>
В наявності
3399 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

496 шт.
8 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
7+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

«Я Залізна людина. Костюм і я одне ціле. І передати комусь костюм все одно, що передати мене самого» – Тоні Старк

Протягом усіх фільмів та коміксів можна простежити, наскільки Тоні Старк трепетно ​​ставиться до свого костюма. Саме тому набір LEGO Marvel "Броня Залізної Людини" особливий, адже він пропонує зібрати одне з його улюблених місць – кімнату, де зберігаються усі костюми.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76216 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 496 якісних деталей, яскраву інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб в них раз і назавжди настав мир.

Мініфігурки набору

Приготуйтеся до того, що в цьому наборі фігурок багато і більшість із них – це Залізна Людина в різних втіленнях. І так, по порядку, хто ж тут є:

  1. Тоні Старк – бізнесмен та геніальний винахідник. Він у темному одязі з принтом шолома на торсі;
  2. костюм МК3 – червоно-жовтий костюм з інтегрованою бортовою зброєю. Це той костюм, який у всіх асоціюється з Залізною людиною - просто червоний із золотими деталями;
  3. костюм МК85 – найсильніша броня з будь-коли створених. Кольори також червоно-золоті, однак у цьому відносно більше золотих. Також є реактивні крила та енергетичний меч;
  4. костюм МК25 – костюм, що спеціалізується на будівництві. Він сіро-жовтого кольору і має наплічники, які сходять униз як бурильники;
  5. Пеппер Потс – помічниця Тоні Старка. Дівчина у чорному класичному костюмі;
  6. Нік Фьюрі – супергерой із уповільненим старінням. У нього пов'язка на одне око, а також чорний плащ із штанами;
  7. Воїн – супергерой у броньованому костюмі. Костюм сірого кольору з гарматою, що кріпиться ззаду на спині;
  8. Батіг – лиходій із кібернетичними батогами. Він також у сірій броні та шоломі. Як і належить, у нього є блакитні батоги.

Також варто звернути увагу, що деякі фігурки мають двосторонні обличчя.

Кімната костюмів

Не часто можна зустріти набори, де сама збірка відіграє додаткову роль, а не головну, але набір LEGO 76216 саме такий. Побічна збірка складається з деяких невеликих моделей, які разом створюють враження кімнати костюмів.

  • спортивний автомобіль, який повинен бути Audi R8 Spyder з картою Stark Expo в салоні;
  • інструментальний верстат;
  • свердлильний верстат;
  • платформа, де можна демонструвати костюми;
  • робот DUM-E;
  • кілька невеликих столів, що збирають костюми.

Найбільша частина будівлі – це місце для зберігання броні. Усього є 8 вікон для розміщення і вони можуть бути з'єднані як завгодно, хоч горизонтально, хоч один на одному.

Любителі Marvel та мініфігурок точно не проґавлять шансу отримати відразу кілька Залізних Людин та спеціальну збірку для демонстрації броні, як у наборі LEGO “Marvel Броня Залізної Людини”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    25 лип, 2022
    8 комірок = 8 мініфігурок, тому кожному знайдеться місце не тільки у сцені, але і у самій шафі. Різні збірки, які включають в себе автомобіль, платформу та різні верстаки зі столами - це гарний бонус до фігурок. Проте найбільше мені подобаються мініфігурки в цьому наборі. Хлист був одним із моїх улюблених персонажів у фільмах, а тепер з’явився ще й у такій колекції. За таку ціну я хотів би бачити більше цеглинок або більше творчих елементів, хоча навіть у такому вигляді, це непогане доповнення до серії.
    Достоинства:
    Наявність великої кількості мініфігурок та збірок. Однозначні плюси набору - це фігурки та збірка, у якій можна демонструвати їх.
    Недостатки:
    Хотілося, щоб були якісь стіни і це більще було схоже на кімнату. Оскільки так, це ніби розкидані деталі, які поєднуються лише темою. +трішки зависока ціна.
  • 5.0

    25 лип, 2022
    Я так розумію, що цей набір призначений більше для демонстрації мініфігурок і з цього боку він мене цілком влаштовує. Сама збірка виглядає чудово та є гарним експонатом, і хоча я трохи розчарований, що цей набір не поєднується з попередніми наборами залу броні, мені подобається цей новий дизайн. Цей набір також містить кілька чудових нових мініфігурок, а також не менш чудові повторки. Особисто я не прихильник нових шоломів залізної людини, оскільки вони виглядають надто громіздкими, через що мініфігурки більше схожі на пупсів, хоча це лише моя особиста думка.
    Достоинства:
    Гарна ідея з набором-демонстрацією. Фігурки у ячейках поміщаються добре і їх видно. Та й самих фігурок багато, особливо якщо хтось як я, не купував кожен набір серії.
    Недостатки:
    Занадто великі шоломи.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари