>
В наявності
3699 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

747 шт.
4 шт.
54 × 5.9 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
5898 грн
5547 грн
+ =
7998 грн
7311 грн
+ =
13198 грн
11679 грн
+ =
6398 грн
5967 грн
+ =
8498 грн
7731 грн
+ =
18698 грн
16299 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Цього разу підступні змії точно отримають на горіхи, адже проти них виступить сам Ллойд Гармадон і не сам, а верхи на величезному драконі у наборі LEGO “Легендарний дракон Ллойда”. Тримайтеся міцніше, це точно буде захоплююча пригода.

Інформація про набір

Набір LEGO 71766 – новинка січня 2022 року, що вийшла в рамках серії LEGO Ninjago та орієнтована на дітей від 8 років (а також, можливо, їхніх батьків). Набір поставляється в досить великій картонній коробці, на передній стороні якої зображений дракон, а на зворотній - етапи збирання. Усередині Ви знайдете: 747 деталі (6 пакетиків), 4 мініфігурки, роздільник деталей та друковану інструкцію.

Увага! У наборі є наклейки.

Персонажі набору

Цей набір порадує Вас рівною кількістю героїв та їх ворогів, тому сили рівні (якщо не враховувати козир у вигляді дракона). Отже, тут є:

  • Ллойд - Зелений ніндзя та син Лорда Гармадона. Ніндзя одягнений у зелене кімоно, наплічні обладунки та зелений капюшон, який за бажання можна змінити на пов'язку. Як зброю Ллойд одержав салатовий меч;
  • Нія – сестра Кая та Ніндзя води. Останній Майстер стихій тут у сірому кімоно та сірому капюшоні з блакитними деталями. Її зброя – спис;
  • Гадюка-флаєр – новий воїн-серпентин 2022 року. Змій виконаний у помаранчевому кольорі, за спиною – реактивний ранець, а в руках – меч;
  • Пітон-динаміт – ще один змій – новинка 2022 року. У цього помаранчевого пітона не просто принтований торс, а спеціальна захисна броня. Також має динамітні шашки та стріляючу балісту.

Якщо Ви думаєте, що в цьому наборі все очевидно і 100% переможуть ніндзя, то не поспішайте з висновками, будь-якої миті все може змінитися через кинутий динаміт або постріл балісти.

Могутній дракон

Дракон, який у довжину досягає понад 47 сантиметрів, стане не тільки відмінним захисником ніндзя, але й прикрасою Вашої кімнати. На полиці він виглядатиме просто фантастично, хоча б через свій розмір і вдале поєднання зеленого із синім та золотим. У нього дуже міцна внутрішня збірка, тому можна не переживати за те, що під час бою дракон розпадеться. За допомогою спеціального важеля на спині можна імітувати його політ – рух крилами з тканини. А ноги на шарнірах подарують необхідну для дракона рухливість. Сідло може бути доданим, так і прибраним, оскільки є одним з посилень дракона.

Нагорода за перемогу – прапор

Метою набору LEGO 71766 є отримання колекційного стягу сюрпризу, на якому зображені метальні зірки. Для того щоб його отримати, потрібно виконати місію набору і хоча вона офіційно ніде не сформульована, очевидно, що Вам доведеться перемогти зміїв за допомогою величезного дракона. Отриманий прапор можна розташувати біля себе на драконі та милуватися у подальших пригодах.

Додайте собі цього дракона в бестіарій LEGO Ninjago, адже він великий, міцний, красивий та рухливий. А потім, влаштуйте захоплюючу битву між зміями та ніндзя у наборі LEGO "Легендарний дракон Ллойда".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    31 січ, 2022
    Среды наборов 2022 года, именно этот больше всего привлек мое внимание. Я думаю, что цветовая комбинация зеленого и темно-синего удивительно привлекательна, хотя я не уверен, действительно ли были необходимы два оттенка зеленого. Кроме того, челюсть открывается, чтобы показать красный язык внутри. Шея имеет комплексную артикуляцию, а на спине дракона установлено седло. Здесь есть место для двух минифигурок, но поводья не предусмотрены. Возможно, в них нет необходимости, учитывая, что Ллойд имеет тесную элементальную связь с драконом. Седло также легко снимается, превращая животное в дикого дракона.
    Достоинства:
    Впечатляющий масштаб. Отличительная форма тела. Фантастическое использование элементов на голове дракона.
    Недостатки:
    Запутанная цветовая схема. Фигурка Ллойда не имеет ничего знакового.
  • 5.0

    31 січ, 2022
    Дракон очень большой, более 40 сантиметров в длину и при этом не худой, а довольно массивный. Крылья пластиковые, но при этом имеют просто фантастический принт. Дракон целиком очень устойчивый, крепкий и запросто выдержит даже детские игры с ним. Касательно фигурок, то мне больше нравятся новые костюмы ниндзя. Змеи ничем особо не примечательны, однако качество печати и дизайн на высоте.
    Достоинства:
    Большой дракон с подвижными частями. Замечательный экспонат. Красочные новые детали. Уникальная форма. Хорошая цена.
    Недостатки:
    Незначительная сборка для злодеев.
  • 5.0

    31 січ, 2022
    Сборка здесь была весьма занимательной. Весь дракон имеет смесь зеленых и синих оттенков. Я обнаружил, что дизайнеры использовали много уникальных деталей. Этот дракон использует такую же схему, как и некоторые другие наборы - крылья не из ткани. Эти крылья — одна из самых примечательных частей дракона. Функция взмахов крыльев работает хорошо, но хотелось бы, чтобы механизм не был таким жестким. Говоря о размере дракона, он, кажется, один из немногих драконов, которые имеют «громоздкий» вид. Седло хорошо спроектировано и имеет место для ДВУХ минифигурок.
    Достоинства:
    Среди драконов он тяжеловес. Место для двух фигурок в седле. Турель, которая идет со змеями, просто прекрасна, хоть и стреляет не далеко. Есть разделитель деталей.
    Недостатки:
    Нету коленных суставов.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари