>
Уточнити наявність у постачальника
22499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 599 шт.
0 шт.
57 × 15 × 37.5 cm
16+
0 шт.
5.0

Опис

Гіперкар 42083 Bugatti Chiron LEGO® Technic ™. Ця ексклюзивна модель була розроблена в партнерстві з Bugatti Automobiles S.A.S, щоб відтворити справжній суперспортивний автомобіль до найдрібніших деталей. Він постачається з блискучим аеродинамічним кузовом, логотипами з низкопрофильними шинами і гальмівними дисками.

Відкрийте двері для доступу до детальної кабіни з 8-ступінчастою коробкою передач з рухомим перемикачем, рульовим управлінням і з емблемою Бугатті. За допомогою спеціального ключа можна змінити положення спойлера, поставивши його в надшвидкісний режим руху. Коли кришка багажника відкрита то дає можливість побачити роботу двигуна W16 з рухомими поршнями, а під капотом ви виявите унікальний серійний номер і компактний відсік для зберігання, що містить стильну сумку Bugatti.

Ця модель виконана в масштабі 1: 8, як і попередній суперкар з набору 42056 Porsche 911 GT3 RS. Машина має класичну синю кольорову схему Bugatti, яка відображає фірмовий колір бренду і набір наклейок для додаткової деталізації. Конструктор поставляється в розкішній коробці, а інструкція наповнена додатковими матеріалами і фотографіями реальної моделі.

Один з найвидатніших наборів літа 2018 року, чудовий Bugatti Chiron з сету ЛЕГО 42083 вже готовий стати перлиною вашої колекції ЛЕГО! Прекрасно деталізований болід синього кольору, зібраний з майже 3600 деталей, відрізняється хорошим функціоналом і гармонією ліній. Це ліцензований концерном Bugatti набір, в якому є унікальні іменні колісні диски і інформація про створення цієї моделі машини з авторськими ескізами та замальовками. Bugatti Chiron набору LEGO 42083 Technic отримала амортизацію коліс з гальмівними колодками, систему перемикання швидкостей, як в справжньому спорткарі, єдиний поки що в своєму роді 16-циліндровий мотор, рульове управління передньою парою коліс.

Двері і капот моделі відкриваються самостійно, а ось спойлер, «втоплений» в задній частині боліда, піднімається за допомогою спеціального пристосування - ключа. Це відмінна колекційна модель, яка буде чудовим презентом як дорослому колекціонерові ЛЕГО, так і юному автолюбителю!

 

  • 5.0

    5 жов, 2020
    Я собираю Lego что бы получить удовольствие от сборки, кайфовать от того как работаю механизмы крутить/двигать ими. Больше всего нравится, когда машинку катишь, двигатель вращается с разной скоростью в зависимости от выбранной передачи
    Достоинства:
    Все учтено до малейшей детали
    Недостатки:
    не увидел
    • 25 гру, 2020
      Мне кажется, что все мужчины любят с таким играться. Поэтому своему тоже купила)
  • 5.0

    5 жов, 2020
    Это что-то с чем-то! Говорю без всяких преувеличений. Посмотрите хотя бы на некоторые фотки сборки сделанные мной и вы поймете мое удовольствие. Удивляюсь ходу мыслей тех людей, кто это все продумывал. Для наглядности коробка и мотор собираются отдельно, а уже потом устанавливаются в авто. Высокий уровень детализации. Теперь с большим интересом загляделся на LEGO Technic, осталось только денег подкопить на новый набор)
    Достоинства:
    Одна из самых сложных сборок, что мне встречались
    Недостатки:
    Пружины не удерживают вес модельки. Пришлось ставить дополнительные
    • 25 гру, 2020
      Даа, настолько все детально, что я постоянно удивляюсь их фантазии.
  • 5.0

    15 лис, 2018
    Для конструктора, модель виглядає до найдрібніших деталей докладно і форма передньої частини теж повинна бути такою в догоду правдоподібності, хто не вірить, подивіться на цей автомобіль зверху і все зрозумієте. Загалом модель зроблена якісно, дотепно (наприклад, ключ для підняття спойлера), цікаво і деталізовано (аж до спеціальної сумочки в передньому багажнику)
    • 5.0

      5 жов, 2020
      Лего всегда дотошно относится к созданию наборов, все продумывается до мельчайших деталей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари