>
Уточнити наявність у постачальника
3799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

401 шт.
4 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Порятунок ніндзя з в'язниці від ЛЕГО Ніндзяго
Діти можуть відтворити захопливу сцену з серіалу «Ніндзяго» за допомогою цього набору «Подорож в підземелля черепа» (71717). Використовуючи 4 міні фігурки Хелда Ньі, Хелда Джея, Хелда Ллойда і Мурта, творчі діти можуть створювати свої власні пригоди в підземеллях. Відмінна настільна гра LEGO NINJAGO
Цей дуже крутий набір для дітей - це також настільна гра LEGO NINJAGO. Діти можуть використовувати обертач для гри в кості, щоб пройти через підземелля, уникаючи всіх пасток, павуків і тюремного охоронця Мурта, перш ніж вони зможуть схопити Меч Визволення Тіней і звільнити одного з ніндзя з в'язниці. Ви також можете комбінувати цей набір з іншими наборами LEGO для величезної настільної гри.
З іграшками ніндзя LEGO NINJAGO діти потрапляють у фантастичний світ, в якому вони можуть отримати масу творчого веселощів і придумати історії з міні фігурки ніндзя. Ваш власний маленький ніндзя буде зачарований усіма кумедними іграшками, в тому числі транспортними засобами, хутром і драконами.

Особливості:
LEGO NINJAGO Подорож у підземелля черепа (71717) для настільних ігор за участю ніндзя Хелда Ня, Хелда Джея і Хелда Ллойда з серіалу NINJAGO. Веселі іграшки для дітей, які люблять грати в поодинці або з друзями.
Ця цікава іграшка містить 4 фігурки: Хелда Ня, Хельда Джея, Хелда Ллойда і Мурта, а також іграшкову темницю з тюремною камерою. Завдяки обертачу у кістки, діти отримують в два рази більше задоволення, тому що вони також можуть використовувати набір у якості настільної гри LEGO що захоплює.
Цей супер крутий ігровий набір - і іграшкове підземелля, в якому вони можуть відтворити сцени з серіалу NINJAGO, і настільна гра, де діти повинні пройти через всі пастки і павуків, щоб звільнити захопленого ніндзю.
Цей набір з 401 предмета LEGO NINJAGO зі збірними фігурами пропонує хлопчикам і дівчаткам з 7 років захопливий досвід будівництва і є популярним подарунком на день народження або будь-який інший випадок для захоплених шанувальників ніндзя.

Про продукт

Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці й розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

  • 19 чер, 2020
    Не успели купить и пришлось оформить предзаказ, ребенок уже не дождется, когда привезут набор. Радует гибкость перед клиентами и возможность оформления наперед, зная, что набор уже точно у тебя будет.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Хороший магазин для покупки новинки, нам удалось приобрести набор из первых, что порадовало так это качество, лего насчёт этого молодцы, спасибо за помощь в оформление заказа и оперативной доставке.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Сама по себе идея набора мне понравилась. Особенно вращающаяся юла для нинздя. Можно воссоздать сцены из мультика. Придумать свои сюжеты. Добавить свои ловушки, если эти они быстро преодолеют.НО, мне не особо понятно использование серого цвета. Возможно, набор смотрелся бы лучше, если серый заменить на синий или зеленый. В целом все качественно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари