>
В наявності
5999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

490 шт.
4 шт.
38.2 × 7 × 26 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
6348 грн
6268 грн
+ =
8698 грн
8267 грн
+ =
15998 грн
14399 грн
+ =
9798 грн
9191 грн
+ =
12198 грн
10773 грн
+ =
6348 грн
6268 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

До вашої уваги раритетний набір LEGO NINJAGO Штурмовик Джея (70668). Шанувальники даної серії обов'язково гідно його оцінять! Джей і Нія на крутому винищувачі швидко розправляться з членами Зміїних кланів. Після яскравої перемоги головні герої повернуть собі золоту зброю Джея – нунчаки Блискавки. А ви готові вирушити в захоплюючу, магічну подорож?

Опис

Унікальний набір 70668 Штурмовик Джея з лінійки LEGO NINJAGO був випущений в 2019 році. У комплекті 490 «цеглинок» плюс 4 мініфігурки. Конструктор призначений для вікової категорії від 9 років і старше. Ігровий набір від датської компанії підходить не тільки для розваги або колекціонування. Він відмінно розвиває дрібну моторику рук, розвиває творче і креативне мислення, підсилює уяву і тренує уважність. 

Комплектація включає стандартну друковану інструкцію, яскраву і деталізовану. Крім неї, для збірки можна використовувати дуже зручний додаток LEGO Builder. Його створили спеціально для того, щоб зробити процес будівництва більш цікавим і результативним. Після запуску софта можна буде бачити свою споруду в 3D-форматі, змінювати її масштаб, обертати в будь-яку сторону, доповнювати і зберігати результат. 

Всі деталі набору виготовлені відповідно до міжнародних високих стандартів безпеки. Кожна «цеглинка» проходить ретельну перевірку на міцність, токсичність та інші характеристики.

Що всередині коробки?

Конструктор LEGO NINJAGO Штурмовик Джея 70668 має ряд характерних особливостей.

  1. Розміри основної конструкції в зібраному вигляді складають 8/28/30 см (висота, довжина і ширина).
  2. Винищувач оснащений великими крилами, які складаються, кабіною, що відкривається, з місцями для мініатюрних фігурок. У кабіні також є місце для зберігання зброї наших персонажів. Крім того, в комплектації літака є два шутера з пружинами. 
  3. Штурмовик Джея складається з деталей насичених забарвлень: чорний, синій, золотистий.
  4. У наборі передбачено низку аксесуарів: збірна стійка для озброєння Зміїних кланів, Золота зброя Джея Уокера, нунчаки Блискавок, спис Нії, клинок Лаші, посох Пайтора.

Мініфігурки

Конструктор включає 4 мініфігурки:

  • Джей Уокер – Синій ніндзя, Майстер Блискавок; 
  • Нія – Майстер Води (в минулому Самурай Х), сестра Кая;
  • Пайтор Чамсворт – останній, хто вижив серед серпентинів, істот з племені Анакондрай, головний антагоніст першого сезону мультсеріалу NINJAGO;
  • Лаша – основний розвідник з клану Веномарі, стежить за ворогом, вибирає самого уразливого і викликає на підмогу своїх одноплемінників. 

Агов, хочете трохи чарівництва, пригод і нових вражень? Тоді оригінальний конструктор Штурмовик Джея 70668 з серії LEGO NINJAGO – це саме те, що вам потрібно! Замовляйте набір в нашому інтернет-магазині за доступною ціною.

  • 5.0

    8 лис, 2023
    З цим набором дизайн став набагато кращим, хоча і перший варіант мені зайшов. Тут мені особливо сподобалися нові костюми ніндзя і наявність Пайтора. Однак Нія не була ніндзя в момент створення цього набору. Вона була Самураєм Х. Також хотілося б, щоб до нього входили зачіски для Джея і Нії, це проблема багатьох наборів серії. Хоча це вже такі недоліки, які не є критичними і радше показують мої побажання. Що ж до корабля, то він класний і точка. Він має форму винищувача, може вмістити мініфігурку і закрити скло, дозволяє налаштовувати крила і стріляти по ворогам. Для гри саме то, а ось демонструвати краще на якійсь підставці.
    Достоинства:
    Гарний блакитний колір з не надто великою кількістю позолоти. Довжина винищувача в майже 30 сантиметрів. Затемнене лобове скло. Місце для Джея та його зброї. Функціональні крила та можливість пострілу. Додано Пайтора і Лашу.
    Недостатки:
    Неточність у використанні Нії. Ніндзя не мають альтернативи капюшонам.
  • 5.0

    8 лис, 2023
    Я дуже хотів оригінальний "Винищувач бурі", але потім побачив, скільки він коштує зараз. І шукаючи його, я натрапив на цей набір. Функція складання та розкладання літака працює добре і на 100% справляється з поставленою задачею. Є місце для Джея, і якщо ви трохи нахилите сидіння вперед, ви також можете помістити нунчаки блискавки. Єдина проблема, яку я маю з ним - це маленькі плавники біля кабіни, які переривають закриття механізму, і вони можуть легко відпасти. Але це незначна проблема і крутість набору переважує.
    Достоинства:
    Аналог старого набору, який наразі майже неможливо придбати. Складні крила з золотими деталями. Шутери для стрільби. Місце для фігурки. Мініфігурка Пайтора у форматі саме змії, а не стандартної мініфігурки.
    Недостатки:
    Недолік дизайну у вигляді маленьких плавників, які відлітають.
  • 5.0

    20 бер, 2019
    Доброго дня. Син полюбляє лего, у нього вже багато наборів. Нещодавна купила йому LEGO NINJAGO Штурмовик Джея. Взагалі, син полюбляє набори в яких треба зібрати якусь техніку.Збирав приблизно час. Літак та фігурки якісні. По всій квартирі бігав з ним, придумував сюжети, рятував героїв. Лего допомагає розвивати уяву у дітей, до того ж це завжди якісні набори.
  • 5.0

    20 січ, 2019
    Эту игрушку я для сына покупал, он любит всякие самолёты, так что я угадал с выбором, очень качественный конструктор, самолёт получается массивный и крутой, детальки все превосходного качества, цена нормальная для этой игрушки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари