>
Уточнити наявність у постачальника
4499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

840 шт.
4 шт.
35.4 × 7.1 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Величезні роботи, спритні ніндзя, епічні битви – думаєш, це все фантастика? О ні, це всього лише новенький конструктор конструктор LEGO NINJAGO 71738 Битва робота-титана Зейна. З цим набором, ти зможеш вирушити в захопливу подорож по всесвіту ЛЕГО НІНДЗЯГО. На тебе чекають неймовірні пригоди, небезпечні завдання, вірні друзі і ядерні емоції.

Що можна зібрати?

Конструктор ЛЕГО 71738  складається з 840 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. З них можна зібрати просто величезного робота, прямо як в 5 сезоні мультсеріалу. Робот має рухливі руки та ноги, тому його позу можна міняти легким рухом руки. Але це ще не все. Робот озброєний гострою ланцюговою пилою, а також двома бластерами з пружинним механізмом. Тепер у ворогів не буде жодного шансу. На окрему увагу заслуговує неймовірний дизайн моделі. Над ним розробники дуже постарались. Бездоганні лінії, стильне забарвлення, ідеальні пропорції – так і хочеться все кинути та сісти в кабіну цього монстра. Можете не сумніватися, така іграшка стане відмінною прикрасою дитячої кімнати.

А що ще?

У коробці також можна знайти 4 мініфігурки: Зейна, Джея, Гултара і Лучника душ. Вони є точною копією героїв з мультсеріалу і мають свою унікальну зброю – лук і стріли, бойову косу, меч та інше. Тепер ви зможете обіграти вже популярні сцени з ЛЕГО НІНДЗЯГО або придумати свої власні ігрові ситуації. В обох випадках, море радості та веселощів вам забезпечено. Неможливо обійти стороною і колекційну фігурку золотого кольору в честь 10-річного випуску іграшок NINJAGO. Такиї більше немає ні у кого.
 

Батькам на замітку

Думаєте конструктори не несуть ніякої користі, крім розважальної? Як би не так. Уже багатьма дослідженнями доведено, що під час гри діти розвивають логічне мислення, дрібну моторику рук, уяву, концентрацію, посидючість і багато інших якостей. ЛЕГО НІНДЗЯГО Битва робота-титана Зейна  ідеальний варіант, щоб поєднати веселу гру та ефективний розвиток.

  • 5.0

    9 жов, 2022
    Я був справді вражений цією конструкцією. Я зазвичай суворо дотримуюся Marvel і Star Wars, коли купую Lego, але мені довелося купити цей. Я завжди хотів лінійку Gundam Lego або щось подібне, але мені завжди здавалося, що історично бракує наборів у цьому ключі. Exo Force був початком, але їх все ще бракувало (і мало). Але цей набір це просто щось НЕЙМОВІРНЕ! Конструкція була веселою, розмір і ОСОБЛИВО артикуляція цього комплекту надзвичайно вражаючі. Ви дійсно можете поставити цю річ, і вона так добре балансує. Інженер, який стоїть за цим, повинен створити цілу лінійку таких. Це неймовірно, що вони тут зробили. Це один із моїх улюблених наборів.
    Достоинства:
    Неймовірна конструкція та як наслідок - артикуляція. Цікаві мініфігурки (одразу 4 штуки) та їх зброя. Можна брати навіть не фанатам серії, бо сам робот крутецький.
    Недостатки:
    Занадто мало таких наборів.
  • 5.0

    9 жов, 2022
    Будучи набором Legacy, він дуже відрізняється від оригіналу, але я думаю, що в цьому випадку це добре. Більший розмір дозволяє розмістити на конструкції набагато більше деталей і дає змогу використовувати більше деталей. Завдяки великій кількості частин, набір дозволяє використовувати більшу кількість суглобів, включаючи коліна, зап'ястя, суглоби стоп і рук, що робить його дуже зручною конструкцією, але також достатньо міцним, щоб залишатися в будь-якому положенні, яке ви встановите. Розмір також дозволяє додавати різні функції, як-от наявність пилки та можливість змінювати положення леза. Усі мініфігурки дуже гарні, і приємно отримати Золоту Сойку в наборі. Я дуже рекомендую цей набір всім, хто цікавиться Ніндзяго.
    Достоинства:
    Багато деталей та великий розмір набору, здатність змінювати зброю у робота та ексклюзивна золота фігурка Джея.
    Недостатки:
    Мені подобаються поточні фігурки, але я б хотів отримати додаткового ніндзя.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари