>
В наявності
4449 грн
3480 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

900 шт.
9 шт.
37.8 × 7 × 35.4 cm
10+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У спробі стерти інформацію про Людину Павука, Пітер Паркер порушує заклинання Стівена Стренджа, внаслідок чого все йде шкереберть. Це призводить до низки наслідків, головний з яких - поява ворогів Людини Павука з різних всесвітів. Остання битва розгорається на реконструйованій Статуї Свободи, що відтворено в наборі LEGO "Marvel Вирішальний бій Людини-Павука".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76261 був випущений в рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 900 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 10 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Герої проти лиходіїв

У набір ЛЕГО 76261 входить 9 мініфігурок, які представляють майже повний набір персонажів з фінальної битви:

  1. Людина Павук (Том Голланд). Він одягнений у супергеройський костюм, який має червоні ділянки з павутиною і чорні деталі броні. Спереду на торсі, а також на спині знак золотистого павука;
  2. Людина Павук (Ендрю Гарфілд). Другий персонаж має більш традиційний червоний із синім костюм. Нанесена павутина чорного кольору, як і павук спереду. Ззаду він навпаки червоний; 
  3. Людина Павук (Тобі Магуайр). Останній із трійці також носить червоний із синім костюм, який трохи відрізняється дизайном і замість чорної павутини має сріблясту;
  4. Нед Лідс. Друг Пітера одягнений у рожеву футболку, червону спортивну кофту з жовтими рукавами та блакитні штани;
  5. Мішель Джонс. Дівчина має принти коричневого светра з жовтими та зеленими смужками, а також чорні штани;
  6. Доктор Стрендж. Могутній маг у наборі з'являється в синьому костюмі з поясом і амулетом Агамотто. За спиною червоний плащ;
  7. Доктор Восьминіг. Суперлиходій, який працював із радіацією, має сірий костюм із фраком, одягнений поверх чорного светра;
  8. Електро. Хлопець одягнений у костюм інженера, який складається з чорної куртки з безліччю ременів і пісочних штанів з кишенями. Відмітна риса - жовтий спалах на обличчі;
  9. Зелений Гоблін. Підступний лиходій у наборі має зелений костюм із ременями і рваним фіолетовим шарфом

Кожен із Павуків має змінну голову із зачіскою, які можна продемонструвати замість обличчя в масці. Крім цього, всі мініфігурки крім Електро мають альтернативні вирази обличчя. 

Фінальна битва

У цьому наборі битва розгортається голови бронзової Статуї Свободи. Вона встановлена на чорній підставці, а також має будівельні риштування навколо, оскільки на момент битви перебуває на реконструкції. Частину голови можна відкрити, щоб побачити внутрішню камеру і руки Пісочної Людини, що тягнуться. Зі свого боку потилицю відкривають, щоб показати портал, що веде до Святилища Доктора Стренджа. Також по всій збірці заховані електричні пастки, які використовуються для придушення здібностей Електро. На самому верху стоїть Доктор Стрендж і намагається виправити ситуацію із заклинанням.

Риштування є функціональними, оскільки є безліч рівнів, шипів і ручок, до яких можна прикріпити мініфігурки для створення сцен. Для цього до набору додано нові прозорі деталі, вигнуті дугою, які можна закріплювати на збірці, змушуючи персонажів парити в повітрі. Це особливо добре працює для літаючих мініфігурках, таких як Електро, де вигнутий стрижень надає йому відчуття руху. 

Розправтеся з ворогами і зупиніть розлом мультивсесвіту в наборі ЛЕГО "Marvel Вирішальний бій Людини-Павука".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    22 сер, 2023
    Я був здивований тим, наскільки мені сподобалася ця збірка. Це не дуже велика конструкція, оскільки остаточна модель зображує лише голову нової бронзової статуї Свободи, але це так круто працює. Конструкція досить захоплююча, ви починаєте з основи, збираєте голову, а потім ставите навколо неї будівельні ліси. Є багато місць для закріплення мініфігурок, що означає ціле полотно для створення сцен. Голова Статуї Свободи досить акуратна, і це було цікаво будувати, тому що я насолоджувався цікавими техніками, використаними для того, щоб зробити правильні риси її обличчя. Додані мініфігурки покривають майже 75% з потрібних для відтворення сцен фільму. Не буду перераховувати, про них вже і так сказали і можна підглянути в описі набору. Єдине від мене - доданою кількістю фігурок та їх деталізацією Лего дуже підняли планку, тому я тепер очікую чогось такого ж масштабного від наступних наборів.
    Достоинства:
    Неймовірна лінійка мініфігурок із великою кількістю ексклюзиву. Нарешті ми отримуємо мініфігурку Ендрю Гарфілда, яка не коштує все золото світу. Конструкція приваблива та точно відтворює риси Статуї. Створює динамічну діораму завдяки лісам та можливості розміщення фігурок.
    Недостатки:
    Немає мініфігурок Ящірки та Пісочної людини – це ганьба. На деяких мініфігурках досі немає друку ніг. Наклейки здаються зайвими.
  • 5.0

    22 сер, 2023
    Набір використовує принцип невеликої чорно-круглої основи, на яку встановлюється конструкція, з обіцянкою, що нею можна буде насолоджуватися з усіх боків. При цьому основа не обладнана системою, яка б робила її поворотною, її доведеться повертати вручну. Все дуже швидко збирається, а потім встановлюється безліч риштувань, оскільки Статуя на ремонті. Вона відповідає духу сцени фільму, але є компактною з її близко 20 сантиметрами у висоту. Є кілька наклейок, щоб наклеїти на її голову, однак це запросто можна пропустити. Набір мініфігурок тут досить значний: три версії Людини-павука, Доктора Стренджа, Неда, Мішель, Електро, Зеленого Гобліна та Доктора Восьминога. Вся ця добра жменя встановлюється навколо Статуї та виглядає просто шикарно🤩🤩
    Достоинства:
    Невелике, щільне, однак точне відтворення Статуї Свободи та моменту з фільму. Три фігурки Людини-павука здаються вдалими, можна чітко розрізнити важливі атрибути кожного з нарядів. Решта фігурок теж на висоті, з власними принтами та додатковими засобами. Є приховані фішки.
    Недостатки:
    Немає мініфігурок Людини-Ящірки та Пісочного чоловіка.
  • 5.0

    22 сер, 2023
    Фінальна битва у фільмі "Людина-павук: Шляху додому немає" була найбільш захоплюючою та культовою сценою у фільмі. Тому я, як і інші фанати, чекали її відтворення з конструктору лего. І він не підвів!!! З 9 чудовими мініфігурками (особливо Електро) та прозорими стрижнями, які можуть стирчати з реконструйованої Статуї Свободи, можна створити безліч незабутніх сцен. Звичайно, сама голова могла бути трішки більшою, однак come on, подивіться на те, як чітко вона відтворена за допомогою деталей. Явно не той набір, на який можна і потрібно якось скаржитись.
    Достоинства:
    Дуже-дуже-дуже крутий дизайн Статуї Свободи. Прозорі стрижні для закріплення мініфігурок. Додаткові місця, де персонажі можуть стояти. Наявність 3 мініфігурок Павуків, що автоматично означає відтворення мему. Фігурка Електро взагалі найкраща від усіх.
    Недостатки:
    Не настільки велика Статуя як деяким могло б хотітися.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари