>
В наявності
1299 грн
883 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

355 шт.
3 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пірніть під воду в наборі LEGO “Marvel Тронна зала короля Немора”, щоб побувати у його королівстві. Але на шляху до підводних пригод стоїть суперлиходій - Аттума, який бажає втопити героїв.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76213 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 355 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – супергерої.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистоянннях супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Фігурки під водою

Набір включає 3 мініфігурки, які з'являються у фільмі “Чорна пантера: Ваканда назавжди”. Серед них:

  1. Немор (Підводник) - антигерой, популярний персонаж всесвіту Marvel. Це перша його фігурка, зроблена компанією LEGO. Вона отримала принти у вигляді пов'язки на стегнах, прикраси на грудях і крилатих сандаль. Також він має печатку на кінчиках загострених вух. Аксесуар – скіпетр;
  2. Аттума - суперлиходій і воєначальник атлантів. Він має блакитний колір тіла та варварський одяг, оскільки походить з таких племен. Битися з героями він планує за допомогою сірого списа;
  3. Шурі – вакандська принцеса, яка славиться своїми винаходами, включаючи костюми Чорної Пантери. У наборі дівчина якраз і з'являється у костюмі Чорної Пантери. Її аксесуар - віброрукавиці.

Підводна битва

У наборі LEGO 76213 фанати конструктора та супергероїв вирушають прямісінько на морське дно, в гості до Немора. Його королівство представлене у вигляді трону, зробленого з величезних щелеп невідомої істоти з великими зубами. Вони відкриті і всередині сидить Немор. Навколо нього плавають рибки та ростуть водорості. Для захисту персонаж використовує шипомет, який вмонтований у трон і стріляє жовтими круглими детальками. І захищати є що, адже позаду трону заховані скарби - коштовне каміння. Щоб їх дістати, потрібно взяти за ручку і висунути спеціальний ящик.

Відправитися битися з Аттумою і побачитися з Немором можна на підводному човні, який виконаний у стилі Чорної Пантери. Він має кабіну, в яку поміщається Шурі. Човен також озброєний і має 2 шипомети, які заряджаються та стріляють маленькими блакитними детальками. Крім знаходження всередині кабіни, у потрібний момент Шурі може відкрити шибки, щоб вилетіти і задати вирішального удару за допомогою своїх віброрукавиць. Як результат - Аттума повалений, а скарби залишаються недоторканими. Позбавившись ворога, можна насолодитися красою підводного світу і поплавати разом з Немором ибо ж побитися і з ним.

 

У супергероїв немає обмежень на місця проведення операцій. Тому у новій місії Чорної Пантери, Ви опинитеся під водою в наборі LEGO “Marvel Тронна зала короля Немора”, щоб уберегти скарби та подолати суперлиходія, який має давню ворожнечу з Підводником.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    14 жов, 2022
    Мій хлопець фанатіє від Пантери та усіх супергероїв, тому цей набір став класним подарунком. Мінімальний необхідний вік – 7 років, з цим проблем не виникало. Та й якщо так подумати, ні з чим проблем не виникало. У набір входять 3 міні-фігурки Marvel - Шурі, Аттума і король Немор, а також багато зброї та аксесуарів. Якість усіх деталей чудова, оскільки це LEGO. Навіть мені сподобалось спостерігати за сценою: величезна підводна тварина = трон, заховане позаду дорогоцінне каміння, маленькі водорості та риби, чорний підводний човен.
    Достоинства:
    До деталей, як завжди, немає претензій - усі міцні та яскраві. 3 впізнавані фігурки (звичайно, якщо знати їх з фільмів або коміксів). На поличці виглядає класно і я думаю, що грати у цю битву теж цікаво.
    Недостатки:
    Наліпки клеїла я і навіть мені було важко, що сказати про дорослих чоловіків.
  • 5.0

    14 жов, 2022
    Мініфігурки чудові. Я хотів Аттуму, і він не розчарував, особливо у своєму шоломі. Бажаю, щоб у Шурі було обличчя пантери в масці, тоді це б більше відповідало фільму. Транспортний засіб з можливістю пострілу класний, але родзинка збірки - це однозначно трон. З якої сторони не дивись, він все одно у центрі уваги. Це виглядає епічно, коли Немор сидить і навколо нього розгорається битва. Цікаво уявити істоту, яку вбили, щоб його побудувати. З невеличких, але приємних деталей - наявність рибок та захованих скарбів.
    Достоинства:
    Як і слід було очікувати, ви отримуєте запечатану коробку, повну мішків з деталями та інструкції. Плюс, якщо ви віддаєте перевагу, можете завантажити програму lego та слідувати покроковим інструкціям. Стосовно самого набору, то усі фігурки дуже круті. Вони гармонійно виглядають поряд з кораблем та підводним троном.
    Недостатки:
    Варто було одягнути Шурі повністю у костюм.

Рекомендуємо подивитися ці товари