>
Уточнити наявність у постачальника
5499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 152 шт.
0 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Увага! Для гри з набором LEGO Super Mario "Літальний апарат Боузера. Додатковий рівень" знадобиться основний набір з фігуркою. На даний момент їх є 2:

  1. Набір ЛЕГО "Пригоди з Луїджі. Стартовий набір" (71387);
  2. Набір ЛЕГО "Пригоди з Маріо" (71360).

Переходимо до набору

Люди, які коли-небудь грали в Маріо, відразу впізнають головного ворога — Боузера. На жаль саме він тут відсутній, але ось його корабель в обгортці набору ЛЕГО Супер Маріо "Літальний апарат Боузера. Додатковий рівень" Ви можете досліджувати. Хапайте Маріо або Луїджі, а краще їх обох і вперед в пригоди! Нудно точно не буде!

Варіації корабля

У наборі ЛЕГО 71391 корабель може бути в двох станах:

  • складеному (в режимі польоту);
  • розкладеному (в режимі автопілота).

Що в першій, що в другій варіації цей літаючий корабель виглядає дуже епічно, чого тільки варті гігантські гармати і величезна рука Боузера. Для гри як раз необхідно використовувати розкладений корабель, щоб мати можливість перемогти ворогів і пройти рівень.

Кого герої зустрінуть по шляху

На кораблі Маріо і Луїджі в наборі ЛЕГО "Літальний апарат Боузера. Додатковий рівень" чекатимуть відразу 3 поплічника Боузера:

  1. Гумба в піратському капелюсі. Для перемоги цього гриба — головного противника героїв спочатку потрібно буде скинути цей капелюх. До речі, хто не знав, в іграх ці вороги можуть об'єднуватися в злочинні угруповання, як ті ж пірати;
  2. Камек. Чарівник і за сумісництвом радник Боузера зробить все, щоб ви не пробралися на корабель. Як і в іграх, в наборі ЛЕГО 71391 він з'являється в блакитному балахоні, блакитному капелюсі чарівника і з посохом;
  3. Рокі Ренчіз. Цей ворог точно не встоїть перед тим, щоб жбурнути в Вас кілька ключів із засідки. Спробуйте ухилитися від них, бо доведеться починати заново.

Унікальні можливості

Набір ЛЕГО 71391 зберігає в собі 2 цікаві можливості, які зроблять проходження рівня ще більш веселим і цікавим.

  1. Гарматна стартова труба. Вона дасть Вам можливість почати рівень на 90 секунд, замість звичних 60. А якщо ще додатково використовувати блок часу з набору 71388, то вийде цілих 120 секунд.
  2. Блок POW. Якщо його кинути на землю або вдарити, він впаде на землю і створить землетрус, який завдасть шкоди всім ворогам.

Скористайтеся цим при грі з набором ЛЕГО "Літальний апарат Боузера. Додатковий рівень", або приєднайте до інших збірок.

Гра удвох

У набір ЛЕГО "Літальний апарат Боузера. Додатковий рівень" можна і потрібно грати разом з кимось, адже так буде набагато простіше перемогти. Покличте друга, у якого є фігурка Маріо або Луїджі, візьміть свого героя і весело проведіть час, намагаючись пройти весь корабель. Мало того, за спільну гру Ви також отримаєте додаткові монетки — суцільні плюси.

Підключившись до гри удвох, Ви зможете:

  • разом збирати монетки;
  • виконувати спільні дії (ходьба, перевороти, стрибки);
  • проходити випробування;
  • ділитися нагородами;
  • змагатися між собою.

Що дасть скачування програми?

Для отримання повної насолоди від гри з набором LEGO "Літальний апарат Боузера. Додатковий рівень", обов'язково потрібно встановити додаток ЛЕГО Супер Маріо. Там ви зможете:

  • підключити свою фігурку (Маріо або Луїджі);
  • збирати свою цифрову колекцію;
  • використовувати вбудовані інструкції;
  • дивитися навчальні відео;
  • відслідковувати кількість монет;
  • виконувати різноманітні завдання;
  • ділитися своїми досягненнями.

Вперед, ставте Маріо або Луїджі на стартову трубу, зчитуйте код і біжіть перемагати ворогів і заробляти монетки. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані.

Вдалої і цікавої збірки!

  • 5.0

    16 сер, 2021
    Этот набор представляет собой летающий парусник Боузера, он действительно большой, полный деталей, предметов, механизмов и даже может быть открыт для доступа внутрь! Каждый уголок - сюрприз, с новыми приключениями для Марио или его брата. Включает в себя трех персонажей: Камека, Роки и Гумбу. Также есть стартовая трубка в виде пушки для старта уровня. Добро пожаловать на борт!
    Достоинства:
    Огромный набор, может даже самый большой. Корабль устойчивый. Все в пиратском стиле, даже Гумба в пиратской шляпе.
    Недостатки:
    Приложение поддерживается не на всех телефонах.
  • 5.0

    16 сер, 2021
    Сам корабль очень красивый, с деталями, которых никогда не было в других упаковках (например, фонариками), и с комбинацией традиционных кирпичей и технических элементов, чтобы он мог открываться как гармошка. Он поразит всех, от мала до велика! А интересные враги из вселенной Марио не дадут заскучать.
    Достоинства:
    Есть сам корабль и есть блоки уровня. Новые враги, которых раньше не было в серии лего-марио. Труба-пушка даст возможность начать уровень на 60 секунд.
    Недостатки:
    Почему на корабле БОУЗЕРА нету самого БОУЗЕРА.
  • 5.0

    16 сер, 2021
    Этот корабль, который сам по себе очень красив, еще и богат деталями. Он даже больше похож на демонстрационный набор, чем набор для игры. Чтобы в полной мере насладиться игрой, вам необходимо дополнить набор фигуркой Марио или Луиджи. Весь игровой процесс основан на неких «интерактивных кубиках», на которых есть теги, посредством которых элементы и персонажи взаимодействуют друг с другом. А уж поверьте, здесь есть с чем взаимодействовать.
    Достоинства:
    Корабль может складываться и раскладываться. Красиво выглядит на полке. Много кубиков, с которыми нужно взаимодействовать.
    Недостатки:
    Я ничего не имею против небольших наборов-расширений, но тут уже могли добавить фигурку.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари