>
В наявності
2299 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

217 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
4998 грн
4567 грн
+ =
6098 грн
5491 грн
+ =
8298 грн
7339 грн
+ =
12298 грн
10699 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пориньте в захоплюючі пригоди з ЛЕГО Kai's Mech Jet

Особливості моделі 71707

ЛЕГО Kay's Mech Jet - ідеальний подарунок для дітей, які люблять роботів, а також іграшкові літаки. Це ігровий набір 2-в-1, розширює можливості конструювання та ігри. Діти можуть створити іграшковий реактивний літак або іграшку для захоплюючих пригод в Prime Empire з NINJAGO Kai.

Цікавий новий збір деталей пропонує LEGO Instructions PLUS - це інтерактивне керівництво по створенню реактивної і механічної іграшки, яка робить гру ще більш захоплюючою. Доступно в безкоштовному додатку LEGO Life. В даному додатку є інструменти для збільшення і повороту, щоб допомогти дітям грати самостійно. Ідеальне керівництво для створення свого світу ЛЕГО!

Іграшки LEGO NINJAGO дозволяють дітям увійти в містичний світ, де вони занурюються в творчу гру, в той час, коли команда міні-ніндзя бере на себе роль мотиватора все більших варіантів гри. Діти будуть в повному захваті від рольової гри з іграшковими літаками, механізмами NINJAGO, спайдерами, драконами і храмами!

Гра в ЛЕГО 71707

Блискучий будівельний набір LEGO 71707 для дітей, оснащений механізмом Kai's Mech Jet. Цей іграшковий ігровий набір сподобається дітям, які люблять створювати захоплюючі історії за допомогою фігурок NINJAGO і іграшкових механізмів.

Конструктор містить:

  • механізм NINJAGO який перебудовується в іграшковий літак
  • 2 мініфігурки Kai, Richie і Key-Tana
  • Набір ЛЕГО містить 217 оригінальних деталей

Разом вони будуть стимулювати творчі здібності дітей.

Абсолютно новий продукт вийшов в січні 2020 року. Реактивний літак створює цілий світ можливостей, оскільки його також можна перетворити в потужного робота!

Набір підходить для хлопчиків і дівчаток у віці від 7 років і є відмінним подарунком до будь-якого свята. Дивовижний будівельний набір надихне дітей на творчу гру, коли вони втілять її в життя зі своїми улюбленими героями ніндзяго.

Для цієї конструкційної іграшки батарейки не потрібні - гра залежить лише від уяви дітей, тому малюкам не доводиться розлучатися з дивовижним світом NINJAGO!

Купівля ЛЕГО 71707

Ідеальний ігровий набір про героїв ніндзя, який можна подарувати молодому будівельнику LEGO. Всі деталі описані в паперових інструкціях, а також в дивовижному цифровому керівництві. Наш магазин ЛЕГО пропонує лише оригінальні іграшки від прямого дистриб'ютора LEGO в Україні. Ви можете бути впевнені в якості та безпеки, оскільки весь товар оригінальний, оснащений сертифікатами і пройшов самі педантичні перевірки перед тим, як потрапити в руки дитині!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари