>
В наявності
4799 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

616 шт.
4 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO NINJAGO Hai (njo663)

149 грн
126 грн
=
4948 грн
4925 грн
+ =
5098 грн
5051 грн
+ =
5198 грн
5135 грн
+ =
5258 грн
5185 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Атака на фортецю разом з ЛЕГО Ніндзяго
Діти будуть в захваті від створення цього набору LEGO NINJAGO Зайн Міно (71719) з 4-ма будівельними фігурами для творчого веселощів в поодинці або з друзями. Після цього вони можуть зануритися в цей захоплюючий фентезійний світ разом з Хельда Коулом і Хельда Зейном і допомогти їм втекти з жахливих підземель Сінтаро. Ідеальна іграшка ніндзя з авантюрною настільною грою.
Цей набір для гри в ніндзя - також настільна гра LEGO з обертач для гри в кості ніндзя і фортецею зі спеціальною пасткою. Діти можуть кидати кістки і намагатися прослизнути повз пастки і їх ворогів, щоб схопити заповітний Меч Визвольної Меча. Ви також можете комбінувати цей набір з іншими наборами LEGO для величезної настільної гри.
Красиві будівельні іграшки для дітей. За допомогою наборів LEGO NINJAGO творчі діти відкривають для себе загадковий світ, повний пригод, в якому вони можуть боротися зі злом разом зі своїми героями-ніндзя. Діти можуть годинами веселитися з цією забавною іграшкою, в яку входять мечі, дракони, кораблі, літаки і багато іншого.

Особливості:
Великий ігровий набір LEGO NINJAGO Зейн Міно (71719). Ця конструкторська іграшка ідеально підходить для дітей, які люблять грати в настільні ігри NINJAGO і створювати захоплюючі історії за допомогою фігурок ніндзя.
В ігровому наборі ніндзя Хелд Зейн, Хелд Коул і їх фігура Міно борються з Гекклямі - Гінклем і глек - в їх фортеці в захоплюючій битві. Існує також блешня для гри в кості, щоб діти могли грати в настільну гру NINJAGO.
Ця настільна гра з 616 предметів пропонує хлопчикам і дівчаткам від 8 років захоплюючу конструкторську задачу і є фантастичним подарунком LEGO на день народження або будь-який інший випадок. Ця бойовик пропонує досить натхнення, щоб грати в поодинці або з друзями.

Про продукт

Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці й розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Набор мальчишеский, как и тематика всех наборов Нидзяго. Мой сын от нее тащится, потому очень просил этот набор, как только увидел его в новинках на сайте. Количество деталей, как и их качество очень радует. Ребенок с удовольствием играет с новой игрушкой.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    После просмотра мультфильма целый дом в ниндзя , увидели что выходит новые конструкторы, заказали , качество отлично, ребятам спасибо за быструю доставку.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Атака на крепость - один из тех набор, с которым можно фантазировать и создать свой собственный сказочный мир. Настольная игра хорошо дополняет основной замысел. Мини фигурок я бы сделала больше. Кстате, лайфхак: если у Вас есть настольные игры и фишки потерялсь, можно использовать мини фигурки лего. Мы так и делаем. очередной набор дети оценили на "отлично".

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари