>
В наявності
1049 грн
811 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

54 шт.
2 шт.
26.2 × 4.8 × 14.1 cm
4+
0 шт.
4.5

Опис

Коли Джокер на волі, жодного дня не минає без того, щоб він не скоїв якийсь зі злочинів. Цього разу його бачили з пачкою банкнот у руках і вони явно не були зароблені чесним шляхом. Стрибайте в Бетмобіль і схопіть злочинця в наборі LEGO "DC Погоня на Бетмобілі: Бетмен проти Джокера", щоб іншим не кортіло грабувати Готем-Сіті.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76264 був випущений у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 54 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 4 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Протистояння Бетмена і Джокера

Вони, як вогонь і вода - цілковиті протилежності, проте практика показує, що вони все одно взаємопов'язані й не можуть одне без одного. Вони - Бетмен і Джокер, які з'являються в наборі ЛЕГО 76264.

  1. Бетмен - мільярдер, який вирішив боротися зі злочинністю після того, як став свідком вбивства батьків. Чоловік одягнений у чорний костюм кажана, який додатково має жовтий знак на торсі, рельєфні м'язи, жовтий ремінь. Голову закриває чорна маска з вухами та білими очима, з-під якої видніється сліпуча усмішка. За спиною у Бетмена розвивається чорний плащ. Аксесуар - бетаранг;
  2. Джокер - божевільний лиходій, що впав у чан із кислотою. Персонаж яскраво одягнений, подібно до клоуна. у нього помаранчева сорочка, зелена жилетка, бузковий костюм і білі рукавички. На лацкані його піджака принт помаранчевої квітки, яка у фільмах стріляє кислотою. До відмінних рис належить також обличчя - біле, із застиглою посмішкою і зеленими бровами. Деталь Джокера - вкрадені гроші.

Гра в доганялки

У цьому наборі у Бетмена явна перевага, адже він переслідує Джокера не пішки, а на своєму Бетмобілі, який за сумісництвом є єдиною збіркою комплекту. Він збирається за принципом "Вчися будувати", орієнтованим на дітей, для яких набір може бути одним із перших. Дотримуючись цього принципу, автомобіль має велику стартову деталь - цільне шасі, до якого потрібно прикріпити колеса, деталі кабіни та інші дрібниці. Завдяки цьому діти розуміють основи складання, проте довго не сидять над ним і можуть перейти до гри. 

Готовий Бетмобіль складається з гладких чорних деталей і має логотип персонажа замість передніх номерів. Кабіна відкрита, хоча присутня низька деталь лобового скла та приладова панель. Автомобіль одномісний і розрахований тільки на свого власника. Відразу за кабіною розташовані крила, а з вихлопної труби вилітає вогонь. Повні розміри цього автомобіля сягають 6 сантиметрів заввишки, 17 завдовжки і 7 завширшки, тож він готовий до переслідування в будь-якому місці. 

Мчіться як вітер у наборі ЛЕГО "DC Погоня на Бетмобілі: Бетмен проти Джокера" і наздоженіть Джокера, поки той не сховався в невідомому притулку. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    1 вер, 2023
    Знаєте, бувають тандеми, які побули і забулись, але не у випадку з Бетменом та Джокером. Є між ними якась хімія, яка змушує створювати з їх участю нові проекти та набори конструктору. А мені потім залишається це дивитись та купувати для сина🤣 В цілому, про набір дуже багато не скажеш - цільне шасі бетмобіля з доданими колесами, деталями корпусу та прикрасами. Кабіна відкрита, однак має невеличке скло. Всередині місця якраз вистачає для Бетмена. Джокера трішки обділили, оскільки транспортного засобу він не має, однак з досвіду - дитина щось вигадає, тим більше персонаж вже встиг десь вкрасти банкноти.
    Достоинства:
    Простий автомобіль, який якраз підходить для дитини, однак взагалі не вражає дорослого. Використана чорна та жовта кольорова гама. Детальна мініфігурка Джокера, навіть з квіткою на піджаку, яку чомусь деякі версії упускають. Невеликі аксесуари у вигляді бетарангу та грошей.
    Недостатки:
    Якщо не помиляюсь, торс у Бетмена ще з 2012 року або щось таке. Він виглядає непогано, однак можна було б вигадати щось новіше.
  • 4.0

    1 вер, 2023
    Я думаю, що визначальною рисою цього набору є його ціна, на жаль. Це справді дорого, особливо якщо порівнювати з набором 76180. Він коштував спершу трішки дорожче, однак включав 3 мініфігурки, більш деталізований Бетмобіль, транспортний засіб для Джокера та банкомат. Крім ціни, я вважаю, що Бетмобіль дуже приголомшливий. Це зручна модель для гри, зроблена у стилі відомого борця зі злом. Ексклюзивна мініфігурка Джокера вражає та хоча б трохи компенсує ціну. Однак я все ж сподіваюсь, що ця мініфігурка з’явиться у наборі, який буде більш виправданий по ціні.
    Достоинства:
    Крута ексклюзивна мініфігурка Джокера у костюмі кольору лаванди. Нова маска Бетмена з білими очима дозволяє легко змінювати обличчя під нею. Проста збірка Бетмобіля - орієнтована на дитину та один з перших наборів. Однак не зважаючи на простоту, риси героя - крила та емблема присутні.
    Недостатки:
    Неймовірно дорого

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари