>
В наявності
4799 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

722 шт.
5 шт.
54 × 7.9 × 28.2 cm
9+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Величезний, озброєний і дуже небезпечний - головний ворог з набору LEGO “Кришталевий король”. Допоможіть Ллойду здолати його і завоюйте визнання Ніндзяго-Сіті.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71772 був випущений у рамках серії LEGO NINJAGO. Він містить 722 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тематика набору – збірні фігури.

Особливості серії. Серія LEGO NINJAGO переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має суперздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю та владою. Все це робить гру веселою, цікавою та непередбачуваною.

Фігурки набору

Такої концентрації лиходіїв, як у цьому наборі, не часто можна побачити. Тут є:

  • Ллойд – зелений ніндзя, головний протагоніст 15 сезону. Він одягнений у зелений одяг ніндзя з капюшоном та має золотий меч. Обличчя двостороннє;
  • Харумі – дівчина-лідер Синів Гармадона. У неї фіолетова броня з кришталевими вставками та два напівпрозорі клинки. Обличчя також двостороннє;
  • Кришталевий король - Гармадон, об'єднаний зі злим духом Оверлордом. Фігурка має темно-сіру броню та складну маску, яку можна підняти. Зброя – катана;
  • Страж каменю відплати – поплічник Кришталевого короля. У його броні поєднуються сірі, фіолетові та кристалічні деталі. Має спеціальну маску, наплічники та подвійний меч;
  • Кришталевий воїн – поплічник Кришталевого короля. Схожа на Стража фігурка, проте з більш прикритим торсом. Також має маску, але меч трохи менший.

І саме для того, щоб зрівняти шанси, Вам і потрібно буде підтримати Ллойда у цій нелегкій битві.

Кришталевий король

Скільки б Ви не зібрали наборів LEGO до цього, страхітливий монстр у формі кентавра все одно зможе вразити Вас. Істота має зріст 26 сантиметрів і завдовжки сягає 30 сантиметрів, тому здорово височить над фігурками. Колірна гама поєднує чорний, рожевий, жовтий, фіолетовий і відмінно доповнює загальну стилістику 15 сезону мультсеріалу. Крім того, дизайн кентавра є унікальним серед істот, а пропорції правильні.

Кентавр стоїть на 4-х ногах та має хвіст. Модель є в міру рухомою, оскільки це трохи обмежено її вагою. Таким чином, передні ноги майже статичні, але руки мають кілька корисних суглобів поряд з рухомими пальцями! Голова в загадковому шоломі також рухлива. Усередині є місце для Кришталевого Короля, однак вони можуть бути окремо. Панелі броні та ребра щільно прилягають до мініфігурки, забезпечуючи всебічний захист у бою. Ззаду є маленькі крила. Кришталевий Король озброєний посохом, увінчаним ще одним кришталевим лезом.

Модель кентавра у потужній броні зможе скласти проблеми ніндзя. Додайте до нього фігурки лиходіїв разом із самим Кришталевим королем і набір LEGO “Кришталевий король” подарує не одну годину захоплюючий битв.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    8 жов, 2022
    Лего топ. И чё что в нем 1 ниндзя? Как по мне тут только один недостаток. Это лицо Харуми. А так всё ок.
    Достоинства:
    Лего очень хорошо складывается. Минифигурки офигенные. Особенно Кристальный Король. Да и сама конструкция крутая. А маска Короля вообще офигеть можно от крутости. Мне Лего зашло
    Недостатки:
    Недостатки это лицо Харуми и две руки Оверлорда вместо четырех
  • 4.0

    7 лип, 2022
    Очевидно, я недосмотрел и выяснил это только когда с сыном открыл набор - здесь всего 1 ниндзя Ллойд. Не кажется ли, что чтобы сражаться с таким большим Королем, нужно немного побольше? Хорошо, что у нас есть другие наборы серии, а у кого-то же может и не быть. Ну ладно, теперь к плюсам. Короля интересно собирать и он порадует даже тех, кто вовсе не новичок в ниндзяго. Его прозрачные детали выглядят шикарно, как и посох с лезвием.
    Достоинства:
    Очень большой Король с удачным сочетанием цветов и наличием прозрачных деталей. Получили фигурку Харуми, которой раньше не было.
    Недостатки:
    Почему только 1 ниндзя? Мы конечно на их стороне, не ему объективно не справится.
  • 5.0

    7 лип, 2022
    Скільки ж по цьому ніндзяго вже вийшло сезонів…і кожного разу син хоче щось з нових наборів. Добре, що ціна дозволяє це зробити. Цей набір сподобався як йому, так і мені. У ньому можна зібрати великого короля, схожого на кентавра та битися з ним мініфігурками. Звичайно, ніндзя постійно перемагають, але від цього не менш весело. Напів прозорі деталі дуже гарні і я впевнена, що син вигадає, що ще з ними зробити.
    Достоинства:
    Крутий сезон, як і підводний. Король доволі великий та страхітливий, як і його поплічники-мініфігурки. Збирати та грати цікаво.
    Недостатки:
    Шкода, що ніндзя всього 1.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари