>
Передзамовлення
1049 грн
859 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

211 шт.
1 шт.
26.2 × 9.1 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3298 грн
2591 грн
+ =
4648 грн
3631 грн
+ =
4248 грн
3547 грн
+ =
2448 грн
1993 грн
+ =
4548 грн
3799 грн
+ =
1178 грн
968 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Не найдобріші наміри Денніса Недрі в Парку Юрського періоду призвели до того, що його історія закінчилася плачевно.  Відтворити цей момент або змінити хід подій можна в наборі LEGO "Засідка дилофозавра". 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76958 був випущений в рамках серії LEGO Jurassic World. Він містить 211 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 6 років. Тематика набору - динозаври. 

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини - динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч із людьми. Зберіть власні пригоди та приручіть власних динозаврів у наборах серії. 

Мініфігурка програміста

Єдина фігурка, додана в набір ЛЕГО 76958 - це Денніс Недрі. Він обіймав посаду провідного програміста в Парку Юрського періоду, проте паралельно погодився працювати на компанію-конкурента і продавати комерційні таємниці. У наборі про це свідчить аксесуар Денніса - банка barbasol, яку він везе в автомобілі. Вона була розроблена компанією Biosyn з використанням кріогенної технології, щоб таємно передавати ембріони динозаврів. 

У комплекті Денніс одягнений у синю кофту, яка за допомогою принтів відтворює огрядний зовнішній вигляд програміста. Поверх кофти на ньому жовтий дощовик. Також чоловік має пісочного кольору штани. Обличчя двостороннє і допомагає відтворити перебіг подій. Перший вираз обличчя вкрай наляканий, а другий - забруднений кислотою динозавра. 

Остання поїздка Денніса

Найбільша збірка набору - це джип. Він виконаний у сірому і коричневому кольорі, а також має червоні акценти. Позаду закріплено додаткове колесо. Потрапити всередину можна, знявши дах. У джипі є місце для водія - Денніса, а також місце для аксесуарів. Оскільки після вимкнення світла чоловік поспішив дістатися до причалу, до комплекту також додано дороговказ із напрямком у бік Східних доків. Він доповнений листям, а також жабою, що сидить. Остання, але одна з найважливіших деталей набору - дилофозавр зеленого кольору. Попри те, що він є цільною фігуркою, паща динозавра може відкриватися, імітуючи плювок. 

Створити момент із фільму з набором вкрай просто. Денніс їде на джипі, намагаючись вкрасти кріо-банку і втекти з острова. Він не справляється з керуванням і збиває дорожній знак. У наборі вказівник закріплений за допомогою 1 точки, тому легко падає. Коли чоловік виходить з автомобіля, щоб озирнутися, на нього нападає дилофозавр і плює отрутою. Однак Ви також можете змінити ланцюжок подій, щоб Денніс вижив або карма наздогнала його по-іншому. 

Створіть свою пригоду в наборі ЛЕГО "Засідка дилофозавра", проте не дозвольте Деннісу Недрі викрасти з острова цінні ембріони динозаврів, адже в такому разі ситуація стане вкрай непередбачуваною. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    14 сер, 2023
    Моя дівчинка обожнює "Парк Юрського періоду" і була дуже рада отримати цей набір, особливо тому, що на ньому зображена її улюблена сцена з фільму! Після спільного складання у мене залишилися лише позитивні емоції! Основна модель джипа дійсно добре розроблена і конкурує з іншими моделями автомобілів за аналогічною ціною. Що Денніс, що дилофозавр - виглядають просто неймовірно. Мені подобаються всі дрібні деталі в цьому наборі як падаючий знак! Через його чудову вартість я б рекомендував цей набір будь-якому шанувальнику LEGO!
    Достоинства:
    Правильна ціна, враховуючи що ви отримуєте за неї. Денніс має альтернативне обличчя з кислотою динозавра. Рухомий знак Доків змусив посміхнутись. Джип зібраний таким чином, ніби вкритий брудом, враховуючи погодку в Парку))
    Недостатки:
    Наліпки, вони виглядають добре, але можуть усе зіпсувати через якийсь неправильний рух.
  • 5.0

    14 сер, 2023
    Я придбав цей конструктор майже на наступний день після того, як побачив його на сайті магазину. Денніс Недрі був кумедним антагоністом у фільмі, власне тому я і вирішив поповнити набором колекція. Він складається з 2 компонентів, з яких ви отримуєте дилофозавра (він просто неймовірний), невеликий знак, кілька рослин і сумнозвісну бляшанку з барбосоля. Інша половина - це Недрі і джип. Джип добре деталізований, а фігурка Недрі відмінна. Загалом, я б хотів, щоб у наборі було більше ігрових функцій, але набір дуже цікавий, і за таку ціну його неможливо перевершити, рекомендую його всім, хто любить фільми або просто любить динозаврів.
    Достоинства:
    Чудове відтворення моменту фільма. Відмінна мініфігурка та динозавр. В цілому хороший джип. Ексклюзивна баночка барбосоля.
    Недостатки:
    Справа смаку, проте краще було б саме зібрати дилофозавра, ніж мати суцільну фігурку. Обмежений простір всередині джипа.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари