>
В наявності
8199 грн
6494 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 432 шт.
0 шт.
57.7 × 37.3 × 8.4 cm
18+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
13298 грн
10421 грн
+ =
19198 грн
15734 грн
+ =
13698 грн
11114 грн
+ =
21698 грн
17564 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Після того, як у 2021 році компанія McLaren максимально наблизилася до призового місця у Кубку конструкторів, вона ще більше вдосконалила автомобіль та готова зубами вирвати перемогу на Формулі-1. Саме новинку 2022 року - MCL36 Ви і зберете в наборі LEGO "Гоночний автомобіль McLaren Formula 1™".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 42141 було випущено у рамках серії Technic. Він містить 1432 якісні деталі, лист наклейок, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – автомобілі.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших відрізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різні функції, що робить її цікавою не лише під час збирання, але й під час гри. Набори серії можуть познайомити юних будівельників зі світом інженерії та порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Оригінальний McLaren MCL36

11 лютого 2022 року о 22:00 компанія презентувала свою нову машину, яка братиме участь у перегонах 2022 року. Вона зроблена з урахуванням нового технічного регламенту, який починає діяти наступного сезону. Модель традиційно пофарбована в колір папайї, блакитний та чорний. Виступатимуть в гонках на даному боліді Ландо Норрісу і Даніель Ріккардо. Технічні характеристики такі:

  • шасі із вуглецевого волокна;
  • двигун Mercedes-AMG F1 M13 E Performance (1,6 л);
  • електричний двигун Mercedes-AMG;
  • літій-іонний акумулятор;
  • 6-поршневі гальма;
  • 8+1 трансмісія.

Складання автомобіля

Складання набору LEGO 42141 умовно може бути розділене на 4 частини, оскільки пакетики з детальками пронумеровані від 1 до 4: задня частина, передня частина, каркас та зовнішні деталі. Основні збірки на різних етапах виглядають так:

  • пакетики №1 - складання порожнистої конструкції з пружинною підвіскою та трансмісією;
  • пакетики №2 - передня підвіска, рульове управління та з'єднання із задньою частиною;
  • пакетики №3 – задній стабілізатор;
  • пакетики №4 – внутрішня частина повітрозабірника двигуна.

Практично на всіх етапах Ви також додасте зовнішні деталі, щоб зробити McLaren MCL36 максимально гладким та красивим.

Готовий варіант збірки

Автомобіль, виконаний у яскравих сучасних кольорах не залишить байдужим жодного автолюбителя. Він має риси автомобіля 2022 року, такі як «крильця» над передніми колесами, але також він має ліврею 2021 року та логотипи спонсорів. Розміри також вражають, адже машина досягає 13 сантиметрів заввишки, 65 завдовжки і 27 завширшки. Управління здійснюється за допомогою керма у кабіні. Циліндри двигуна видно через отвір у кузові, тому можна бачити роботу моделі. Також заднє крило можна нахиляти вгору та вниз, щоб імітувати систему зниження лобового опору.

Зберіть своїми руками один із претендентів на першість у Формулі-1 у наборі LEGO “Гоночний автомобіль McLaren Formula 1™”. І, можливо, скоро автомобіль перейде з категорії претендентів, у розділ переможців.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 кві, 2022
    Продукти LEGO Technic, як правило, досягають бажаного результату, і ця модель нічим не відрізняється. Більша модель, ніж я очікував, є багато хороших деталей. Сподобалися підвіска та блок двигуна, а аеропакет у оранжево-синьому кольорі виглядав круто. Не копія автомобіля 2022 року, але дуже близька. З мінусів - відсутність принтованих деталей. Сподіваючись, що в майбутньому з’явиться більше автомобілів Формули-1, можливо, гоночний трек Формули-1.
    Достоинства:
    Дуже зручно використовувати інструкції у додатку. Готова модель сповнена деталей і відповідає дизайну. Конструкція надзвичайно складна. Модель міцна і дещо легка.
    Недостатки:
    Велика кількість наліпок, у тому числі маленьких.
  • 4.0

    18 кві, 2022
    Мені дуже сподобалася збірка, підвіска дійсно добре реалізована, дизайн дуже гармоніює з справжньою машиною. Шкода, що збірка так швидко закінчилась, але це того варто і кінцевий результат приголомшливий. Проте як у фаната Формули-1, у мене є запитання. Це не зовсім Mclaren 2021 року і не зовсім 22. Ймовірно, було б точніше, якби випущено наступного року, щоб Lego знав, як виглядає новий автомобіль. Не можу сказати, що це погано, просто не зрозумілий момент.
    Достоинства:
    Набір дуже міцний, лише з кількома зовнішніми незакріпленими деталями. Пдвіска на тягах спроектована дуже добре. Кермове управління. Розміри роблять його неймовірним співвідношенням ціни та якості.
    Недостатки:
    Хотілося б побачити оперативні функції DRS/коробки передач, кращу конструкцію шин/колес і змінні номери водія замість відкритих циліндрів двигуна.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари