>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

26 шт.
2 шт.
22 × 7 × 19 cm
6+
0 шт.

Опис

Відтворіть події мультсеріалу Ніндзяго: Повстання драконів разом із набором LEGO "Атака повсталого дракона Нії". У ньому чекають пригоди в компанії Майстра Води та її блакитного дракона, які разом борються з Воїном-кігтем. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 71802 був випущений в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 26 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - істоти.

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Все це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною.

Протистояння мініфігурок

Набір ЛЕГО 71802 - це зіткнення двох мініфігурок:

  1. Нія. Ніндзя одягнена в блакитну броню-кімоно. Воно має блакитний верх і переходить у сірі штани. По середині червоний пояс. Окремі деталі, які можна одягати або знімати - це золоті наплічники та блакитний із золотим капюшон. За спиною можна закріпити золоту катану. Голова двостороння - з одного боку посмішка, що кидає виклик, а з іншого маска;
  2. Воїн-кіготь у масці вовка. Він одягнений у синє кімоно з фіолетовими, блакитними та сірими деталями. Також є деталі синіх наплічників, сірих кігтів і маски вовка. Маска спеціально сформована і має виділені очі з зубами. Її можна зняти і показати усміхнене та агресивне зубасте обличчя.

Водяний дракон

Складання цього набору вкрай просте і він більше націлений на подальшу гру. У комплекті є невелика інструкція, яка складається з 2 сторінок і 8 кроків. Насамперед створюється золота основа з допоміжними деталями, на які прикріпляться крила. Далі гладкими блакитними деталями закривається спина і додається цілісна голова. Голова відкривається і в неї можна помістити кулю. Останні кроки включають приєднання крил із кігтями та золотого хвоста у формі меча. Позаду блакитного тулуба дракона можна помістити мініфігурку. 

Після закінчення складання настає довгоочікуваний момент - можливість випробувати додані функції. Головна з них пов'язана з можливістю запустити дракона вперед, якщо вдарити по хвосту. При цьому вперед поїде як дракон, так і ніндзя на ньому. Друга особливість дає змогу закрутити дракона під час запуску. Для цього перед ударом по хвосту потрібно пальцем притримати одне з крил.
 

Спробуйте збити злого вовка і вдосконалюйте свою майстерність, щоразу проїжджаючи все далі верхи на драконі з набору ЛЕГО "Атака повсталого дракона Нії". 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари