>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

536 шт.
0 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
7+
0 шт.
4.3

Опис

Якщо раптом захотілося пляжних пригод, набір LEGO Додатковий набір «Поїздка пляжем великого їжака» тут як тут. Він відправить Вас на узбережжя з пальмами, запропонує покататися на дельфіні та спробувати перемогти морського їжака.

Увага! Щоб грати з набором LEGO 71400, Вам потрібен стартовий набір із фігуркою Маріо або його братом – Луїджі.

Персонажі набору

Не тільки головні герої люблять поніжитися на сонечку, тому тут Ви зустрінете:

  • жовтого Йоші - жовтого динозаврика та друга Маріо. Якщо просканувати його QR-код, Маріо привітає друга, а також на його екранчику з'явиться іконка Йоші, що дозволить його осідлати. Усього за рівень можна так зробити 1 раз і за це герой отримає додаткове життя, 5 монет та відсутність періоду "без монет", якщо впадете;
  • Чіп Чіпа - літаючу рибу. Двоє Чіп Чіпів перестрибують міст, яким повинен пробігти герой. Вони вартують 1 монету за кожне сканування та можуть бути повторно додані на рівень;
  • Дельфіна – тварину, на якій може їздити герой. Маріо заробляє монети, катаючись верхи на дельфіні по круговій трасі гірок, благо, гірки це дозволяють. Коли герой перебуватиме нагорі, музика змінюється, дельфін починає щебетати;
  • Великого їжака – головного ворога в наборі LEGO 71400. Оскільки він весь покритий шипами, Маріо не зможе його перемогти без зіркової сили – невразливості. У разі удачі, герой отримає 16 монет, а невдачі - скрикне і відобразить знак оклику на екрані.

Зоряна сила

Зоряна сила - це головне покращення набору, що дає змогу перемогти їжака. Сканування цього блоку дає Маріо 10 секунд непереможності – можливості перемагати ворогів за одне сканування. Проте є обмеження - отримати зірку можна лише раз за рівень.

Із самого початку блок покращення підвішений на пальмі. Вам потрібно буде подолати декілька кіл на дельфіні, блок впаде і стане доступним. Тільки тоді Ви зможете його просканувати та перемогти Їжака.

Пригоди починаються

Почніть свій шлях із мосту, над яким пролітають Чіп Чіпи. Уникайте цих рибок і отримайте за це додаткові монети. Далі загляньте на трамплін:

  • приземліться на воду та отримайте 1 монету;
  • приземліться на пісок і нічого не отримайте;
  • приземліться на тверду поверхню (траву) і перейдете у стан без монет.

Після прокотіться верхи на дельфіні на кораловому березі. Кругова траса нахиляється в дві сторони, дозволяючи крутитися довго-довго і збити морського їжака з піднесення. Коли Маріо їде трасою, він також набирає очки. Тут же Ви помітите блок зі Зоряною силою, який звисає з пальми і легко збивається. Скануйте блок, станьте невразливим і розправтеся з набридливим їжаком.

P.S. Якщо раптом наздожене лихо, зверніться за допомогою до свого друга - жовтого Йоші, який дасть Вам додаткове серце життя, а також подарує 5 монет.

Ви гарантовано чудово повеселитеся в наборі LEGO Додатковий набір «Поїздка пляжем великого їжака» подорожуючи рівнем, катаючись на дельфіні та борючись із морським їжаком.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    27 січ, 2022
    Если новые наборы с особняком больше ориентированы на Луиджи, то пляжные - на Марио. Я пока приобрела только этот и наверное, перейду к теме особняка. Дело в том, что функция американских горок не до конца продумана (хотя и интересна), как уже писали ниже. У меня также Марио вылетает из “седла” дельфина, поскольку нету особых креплений. Хорошо, что в остальном набор хорошо и имеет много доп фигурок и деталей.
    Достоинства:
    Фигурки Йоши, Чип-Чипов и Ежа. Детали горок, которые можно будет использовать в других наборах. Хорошая функция моста и трамплина.
    Недостатки:
    Марио не держится на дельфине.
  • 5.0

    27 січ, 2022
    Мне нравились пляжные уровни в New Super Mario Bros. Wii, поэтому получив этот набор, я испытал нереальную ностальгию. Как и большинство этих наборов расширения, этот состоит из четырех меньших модулей, которые вы можете соединять по своему усмотрению. Она из самых крутых штук - желтый Йоши, который присоединяется к голубому и желтому. Также есть небольшая доска для прыжков в воду, которая подпрыгивает вверх и вниз, когда Марио прыгает. Ну и вишенка - американские горки с супер-ежом.
    Достоинства:
    Новый еж. Еще один Йоши. Мост с чип-чипами. Трамплин. Американские горки. Звездная сила.
    Недостатки:
    Хрупкая сборка.
  • 4.0

    27 січ, 2022
    Как один из больших наборов расширения Марио, здесь происходит довольно много того, чего вы не получите в меньших сборках. Мост великолепен, с простым, но эффективным механизмом, который заставляет рыбу прыгать, когда наступаете на среднюю доску. Мне нравится идея поездки с дельфинами, но у меня с ней были небольшие проблемы. Либо Марио не держался за дельфина, либо я не крутил его достаточно быстро, но победить ежа мне удалось лишь раз.
    Достоинства:
    Один из самых больших наборов-расширений. Есть новый желтый Йоши. Много голубых деталей воды.
    Недостатки:
    Функция "карусели" немного не продумана, у меня Марио слетает.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари