>
В наявності
349 грн
273 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

27 шт.
2 шт.
22 × 7 × 19 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2548 грн
2121 грн
+ =
4148 грн
3465 грн
+ =
7548 грн
6321 грн
+ =
3048 грн
2541 грн
+ =
4648 грн
3885 грн
+ =
9848 грн
8253 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Великий шанувальник ніндзя почав свій шлях становлення одним із них самостійно, без наставника. Він побачив злиття і вивчив кружітцу. Його зусилля виправдалися і він став одним із воїнів, а в наборі LEGO "Атака повсталого дракона Аріна" навіть отримав власного їздового дракона.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71803 було випущено в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 27 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - істоти.

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Все це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною.

Битва мініфігурок

Ніндзя не часто вдається відпочити і набір ЛЕГО 71803 також не дає такої можливості, оскільки включає ворога - воїна-кігтя.

  • Арін. Хлопець, який нещодавно приєднався до компанії ніндзя, одягнений у жовте кімоно із зображенням дракона і сірим поясом. Є жовті наплічники і капюшон, які знімаються. За спиною є можливість закріпити золоту катану;
  • Воїн-кіготь у масці вовка. Противник Аріна має принти синього кімоно, яке деталізоване фіолетовими та блакитними символами. Образ вовка завершують сині наплічники, меч і маска вовка. Маска знімається, показуючи звіриний оскал.

Поїздка на золотому драконі

Складання цього набору не займе багато часу і за кілька хвилин уже з'явиться можливість прокатати мініфігурку Аріна на його драконі. Він створюється з центральної деталі, додаючи до неї спину, голову, крила, кігті та хвіст. У рот можна помістити салатову кулю - елемент сили дракона. На стику між тулубом дракона і його хвостом знаходиться місце, куди можна під нахилом встановити мініфігурку Аріна.

Після кількох маніпуляцій зі складання набору, можна перейти до дослідження його можливостей. Насамперед можна запустити дракона вперед. Для цього його потрібно встановити і різко натиснути на хвіст. Мініфігурка ніндзі при цьому може як перебувати на драконі, так і стояти окремо. Щоб покрити більщу площу, дракона можна закрутити в польоті. Для цього потрібно притримати будь-яке з крил перед натисканням на хвіст. Будь-яким зі способів, можна летіти вперед і раз по раз збивати вовка з ніг.

У Воїна-кігтя немає шансів, як би він не скалився, коли за справу береться Арін, верхи на своєму драконі в наборі ЛЕГО "Атака повсталого дракона Аріна".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари