>
В наявності
4149 грн
3209 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

973 шт.
5 шт.
54 × 5.9 × 28.2 cm
10+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
6348 грн
5057 грн
+ =
8148 грн
6569 грн
+ =
11348 грн
9257 грн
+ =
6848 грн
5477 грн
+ =
8448 грн
6821 грн
+ =
13648 грн
11189 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Якщо Ви думаєте, що сніг утворюється шляхом поєднання крапель води з частинками пилу та подальшого їх замерзання, то це неправда. Щорічно сніг приносить звір ніндроїдів, який може з'явитися, коли температура опускається нижче нуля. А у вільний час він бореться разом зі своїм другом - ніндзя Зейном з ворогами, як у наборі LEGO "Істота Крижаний дракон Зейна".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71786 був випущений у рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 973 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 10 років. Тематика набору – дракон.

Особливості серії. Серія LEGO NINJAGO переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має суперздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю та владою. Все це робить гру веселою, цікавою та непередбачуваною.

Фігурки у наборі

Оскільки набір ЛЕГО 71786 не заснований на мультсеріалі, додані в нього мініфігурки не пов'язані з певною подією. Але від цього цікавіше, адже можна створити свою власну.

  • Зейн - титановий ніндзя, ніндроїд. Він має біле кімоно з блакитними уламками льоду на торсі. Під ним видніється металевий тулуб. На голові білий капюшон із блакитною пов'язкою. Зброя – золота катана;
  • Піксель - робот-самурай Х. Вона має синій одяг, покритий білою бронею. На грудях символ “Х”. Також має золоті наплічники. Зброя – срібний меч дао;
  • кістяний король - ватажок кістяної армії. Він має червону броню, доповнену ланцюгами. За спиною чорний плащ, а на голові корона з кісток. Зброя – кістяний меч;
  • кістяний лицар - один із солдатів. Фігурка має кольчугу з ланцюгів, щелепу, наплічники із встановленими на них прапорами та шолом. Зброя – кістяна коса;
  • кістяний воїн - один із солдатів. У нього принти бинтів, які ледве покривають оливкового кольору кістки. Також має шипований наплічник. Зброя – кістяні кинджали.

Дракон Зейна

Крижаний дракон Зейна - це варіація дракона з 6 ногами, виконана в білому кольорі. При цьому кожна з ніг збирається у різний спосіб. В кінцевому підсумку виходить великий дракон, з пащею, що відкривається, крилами-лезами і безліччю рухливих суглобів. Зверху можна закріпити мініфігурку, а також захоплені прапори. У разі потреби, дракона можна перебудувати на драконового воїна. У такому разі він стоїть на двох ногах, має дві руки (в одній з яких тримає великий золотий меч), накачаний прес і ту ж велику пащу. На плечах можна закріпити прапори.

Невеликі збірки також належать кістяній армії. Перша – це кістяний храм у вигляді арки із закріпленими кістками. Друга – дроїд-павук, який стоїть на ніжках-кісточках. Павук може стріляти салатовою деталькою - отрутою, щоб перешкодити ніндзя.

Принесіть не лише сніг, а й надію Ніндзяго-Сіті у наборі ЛЕГО “Істота Крижаний дракон Зейна”, перемігши кістяних воїнів та зробивши їх храм безпечним.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари