>
В наявності
3199 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

422 шт.
2 шт.
26.2 × 22.2 × 9.5 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

"Готем буде дивитися, як я розриваю твій розум на частини. Я зріжу з твого обличчя маску - і весь світ побачить страх в твоїх очах. Тоді вони всі теж зрозуміють: немає у них ні рятівника, ні надії. Може, і Бетмена вже немає? " - Опудало (Batman: Arkham Knight)

Доведіть усім, що Бетмен ще є і він готовий діяти в наборі LEGO "Бетмобіль «Тумблер»: бій з Опудалом". Застрибуйте в культовий Бетмобіль і завадьте планам Опудала, який задумав розпорошити токсин страху над Готемом.

Культовий "Тумблер"

Автомобіль, представлений в наборі LEGO 76239 був створений в 2003 році, коли Крістоферу Нолану запропонували зняти "Бетмена". Бетмобіль став відправною точкою для створення подальшої концепції. На розробку було витрачено майже 1 мільйон доларів, але це було того варте, адже у фільмі використовувалась не картонна модель, а справжнє диво техніки. А поза "Бетмена", автомобіль навіть брав участь в гонках на трасі "Сільверстоун".

Грунтуючись на цьому, в даний набір просто не могли додати аби який автомобіль. Тому "Тумблер" має ряд особливостей, які порадують як фаната всесвіту, так і випадкового покупця:

  • дах "Тумблера" відкривається, даючи доступ до сидінь і панелі управління;
  • спереду встановлені 2 шипомета;
  • є місце для зберігання бетарангів;
  • трохи зменшені шини, які тепер виглядають гармонійно;
  • броньовані пластини встановлені під різними кутами, прямо як у фільмі.

Всього для створення цього шедевра Вам буде запропоновано 422 деталі, 158 кроків, 140 сторінок інструкції і 7 наклейок.

Легендарне протистояння
У наборі LEGO "Бетмобіль «Тумблер»: бій з Опудалом" зіткнуться віч-на-віч Бетмен і його ворог - Опудало. Другий як завжди задумав щось погане, на цей раз - підпорядкувати собі Готем за допомогою токсину страху. А завданням Бетмена буде перешкодити йому. Обидві мініфігурки засновані на їх зовнішньому вигляді в першому фільмі трилогії - Бетмен: початок.

  1. Бетмен (Брюс Уейн). Темний лицар з'являється тут у чорному костюмі, з принтами на торсі. На голові маска, що вже стала культовою, а на плечах чорна накидка. Голова двостороння, що дає можливість демонструвати нейтральне або усміхнене обличчя. Також додана друга голова - та, яку побачить Опудало, коли вдихне токсин страху. Зі зброї у Бетмена 2 бетаранга і гак захоплення;
  2. Опудало (доктор Джонатан Крейн). Як і в фільмах, цей лиходій носить мішок на голові з отворами для очей і принтованний сірий костюм. Двостороннього обличчя немає, зате нанесені принти на потилиці. Його аксесуар - пістолет з токсином страху.

Порада! Вона допоможе Вам не тільки в наборі LEGO 76239, але і в багатьох інших. Якщо у Вас пом'ялася тканинна накидка, можна встановити низький рівень на паровій прасці, притиснути їх, і складки розійдуться за секунди.

Як віддані фанати трилогії про Темного лицаря, так і випадкові покупці точно оцінять автентичний зовнішній вигляд "Тумблера" і деталізовані мініфігурки. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору. А також напишіть, чи вдалося Бетмену зупинити Опудало або на цей раз лиходій виявився хитрішим? З нетерпінням будемо чекати!

Вдалої і цікавої збірки! 

  • 5.0

    17 жов, 2021
    Мы с внуком впервые собрали конструктор и я так рад, что это оказался именно Бэтмобиль. Ему нравиться Бэтмен и все, что с ним связано. Теперь ему на всю жизнь запомниться крутая первая сборка. Детали Lego были разделены на 4 разных мешочка, которые были пронумерованы. На сборку у нас ушло около 3 часов. А после, нам очень понравилось играть, преследуя Пугала и менять лица Бэтмену. Обязательно к покупке фанатам DC.
    Достоинства:
    Интересно собирать и играть. Детальные минифигурки. В машине есть место и для фигурок, и для аксессуаров.
    Недостатки:
    Прям детям-детям не подойдет, будет сложновато.
  • 5.0

    17 жов, 2021
    Это был очень забавный экспириэнс. Конструкция тумблера превосходна и очень детальна. Углы и детали хорошо представлены даже в таком маленьком масштабе. Крыша бэтмобиля открывается. Приятно иметь версию, в которую поместятся фигуры. Хорошие минифигурки, хотя я немного разочарован отсутствием печати у Бэтмена на ногах.
    Достоинства:
    Детально сделанная машина с подвижными частями. Большие колеса с высокой проходимостью. Разные лица Бэтмена.
    Недостатки:
    Нет принтов у Бэтмена на ногах. У Пугала только пистолет и все.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари