>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

217 шт.
9 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

ЛЕГО NINJAGO Gamer's Market - поринете в захоплюючий світ мініфігурок!

Опис набору ЛЕГО 71708

Це чудовий конструктор ніндзя в якому представлені 9 мініфігурок LEGO, включаючи NINJAGO Digi Jay і Avatar Nya, а також безліч інших міні-ніндзя і лиходіїв! З цими предметами колекціонування ніндзя і безлічі класних аксесуарів, стали ще доступнішими! Шанувальники NINJAGO можуть вільно відтворювати сцени сюжетів Prime Empire. Новий захоплюючий спосіб створити свій іграшковий ігровий світ з колекційними предметами ніндзя Instructions PLUS.

Інтерактивне керівництво по створенню цього іграшкового ігрового набору з міні-ніндзя допоможуть малятам ще краще пізнати як проводити конструювання деталей. Безкоштовний додаток пропонує послугу LEGO Life, де доступні інструменти для збільшення і повороту, щоб допомогти дітям зібрати свої кубики LEGO.

Прекрасні набори LEGO NINJAGO стануть відмінним подарунком для дітей, дозволять їм зануритися в містичний світ пригод, щоб грати зі своїми героями-ніндзя проти сил зла. Шанувальників NINJAGO точно порадує проведення часу в жанрі екшн, з ігровими фігурами, автомобілями, драконами і безліччю оригінальних деталей ЛЕГО 71708.

Особливості LEGO NINJAGO Gamer's Market

Приголомшливий ринок конструктор з 9 ексклюзивними міні фігурками LEGO від Prime Empire. Це ідеальний подарунок для дітей, які люблять світ NINJAGO і створюють історії з колекційними іграшками ніндзя.

У наборі представлені 9 мініфігурок, включаючи NINJAGO Digi Jay, Avatar Nya і Avatar Cole, а також ексклюзивні фігури Avatar Pink Zane і Harumi. На Ринку Геймера є магазин зброї і прилавок з капелюхами для персонажів Ніндзяго.

Цей конструктор складається з 218 предметів являє собою цікаву будівельну іграшку для хлопчиків і дівчаток у віці від 7 років і є відмінним подарунком на день народження або будь-яке інше свято. Новітній конструктор вийшов в січні 2020 року, креативні діти будуть у захваті від ЛЕГО 71708!

Батарейки не потрібні - діти можуть відразу ж приступати до гри і конструювання фантастичного світу ЛЕГО.

Купівля моделі 71708

Дитячий конструктор LEGO 71708 - це якісний ліцензійний продукт, який забезпечить розвиток у вашій дитині:

  • логіки і мислення
  • творчого потенціалу
  • поліпшення пам'яті і орієнтації в просторі
  • Нескінченні пригоди і битви з улюбленими героями!

Наш магазин ЛЕГО в Україні пропонує 100% оригінальні іграшки від прямого дистриб'ютора, а також демократичні ціни і якість, в якому вам не доведеться сумніватися!

  • 5.0

    7 вер, 2020
    Цей набір варто брати вже заради рожевого ніндзя, бо такого Зейна ми хотіли ще з перегляду першого сезону)) Плюс - велика кількість інших персонажів та можливість комбінувати з іншим лєго.
    Достоинства:
    Рожевий ніндзя прекрасний!
  • 5.0

    13 січ, 2020
    одразу ж бросається у вічі на прилавку. У наборі дев'ть міні фігурок. Він розробленний у японській тематиці.А, зачить саме стільки дітей та дорослих може одразу ним гратися. Якщо це не перший ваш набір, то придумати цікаву гру вам буде легко. Якщо ви тільки почали своє знайомство із лего, то раджу спочатку подивитись мультик. Приємних вам пригод.

Рекомендуємо подивитися ці товари