>
В наявності
349 грн
270 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

24 шт.
2 шт.
22 × 7 × 19 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2548 грн
2118 грн
+ =
4148 грн
3462 грн
+ =
7548 грн
6318 грн
+ =
3048 грн
2538 грн
+ =
4648 грн
3882 грн
+ =
9848 грн
8250 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пориньте в захоплюючий світ другого сезону NINJAGO Dragons Rising з ігровим набором LEGO Атака дракона Кая, що повстав (71801). Цей будівельний ігровий набір пропонує унікальну можливість створити іграшку-дракона LEGO NINJAGO, пожвавити дракона та кинути йому виклик, метнувши золотий хвіст. У комплекті дві захоплюючі мініфігурки: Кай-повсталий дракон з катаною та загадковий Страж у масці вовка, з арбалетом, готові до захоплюючих битв із використанням рухомої пащі дракона. Діти зможуть посадити мініфігурку Кая на спину цього дивовижного дракона, вдарити по його золотому хвосту і вирушити в захоплюючу подорож вперед.

Про набір

Ігровий набір LEGO NINJAGO Атака повсталого дракона Кая (71801) складається з 24 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 6 років.

Збірний дракон із кубиків ЛЕГО виходить наступних розмірів: висота 2 сантиметри; довжина 18 см; ширина 18 см.

Цей конструктор - лише початок у фантастичному світі LEGO NINJAGO, де роботи, транспортні засоби та храми оживають у руках фанатів (додаткові ігрові набори продаються окремо на нашому сайті). Ця захоплююча іграшка не лише надає веселу нагоду для креативного складання та гри, але також може стати дивовижним подарунком на дитячу вечірку або особливий випадок.

Ваші діти можуть також створювати унікальні фантастичні іграшки, скориставшись безкоштовним мобільним додатком під назвою LEGO Building Instructions, який надає зручний спосіб перегляду та дотримання цифрових інструкцій зі збирання їх конструкторів. Ця програма забезпечує інтерактивний та легкий спосіб збирати моделі, дозволяючи користувачам масштабувати, обертати та переглядати моделі з усіх боків.

Вперед, у світ пригод, разом із LEGO NINJAGO!

NINJAGO Dragons Rising

NINJAGO Dragons Rising - це другий сезон популярного телешоу LEGO NINJAGO, що пропонує глядачам та шанувальникам нові захоплюючі пригоди у світі ніндзя. Цього сезону в центрі уваги знаходяться могутні дракони, додаючи нові елементи у захоплюючий сюжет всесвіту NINJAGO.

Іграшкові набори, такі як Атака повсталого  дракона Кая (71801), надають дітям можливість відтворити ключові моменти та сцени цього сезону. В даному випадку, діти можуть збирати Східного Дракона Кая, який став першою у світі іграшкою-драконом у лінійці NINJAGO. Сюжет сезону та ігрові набори дозволяють дітям поринути у світ фентезійних битв, магії та пригод разом з улюбленими персонажами NINJAGO, розширюючи свою фантазію та розвиваючи творче мислення через конструювання та гру.

Купити ігровий набір LEGO NINJAGO Атака повсталого дракона Кая (71801), що повстав, ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари