>
В наявності
589 грн
526 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

140 шт.
1 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
4588 грн
3886 грн
+ =
2888 грн
2458 грн
+ =
4588 грн
3886 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Бувають особливо небезпечні ситуації, в яких для порятунку Готема вже недостатньо сил Бетмена в його костюмі. Тоді доводиться вибирати обмундирування потужніше, яке зможе дати відсіч злочинності. Один із варіантів подібного запропоновано в наборі LEGO “DC Робоброня Бетмена”.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76270 був випущений в рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 140 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - збірні фігури.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Мініфігурка Бетмена

Єдина мініфігурка в наборі ЛЕГО 76270 - сам Бетмен. Він одягнений у класичний чорний костюм із принтами м'язів, жовтою емблемою і поясом. Тканинна накидка завершує його образ. На голові Бетмен носить маску з білими очима і загостреними вухами кажана, яку можна зняти. Двостороння голова з обох боків сердита, з різницею, що одне обличчя похмуре, а інше - розлючене. Як аксесуар у нього є бетаранг.

Збірка робоброні

3 пакетики з деталями, 1 інструкція - саме стільки необхідно, щоб зібрати робокостюм для Бетмена в наборі. Збірка починається з тулуба, який по суті є сидінням для мініфігурки. Переважно для неї використовуються чорні та сірі деталі. Спереду є частина броні з надрукованим логотипом супергероя. Із золотисто-жовтих деталей формується пояс. Після тулуба, увага послідовно переходить до ніг і рук. До правої руки приєднується шипомет, а ліва залишається порожньою, оскільки надалі утримуватиме збільшений бетаранг. Останнім етапом до робота додаються крила ззаду та реактивний ранець. Готова модель у висоту сягає понад 12 сантиметрів. 

Функціональні можливості робота

Крім досвіду складання, цей набір також пропонує можливості для гри. Перша з них пов'язана з використанням шарнірів у збірці, завдяки чому суглоби плечей, таза, ступень можуть рухатися, щоб створити епічні пози. Налаштовувати можна й окремі пальці, щоб захопити предмети. Коліна зафіксовані для підвищення стійкості робота. Наступна функція - передня частина броні з логотипом може відкидатися, щоб помістити в кабіну мініфігурку Бетмена, тим самим імітуючи голову робота. Всередині він може перебувати в плащі, піднявши його вгору. Далі - якщо в лівій руці Бетмен тримає великий бетаранг, то на правій є місце для кріплення його у форматі мініфігурки. Остання функція - можливість стріляти червоними деталями з шипомета, встановленого на правій руці робоброні. 

 

Приготуйтеся битися зі злом у наборі ЛЕГО “DC Робоброня Бетмена”, зібравши і протестувавши робокостюм для супергероя з Готема. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари