>
В наявності
1549 грн
1197 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

357 шт.
2 шт.
26.2 × 7.6 × 22.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Бетмен пілотував незліченну кількість літальних апаратів за всю історію свого персонажа, проте набір LEGO "DC Бетмоліт: Бетмен проти Джокера" пропонує повернутися до витоків і покерувати Бетмолітом з фільму Тіма Бертона 1989 року. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76265 був випущений у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 357 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Мініфігурки Бетмена і Джокера

Щось приходить, щось йде, а гонитва Бетмена за Джокером вічна. Тому в наборі ЛЕГО 76265 мініфігурки також з'являються разом.

  • Бетмен - борець за справедливість у Готем-Сіті. Представлена в наборі фігурка носить чорний костюм, на який нанесено логотип кажана, сірі м'язи і золотистий ремінь. На голові чорна маска з вухами, знявши яку, можна побачити 2 серйозних вирази обличчя. За спиною у Бетмена плащ, з яким він може сидіти в Бетмоліті. Зброя - Бетаранг;
  • Джокер - божевільний гангстер. Представлена фігурка відображає Джека Нап'є в помаранчевій сорочці, бірюзовому жилеті, плямистій шийній хустці, фіолетовому костюмі та фіолетовому фетровому капелюсі. Обличчя одностороннє, білого кольору і з застиглою божевільною посмішкою. 

Модель Бетмоліта

Якщо Ви коли-небудь замислювалися, як Брюс Вейн став мільярдером, відповідь проста: це людина, яка розуміється на брендингу. Навіщо ще мати літак у точній формі вашого власного символу? Брендинг. І складання бренду в наборі починається з барвистого ядра, яке поступово набирає форми символу кажана. Безліч клинів і вигинів з'єднуються разом, щоб надати крилам правильної форми, зберігаючи при цьому їхню тонкість і аеродинамічність. Ряд клиноподібних пластин утворює ребра охолодження за кабіною, а кутові стабілізатори обрамляють центральний плавник. У Бетмоліті одномісна кабіна зі склом, що піднімається. Крім місця для самого Бетмена, є панелі управління і перемикачі, які він може використовувати. У задній частині є місце для зберігання зброї - Бетаранга і наручників. З боків встановлені шутери, що стріляють червоними деталями. 

Демонструвати зібрану модель можна не тільки горизонтально. Перевернувши модель догори дном, можна виявити вішалку Technic, щоб Бетмоліт можна було повісити на стіну. Крім того, знизу захована невелика пасхалка. Це пара сірих смуг, що представляють кліщі, які Бетмен використовує, щоб ловити кулі Джокера у фільмі. 

Злітайте вище хмар, потім зі швидкістю пікіруючи на Джокера в наборі ЛЕГО "DC Бетмоліт: Бетмен проти Джокера", щоб зупинити божевільного злочинця. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    20 сер, 2023
    Lego не розчарував нас цим чудовим конструктором. У коробці є інструкція, а деталі розділені на чотири пронумеровані пакетики. Інструкція дуже проста, покрокова і легка для розуміння. Симетрична форма цього бетвінга справді полегшує процес збірки, як вже було сказано. У комплекті йдуть дві мініфігурки - Бетмен та незвичайний Джокер (чесно не пам’ятаю звідки він, можливо, дійсно з першого фільму). Що мені особливо сподобалось - це можливість повісити цей набір на стіну, просто вау ідея. Така собі колекційна фішка, розрахована на дорослих фанатів. Невеликим мінусом є відсутність аксесуарів у Джокера і його культової квітки на піджаку.
    Достоинства:
    Відтворення культового транспортного засобу. Багато важливих деталей, включно з клешнями спереді. Бетмен легко поміщається в кабіну. Набір приблизно в таку ж ціну, як і Бетмобіль 1989 року, що дає змогу придбати і той, і той.
    Недостатки:
    Тільки дві мініфігурки, при чому Джокеру бракує принта квітки.
  • 5.0

    20 сер, 2023
    Мої хлопці вирішили побудувати його разом (10 та 11 років), їм не потрібна була допомога, і вони сказали, що симетрична конструкція крила кажана полегшила збірку. Вони із задоволенням слідували простим і зрозумілим інструкціям у наданому буклеті, і їм було дуже цікаво спостерігати за тим, як Бетвінг поступово збирається разом. У наборі немало цікавих деталей, котрі спершу можна і не помітити (склад для зброї, невеликі бластери котрі стріляють, та спеціальний вішак, щоб повісити набір на стіну). Також добре, що у комплекті дві мініфігурки, тому діти змогли гратись з набором разом. Набір просто супер, враховуючи усі аспекти.
    Достоинства:
    В цілому точний силует Бетвінга. Всебічна деталізація у корпусі. Несподівані можливості як варіант з підвішуванням на стіну. Класні мініфігурки противників.
    Недостатки:
    Деякі компроміси у формі, що стандартно для конструктора.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари