>
В наявності
4149 грн
3152 грн
Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 055 шт.
1 шт.
37.8 × 7.1 × 35.4 cm
12+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
4498 грн
3414 грн
+ =
7048 грн
5356 грн
+ =
5448 грн
4244 грн
+ =
6448 грн
5084 грн
+ =
4498 грн
3414 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Роботи - така ж невід'ємна частина серії LEGO Ninjago, як і дракони або самі ніндзя. З набором LEGO “Драконовий робот-титан Коула” їхні ряди поповнює ще один, керований Коулом.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71821 був випущений в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 1055 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 12 років. Тематика набору - робот.

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Все це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною. 

Мініфігурка Чорного ніндзя

До набору ЛЕГО 71821 входить одна мініфігурка, що допомагає зосередиться на ньому - Коулі. Він одягнений у високотехнологічний білий костюм з помаранчевими і сірими деталями, який відповідає його роботу. На плечах помаранчева броня, а на голові помаранчевий капюшон із чорною маскою. Обличчя під маскою двостороннє. В руках у Коула 2 напівпрозорі катани помаранчевого кольору.

Складання робота

Складання меха з цього набору починається з ядра з пілотським відсіком. Є силова установка, що кріпиться безпосередньо перед пілотським відділенням. Нижня половина тулуба, де кріпляться стегна, з'єднується під кутом з одним із суглобів. Стегнова частина деталізована плитковими елементами, прикріпленими затискачами і невеликими шарнірами. Черга доходить до ступень - великих, щоб витримувати вагу робота. Для амортизації нижньої частини стопи додано кілька помаранчевих гумових елементів. Потім увага переходить нагору - до рук робота. Плечі прикріплюються трохи вище пілотського відсіку. Далі йде невелике подовження плеча, яке закінчується ліктем. Передпліччя виконано похилими скосами, а потім за допомогою шарнірів кріпляться кисті. Остання частина складання робота включає невелику голову із золотими деталями. Однак, щоб завершити його створення, необхідно додати крилатий рюкзак і меч.

Готовий робот-титан

Коли робот закінчений, він має градієнт від чорного до білого. Його висота сягає 33 сантиметрів до плечей і 47 сантиметрів, якщо брати до уваги його крила. Це робить робота найвищим на момент випуску набору. Кісточки, коліна, стегна, талія, плечі, лікті, зап'ястя, пальці та голова мають універсальні суглоби, що дають змогу приймати фантастичні пози. Крім того, різні суглоби забезпечують значний діапазон рухів, особливо лікті, кожен з яких має по два шарніри. Крила теж регулюються, а якщо не потрібні - можуть бути зняті. Коул може бути поміщений у кабіну робота, тим самим відтворюючи управління ним. У місцях з'єднання крил з тулубом розташовані затискачі, тому катани Коула можна зберігати окремо. 

Приготуйтеся до битви з по-справжньому величезними ворогами, зібравши хутра з набору ЛЕГО “Драконовий робот-титан Коула”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари