>
В наявності
2179 грн
1827 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

452 шт.
0 шт.
28.2 × 5.5 × 26.2 cm
9+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
13178 грн
11067 грн
+ =
15678 грн
12897 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Формула Е - це чемпіонат світу з головним акцентом на екологічність, у якому беруть участь одномісні електромобілі. Один із таких із набору LEGO "Автомобіль для перегонів NEOM McLaren Formula E" прямісінько з подіуму і може доповнити колекцію кожного фаната швидкісних заїздів.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42169 був випущений у рамках серії LEGO Technic. Він містить 452 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 9 років. Тематика набору - транспорт. 

Увага! Мініфігурки в наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших вирізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різноманітні функції, що робить її цікавою не тільки під час складання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити юних будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Коротко про використовуваний транспортний засіб

Відтворений у наборі ЛЕГО 42169 автомобіль належить британській компанії McLaren. Коли у 2022 році виробник заявив про бажання взяти участь у Формулі Е, була представлена футуристична машина Gen3 з гострими лініями. 

Ще одна його особливість, крім уже згаданих - культовий помаранчевий колір папайї, який компанія McLaren використовує вже понад 50 років. 

Гоночний автомобіль з конструктора ЛЕГО

Запропонована набором збірка - це гоночний автомобіль, який створюється в більшості з технічних деталей. Частина їх закривається помаранчевими і чорними пластинами, а частина залишається відкритою. Вони ж, за бажання, можуть бути деталізовані наліпками, які пов'язані або з машиною, або зі спонсорами перегонів. Кабіна відкрита і має сидіння на 1 гонщика, хоча і не зроблена під формат мініфігурки. Повні розміри моделі досягають 6 сантиметрів заввишки, 31 завдовжки і 12 завширшки.

Крім футуристичного дизайну, автомобіль може похвалитися доданими функціональними особливостями:

  • функція подвійного відкату - можливість "завести" машину, відтягнувши її назад. Після цього її можна відпустити і вона самостійно проїде велику відстань на високій швидкості;
  • рульове управління - можливість змінювати напрямок руху машини за допомогою обертового коліщатка, встановленого на даху.

Уявіть собі, як це брати участь у перегонах зі світовим ім'ям - Формулі Е як учасник команди McLaren, зібравши зменшену копію їхнього автомобіля в наборі ЛЕГО "Автомобіль для перегонів NEOM McLaren Formula E".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 бер, 2024
    Відкривши коробку, я одразу відчув азарт. Яскраві деталі, реалістичні наклейки та детальна інструкція змусили негайно розпочати складання. Інструкція чітка та зрозуміла, з детальними ілюстраціями для кожного кроку. Навіть початківці не відчують труднощів. Модель виходить неймовірно красивою та деталізованою. Кожен елемент боліда, від спойлера до коліс, максимально наближений до оригіналу. Це не просто іграшка, а справжній механізм, що дає можливість відчути себе гонщиком. Достатньо завести автомобіль назад і відпустити вперед. На додачу, можна керувати напрямком за рахунок рульового кермування.
    Достоинства:
    Зрозуміла інструкція. Міцна конструкція. Деталізований дизайн. Реалістичні наклейки. Кермове управління і функція запуску.
    Недостатки:
    Ціна на краплинку завищена, можна посподіватись на розпродаж.
  • 4.0

    16 бер, 2024
    Хоча я добре розбираюся в LEGO, я не можу сказати того ж про Формулу E. Збірка пристойна, якщо ви просто хочете круто проїхатися по трасі. Однак, навіть для мого непідготовленого ока є суттєві відмінності між зовнішнім виглядом цього автомобіля і справжнього NEOM McLaren F через трохи неправильну форму. Я не впевнений, наскільки сильно це когось відштовхне, але знову ж таки, якщо ви просто шукаєте гоночний автомобіль в невеликому розмірі, то, звичайно, цей набір для вас. Перевагою може стати можливість управляти колесами і запускати машину вперед.
    Достоинства:
    Як завжди детальні інструкції. Збирається відносно стандартно - з центральної основи і далі деталізуючись зовнішніми пластинами. Гарне поєднання кольорів - чорний з помаранчевим. Як загальний гоночний автомобіль, також виглядає вдало. Можна запускати машину вперед і повертати колеса.
    Недостатки:
    Є недоліки у дизайні і як наслідок - схожості на справжній автомобіль.

Рекомендуємо подивитися ці товари