70652 подібно блискавці може блискавично напасти на ворогів! Разом з самураями Джеєм і Зейном він відважно охороняє найважливіший артефакт - бойовий золотий нагрудник, який розташований на постаменті. Слід бути напоготові - парочка лиходіїв в особі Безногого і воїна Дуло обов'язково спробує непомітно викрасти золоте спорядження! У наборі ЛЕГО 70652 багато екзотичної зброї і 4 мініфігурки.

  • 5.0

    7 вер, 2020
    Класний дракон з 9го сезону ніндзяго. Заміксувавши цей набір з lego boost можна збудувати робота-дракона, який може ходити, крутити головою і стріляти під саундтреки з мультику. Виходить дуже класно!
    Достоинства:
    Хороший набір деталей, тематичні персонажі з мультику
  • 5.0

    16 гру, 2018
    Супер! Приголомшлива іграшка. Дитину не відірвати! Спочатку потрібно зібрати дракона Вісника бурі, потім завантажуєте додаток і оживляєте його. LEGO Boost, це такий додаток, в ньому можна управляти зібраними іграшками. Протестували, дійсно працює! Мені подобається, що в конструкторах LEGO багато деталей, розвивається моторика, та й для розуміння механіки відмінно. Я вважаю, що лего-найкращий конструктор! Рекомендувавши. Іграшка коштує своїх грошей. Купили для сина, довго ходив колами, дуже просив. Класна штуковина! Дракон може рухатися і метатися вогняними стрілами, але спочатку його потрібно зібрати. Мені, як мамі, дуже подобається, що всі набори LEGO сумісні між собою. Молодша дочка із задоволенням грає з братом (у неї свої набори). Вони обмінюються окремими елементами і збирають щось нове кожен раз. Дочка любить розсаджувати чоловічків, а син більше збирає машини. Але дракону цьому радий не менше. Його захоплює можливість задавати іграшці варіанти руху, управляти. Відмінна іграшка. Купите — не пошкодуєте!
  • 5.0

    30 жов, 2018
    Купили этот конструктор, чисто наобум, просто взяла и все, опираясь на то, что это вроде, как для мальчика и не прогадала, племянник остался доволен, собрал его правда быстро, пока мы сидели праздновали его ДР.
  • 5.0

    28 жов, 2018
    Купила этот конструктор сыну, ему он понравился, говорит давно такой хотел и это в принципе неудивительно, пронаблюдала, как он его скидал его в кучу, реально конструктор хорош, каждый элемент дополняет другой и цвета такие насыщенные.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари