>
В наявності
349 грн
293 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

78 шт.
4 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO NINJAGO Hai (njo663)

149 грн
126 грн
=
498 грн
419 грн
+ =
648 грн
545 грн
+ =
748 грн
629 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Коли противники нападають, саме час для ніндзя використовувати підмогу у вигляді рухомого робота. Отримайте цю перевагу в наборі LEGO "Бойовий набір робота Джея" і надавайте племені Кігтів по саме не хочу.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71805 було випущено в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 78 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - роботи.

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Все це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною.

Мініфігурки в комплекті

У набір ЛЕГО 71805 додано 4 мініфігурки, причому 2 з них - герої, а 2 - лиходії:

  1. Джей. Ніндзя блискавки одягнений у синю з блакитним броню, кольори якої розбавлені золотими елементами. Блакитний капюшон на голові може бути одягненим і знятим. Зброя першого ніндзі - 2 катани;
  2. Майстер Ллойд. Другий ніндзя має біле кімоно із золотими та зеленими прикрасами з боків. На голові немає капюшона, натомість волосся підтримується зеленою пов'язкою. Ллойд озброєний мечем;
  3. Воїн кіготь у масці вовка. Мініфігурка має синє кімоно з фіолетовими та блакитними пов'язками. Окремі деталі представлені у вигляді наплічників, кігтів і цільної маски вовка;
  4. Охоронець кіготь у масці вовка. Він має точно такі ж принти синього кімоно, як і воїн. Відмінності полягають у наявності синього капюшона і арбалета.

Робот Джея

Після знайомства з мініфігурками стає очевидно, що члени клану Кігтів - серйозні супротивники і не збираються здаватися просто так. Якраз на такий випадок у ніндзя є перевага у вигляді збірного робота. Його створення починається з тулуба в нагруднику, всередині якого залишається місце для мініфігурки. Потім збираються ноги, які можуть згинатися в стегнах і колінах. Після цього увага переходить до рук, які аналогічно можуть рухатися у двох місцях - плечах і ліктях. У його ліву руку під'єднано шипомет із можливістю стріляти блакитними деталями, а в правій руці робот тримає золотий меч. На цьому збірка робота вважається завершеною з невеликим нюансом - необхідно відкрити нагрудник і посадити всередину Джея. 
 

У наборі ЛЕГО "Бойовий набір робота Джея" задійте туз з рукава в боротьбі з воїном і охоронцем клану Кігтів - робота, який може стріляти по них і вміє орудувати мечем. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари