>
В наявності
1199 грн
947 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

258 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1558 грн
1238 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"-Нус, ти той Павукоподібний? Членистоногий каратель? Чувачок-павук?

-...Я Людина-павук.” ― Тоні Старк та Пітер Паркер

Мабуть, у світі немає такої людини, яка не знала б про пригоди Людини-павука. Тепер його можна отримати собі в наборі LEGO "Marvel Фігурка Людини-Павука" і разом взяти участь у захоплюючих битвах.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76226 був випущений у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 258 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – супергерої.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояних супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб в них раз і назавжди настав мир.

Людина-павук у всесвіті Marvel

Вперше Людина-павук з'явилася в коміксах у 1962 році, задовго до фільмів про Пітера Паркера. До нього підлітки були лише помічниками героїв, а тут один із них сам отримав суперздібності. Пітер був укушений павуком і отримав його мутагени. Результатом стала можливість дертися по стінах, пускати павутиння, а також загалом збільшення показників. Було випущено безліч коміксів, оскільки Людина-павук став одним із улюблених персонажів. Епоха фільмів про героя розпочалася у 1967 році, коли почав виходити серіал. З 1960-х Павучок став постійним учасником різних проектів, у тому числі наборів конструктора LEGO.

Людина-павук із LEGO

Людина-павук у варіації конструктора LEGO миттєво впізнаваний через культове поєднання кольорів: червоного та синього. Компонент маски також демонструє характерні білі очі Людини-павука і перетинчастий дизайн павутини. 3 друковані деталі покривають тулуб, продовжуючи перетинчастий малюнок голови та включаючи класичний символ павука на грудях. Деталі павутиння також є на ногах. Наклейки у наборі LEGO 76226 відсутні.

Артикуляція є невід'ємною частиною таких фігур, як ця. Обмежувальної плечової броні вдалося уникнути за допомогою нових плечей, що дозволило значно покращити рух рук. Крім того, кульшові та колінні суглоби універсальні в поєднанні зі стабілізуючими кісточками. Лікті, зап'ястя та пальці також зчленовані шарнірами, а руки доповнені аксесуарами павутиння. З пальців можна навіть зібрати знак павука - козу з виставленими вперед вказівним та мізинцем. Демонструвати героя з павутинням чи без – вирішувати можна самостійно.

У готовому вигляді ця модель має висоту 24, що відповідає решті героїв серії. Це дозволяє демонструвати його разом з іншими або влаштовувати захоплюючі битви, перевіряючи, хто найсильніший. Так, Павук може вдень розстрілювати ворогів павутинням, а вночі ефектно виглядатиме на поличці.

Лазьте по стінах, стріляйте павутинням і зависайте в повітрі, граючи зі збірною моделлю супергероя в наборі LEGO "Marvel Фігурка Людини-Павука".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    15 жов, 2022
    Ця фігурка Людини-павука з LEGO коштує 1099 на момент написання. Він призначений для творців Lego віком від 8 років і містить 250 елементів для складання одного з найвпізнаваніших супергероїв. Після завершення виходить шарнірна фігурка з великою кількістю рухомих частин, включаючи стопи, коліна, руки, шию та пальці. Ви можете пограти з ним, і він не розпадеться на шматочки надто легко. Траплялось, що під час гри у нього відривались руки у точці плечей, але це легко виправити і можна продовжувати. Придивляюсь також до Венома, планую взяти до пари.
    Достоинства:
    Найкраще в цій фігурі, звичайно, це шарнірні суглоби, що означає, що нею можна маніпулювати у будь-якому положенні. З’єднання легко рухаються, але здаються досить міцними, щоб витримати багато ігор. Висота у 24 сантиметри робить персонажа не тільки впізнаваним, але і досить великим.
    Недостатки:
    Буквально б на сантиметр менші ноги, бо трішки непропорційні.
  • 5.0

    15 жов, 2022
    Я купую майже кожен набір з Людиною-павуком і це один з тих недорогих, які мені сподобались найбільше. Ось декілька причин чому: (1) Надруковані фрагменти — жодної наклейки не видно. Відбитки послідовні, чіткі та дуже добре виконані. (2) Кольорова схема — культовий костюм Людини-павука, тому фігурка одразу впізнавана. (3) Збірка — процес тривав близько 45-60 хвилин. Вказівки легко виконувати, з певним очікуваним повторенням на руках і ногах. Одна річ, яка мені не сподобалася: фігурка ззаду виглядає не настільки закінчено як спереду.
    Достоинства:
    Це досить проста модель для складання, яка у висоту досягає майже 25 сантиметрів. Решту про наліпки, кольори і збірку в принципі виклав у самому відгуку.
    Недостатки:
    Задня частина трішки підкачала.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари