>
В наявності
2349 грн
1817 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

641 шт.
0 шт.
26.2 × 7.05 × 38.2 cm
9+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
2748 грн
2153 грн
+ =
5148 грн
4169 грн
+ =
6348 грн
5177 грн
+ =
5348 грн
4337 грн
+ =
9348 грн
7697 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Не бетмобілем єдиним. Незважаючи на те, що автомобіль борця зі злом напханий різними сучасними пристроями, його габарити підходять не для кожної місії. У такому разі на допомогу приходить бетцикл, який кожен фанат конструктора LEGO може зібрати у наборі LEGO "БЕТМЕН: БЕТЦИКЛ".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 42155 було випущено у рамках серії LEGO Technic. Він містить 641 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тематика набору – мотоцикл.

Увага! Мініфігурки у наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших відрізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різні функції, що робить її цікавою не лише під час збирання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити молодих будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Прототип для набору

Натхненням для набору став фільм “Бетмен” 2022 року з Робертом Паттінсоном у головній ролі. У ньому Брюс Уейн бореться із Загадником і розсікає на чорному мотоциклі який є модифікованим Harley-Davidson FL Softtail. На відміну від багатьох транспортних засобів, що використовуються супергероями, він виглядає досить звичайно і схожий на будь-який інший ретро-мотоцикл.

Особливості збирання мотоцикла з деталей ЛЕГО

Збірка складається з двох частин: задня частина і двигун збираються з першого пакета, а передня частина і обтічники додаються з частин другого. Задня частина відрізняється від більшості серійних дорожніх мотоциклів тим, що поворотні важелі і, отже, колісна база довша, ніж зазвичай, а пружини задньої підвіски прикріплені до нижньої точки рами. При цьому дизайнери набору вирішили приховати майже всі механізми у збиранні, що пропонує цікавий досвід у порівнянні з багатьма іншими наборами серії. Єдине, що виставлено напоказ - це двигун, який робить мотоцикл реалістичним і виразним, щоб його можна було розпізнати як транспортний засіб Бетмена. При цьому якщо виникає бажання подивитися, як все працює (наприклад, як рухаються циліндри), зовнішні деталі можна без проблем видалити.

Готова модель мотоцикла

Коли складання набору ЛЕГО 42155 закінчено, перед Вами постає чорний мотоцикл, який може виступати не тільки як бетцикл, а й як простий ретро-мотоцикл, оскільки не має розпізнавальних знаків. У готовому вигляді розміри досягають 16 сантиметрів заввишки, 33 завдовжки і 11 завширшки.

У наборі є функції, які очікувані для моделі мотоцикла:

  • 4-циліндровий двигун, з'єднаний з ланцюгом (знаходиться всередині поворотного важеля), який надає руху задньому колесі;
  • наявність передньої та задньої підвіски;
  • рульове управління;
  • ніжка-підставка, яка може фіксувати мотоцикл на одному місці або піднятися та дозволити йому їхати.

Мотоцикл Бетмена чи просто стильний транспортний засіб? Ви можете самостійно вирішити, як презентувати модель, що вийшла в наборі "БЕТМЕН: БЕТЦИКЛ", адже вона в будь-якому випадку буде виглядати круто.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    9 кві, 2023
    Я вже давно колекціоную набори Лего з тематикою мотоциклів, тому вирішив що цей байк вдало впишеться у неї. Що цікаво, це лише другий набір серії Техніка, заснований на фільмі про Бетмена (перший - 42127 з Бетмобілем). Хочу сказати, що завдяки колесам, набір виходить досить великим. Також сподобалась деталізованість набору, та й кількість рухомих частин. Колір ідеально підходить для тематики цього набору. У мотоцикла є можливість поставити ніжку для закріплення набору або прибрати її для їзди байка.
    Достоинства:
    Без брендингу Бетмена це пристойна модель дорожнього мотоцикла, яка стоїть на одному рівні з іншими останніми мотоциклами Техніки. Модель не перенасичена деталями, тому виглядає акуратно та стильно. Збирається частково з яскравих деталей для спрощення процесу.
    Недостатки:
    Впевнений, що ціна могла би бути нижчою, якби набір не містив згадки про Бетмена. Хоча на самому мотоциклі нічого такого нема. Що ж, усе зараз бізнес...
  • 5.0

    9 кві, 2023
    Перш ніж щось сказати, я повинен зазначити, що я не великий шанувальник Lego Technic... Проте! Мені насправді дуже сподобався цей конструктор! Це трохи складно, особливо на початку, але було неймовірно цікаво спостерігати за тим, як збирається шасі байка, і я вражений тим, що модель має так багато рухомих частин. Я також вважаю, що кінцевий результат виглядає чудово і досить точно відповідає вихідному матеріалу, і це гідне доповнення до моєї колекції Бетмена. Я також повинен сказати, що ціна ідеальна, особливо з огляду на те, як Lego підвищує ціни на інші продукти франшизи (я дивлюся на тебе, Lego Star Wars!).Однозначно рекомендується не тільки фанатам фільму, але й усім, хто хоче мати гарний мотоцикл або веселу конструкцію.
    Достоинства:
    Доступний, вражаючий мотоцикл LEGO. Навмисно приховує цікаві механізми. Співвідношення ціни та вихідного матеріалу класне, навіть без врахування постійних знижок магазина.
    Недостатки:
    Не схожий на конструкцію Бетмена, особливо у порівнянні з 42127.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари