>
Уточнити наявність у постачальника
779 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

140 шт.
2 шт.
20.5 × 4.6 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Осідлайте блакитного дракона і поборіться з Крилатою гадюкою в наборі LEGO "Дракон бурі Джея EVO", щоб в нагороду за перемогу отримати колекційний прапор та визнання від Ніндзяго-сіті. Як під час збирання, так і під час битви гарантовані позитивні емоції.

Інформація про набір

Набір LEGO 71760 – новинка січня 2022 року, що вийшла в рамках серії LEGO Ninjago та орієнтована на дітей від 6 років (а також, можливо, їхніх батьків). Саме тому набір підійде маленьким фанатам мультсеріалу про ніндзя та даного конструктора. Набір поставляється в невеликій картонній коробці, на передній стороні якої зображений дракон, що летить, а на зворотній - етапи складання. Усередині Ви виявите: 140 деталей (2 пакетики), 2 мініфігурки та друковану інструкцію. Наклейки не додані.

Протистояння Джея та Крилатої гадюки

Набір розповість Вам про зіткнення ніндзя Джея та Крилатої гадюки. Знайомтесь з ними:

  • Джей Уокер - Майстер блискавки і Синій ніндзя. І хоча Ви досі можете його впізнати по синьому кімоно, тут герой отримав довгоочікувані обновочки, у вигляді нового капюшона та нових принтів на ногах та торсі. До того ж, капюшон можна зняти та замінити на зачіску з синьою резинкою. Озброєний ніндзя нунчаками та мечем;
  • Крилата гадюка (Флаєр) - одна з представниць змій і противник ніндзя, що вперше з'явилася в 2022 році. Вона помаранчевого кольору, з рюкзаком і чотирма гвинтами, що обертаються. Битиметься гадюка за допомогою цього ж ранця та меча.

Ніхто з них поступатися не збирається, але ось удача, Джей тут верхи на своєму драконі Грози.

Дракон 

Дракон є козирем у рукаві Джея і, можливо, зіграє вирішальну роль у перемозі. Збірка не буде надто складною і до того ж розділиться на 4 основні частини:

  • голову;
  • тулуб;
  • кінцівки;
  • хвіст.

 

Ці частини з'єднуються між собою кульовими опорами і шарнірами, що защіпаються, які забезпечують необхідну для дракона рухливість. При чому коліна можна заблокувати, щоб зробити дракона стійким та після битви помістити на поличку.

Дракон чудово поєднується зі своїм власником – Синім ніндзя, оскільки він такого ж кольору, як і форма Джея. Фанатів також порадує те, що дракон у наборі LEGO "Дракон бурі Джея EVO" збирається у двох варіаціях:

  • "дракон";
  • "компаньйон".

У першому варіанті Ви зберете звичайного дракона, у другому ж подовжите його тулуб, щоб на спеціальне сидіння можна було посадити Джея і вирушити в епічну битву.

Отримайте прапор

Метою набору LEGO 71760 є отримання колекційного прапора швидкості, на якому зображений дракон, що летить. Для того щоб його отримати, потрібно виконати місію набору і хоча вона ніде офіційно не сформульована, очевидно, що Вам доведеться перемогти поганих зміїв і врятувати Ніндзяго-Сіті. Отриманий прапор можна розташувати біля себе на драконі та милуватися під час подальших польотів.

Приєднуйтесь до Синього Ніндзя та його улюбленця - грозового дракона, щоб битися з Крилатою гадюкою та як нагороду за перемогу отримати колекційний прапор у наборі LEGO “Дракон бурі Джея EVO”.

Вдалої та цікавої збірки! 

  • 5.0

    29 січ, 2022
    Це дракончик для дітей, які дивляться Ніндзяго по телевізору. Він досить простий у збірці, має великі деталі та просто добудовується до завершеного вигляду. Мені подобається як використані напівпрозорі жовті деталі для крил та рогів. Також круто зроблена щелепа яка відкривається. А ось ноги…вони такі дивні. Наче надто довгі, проте і коли прибереш, то дракон більше схожий на змію)) Треба буде ще подумати над цим.
    Достоинства:
    В дитини не виникне проблем зі збіркою. Рухлива щелепа та ноги. Джей доволі міцно тримається верхи. Гарний принтований стяг.
    Недостатки:
    Щось точно не так з ногами.
  • 5.0

    29 січ, 2022
    Да, дракон во всю длину более 30 сантиметров, но только посмотрите на хвост. Он занимает где-то треть всей длины. Именно поэтому дракон очень простой в сборке. Но при этом я оценил то, как реализована концепция EVO даже в таком масштабе. Я конечно же оставил его на последней стадии, поскольку предыдущая все же частично незаконченная. Для ребенка 6 лет будет самое то, но если хотите в коллекцию дракона Джея, обратите внимание на набор с артикулом 70602.
    Достоинства:
    Не лучший, но неплохой дракон. Концепция EVO. Флаг скорости. 2 минифигурки, одна из которых новая.
    Недостатки:
    Простоват конечно и не лучший дракон Джея.
  • 5.0

    29 січ, 2022
    На первый взгляд этот набор кажется не таким уж большим. После покупки этого набора и его сборки я считаю, что он превзошел мои ожидания. Дракон крупнее, чем кажется на фотографиях. Мне также нравится возможность легко переставлять части дракона, чтобы создать свою собственную версию. Внешний вид не самый лучший, но в целом конструкция прочная и подходит для игры. Фигурки довольно хорошие, мне очень нравится Гадюка.
    Достоинства:
    Дракон может быть представлен в нескольких вариациях. Голубой цвет подходит Джею. Добавлен коллекционный флаг.
    Недостатки:
    Дракон выглядит немного простоватым. Хотел бы еще одну фигурку.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари