>
В наявності
1399 грн
1296 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

303 шт.
0 шт.
26.2 × 7.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Людина-павук - супергерой, якого не можна сплутати ні з ким іншим, навіть попри те, що є кілька версій цього персонажа з різних часів і всесвітів. Представлений у наборі LEGO "Marvel Фігурка Залізної Людини-Павука для складання" - це Пітер Паркер із фільму "Людина-павук: Немає шляху додому".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76298 був випущений в рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 303 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Складання робота Людини-павука

Збірка Людини-павука з набору ЛЕГО 76298 у своїй основі містить тулуб, що розширюється до плечей. До нього приєднуються руки, ноги і голова. Додані шарніри розміщені в плечах, ліктях, стегнах і колінах, через що супергерой може приймати епічні пози або влаштовувати битви зі злом. Велика частина шарнірів, після з'єднання, прикривається деталями броні, наприклад, наплічниками. Крім них, окремо рухливими є 4 пальці на руках. Замість затискачів для тримачів трубок для пальців, у цьому разі використовуються затискачі у вигляді кігтів. Вони пропонують великий обсяг рухів, згинаючись окремо або утримуючи невеликі предмети. Також змінюється кут нахилу голови робота, щоб модель могла дивитися в різні боки.

Висота готового робота - 27 сантиметрів. 

Броня, розроблена Тоні Старком

Як уже згадувалося, броня з цього набору заснована на зовнішньому вигляді супергероя з фільму "Людина-павук: Немає шляху додому". Вона виконана в синьому, червоному і золотому кольорі. Спереду на торсі доданий великий символ павука, створений за допомогою принтованих деталей. Також на торс нанесено принт рельєфу м'язів. Ще одне місце, де в наборі використовуються принти - маска Людини-павука. Вона червоного кольору, з великими блакитними очима і павутиною. 

Взявши під опіку Пітера Паркера, Тоні Старк забезпечив його новим високотехнологічним костюмом, з доданими гаджетами для пересування і битв. Тому, робот з набору має павукові лапи. Це довгі, схожі на кігті механічні доповнення, приєднані до спини Людини-павука, які використовуються ним для бою. Вони складаються з низки елементів золотого кольору і можуть розташовуватися по-різному. За бажання, костюм можна зробити більш традиційним, прибравши з-за спини павукові лапи. Для цього всього лише необхідно зняти деталь, до якої вони прикріплені, зі спини робота. 

Одягайте вдосконалений костюм супергероя, з доданими павуковими лапами з набору ЛЕГО "Marvel Фігурка Залізної Людини-Павука для складання" і поспішайте захищати Нью-Йорк від розгніваних лиходіїв з різних всесвітів.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари