>
В наявності
779 грн
613 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

235 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO NINJAGO Hai (njo663)

149 грн
126 грн
=
928 грн
739 грн
+ =
1078 грн
865 грн
+ =
1178 грн
949 грн
+ =
1238 грн
999 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Щоб вороги знали, з ким краще не зв'язуватися, іноді їх потрібно провчити. Саме цим у наборі LEGO "Робот земної стихії Коула" займається майстер землі, всередині великого робота атакуючи Воїна кігтя в масці вовка.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71806 був випущений в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 235 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - роботи.

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Все це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною.

Зіткнення мініфігурок

Усередині коробки набору ЛЕГО 71806, крім деталей для складання робота, можна знайти 2 мініфігурки:

  1. Коул. Одяг Чорного ніндзя відповідає його званню. Він у чорній броні з помаранчевими і золотими деталями. На голові помаранчевий капюшон, з'єднаний із чорною пов'язкою. Мініфігурка озброєна золотою катаною;
  2. Воїн кіготь у масці вовка. Він одягнений у синє кімоно, прикрашене фіолетовими та блакитними елементами. Додатково можна одягати і знімати наплічники і маску вовка. Атакувати воїн може за допомогою вигнутого меча.

Робот Коула

Складання масивного робота в наборі починається з того, що формується його тулуб. Не відкладаючи на потім, до нього також приєднуються деталі нагрудної броні. Потім зібрана ділянка перевертається, щоб була можливість встановити ноги. Деталі масивної чорної броні закріплюються в ділянці колін, як надалі й плечей. Ноги мають шарніри і можуть згинатися в ділянці стегон і ступень. Коліна зафіксовані в зігнутому положенні. Коли робот встає на ноги, збірка фокусується на його руках. Вони можуть рухатися в плечах, ліктях і кистях. Коли головна збірка готова, залишається створити для робота великий молот, щоб дати в праву руку. Щоб модель стала закінченою, останнім кроком необхідно відкрити нагрудник, помістити в кабіну робота Коула і закрити броню. Коли ніндзя всередині, його золота катана може бути закріплена на лівій нозі. 

З'єднання з іншими роботами

Особливість цього набору в тому, що є можливість комбінувати робота з іншими, змінюючи його частини з роботами з наборів:

  1. Робот технічної стихії Сорі (71807);
  2. Робот вогняної стихії Кая (71808).

Таким чином створюються нові роботи з унікальними стихіями. 

 

Фанати роботів і ніндзя не упустять момент взяти участь у битві за їх участю в наборі ЛЕГО "Робот земної стихії Коула". 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    22 січ, 2024
    Спочатку, коли я побачив зображення цього набору, я подумав, що він нормальний... В якийсь момент я навіть не планував його купувати, але коли я побачив більше відгуків, а також потримав набір в руках, я був вражений тим, наскільки він приголомшливий, починаючи від позування і закінчуючи загальною громіздкістю робота і його молота. Можливо хотілось би якусь конструкцію і воїну (для справедливості), але це вже точно не наша проблема, незай про це вовки подбають.
    Достоинства:
    Кольори - уособлення Коула та його стихії. Гарні напівпрозорі помаранчеві деталі. Робот дуже масивний і це набагато краще за худих. 2 мініфігурки з серіалу.
    Недостатки:
    Хотілось би, щоб руки були більш рухомими.

Рекомендуємо подивитися ці товари